טלקינזיס עם מים?

טלקינזיס עם מים?

מישהו יודע אולי איך אפשר בכח החשבה לעשות בועת מים בלי לגעת במים? ולא, אני לא מתכוונת בדמיון.. אלא במציאות! [אני מתכוונת להסתכל על המים ובכח החשבה להרים חלק מהם ולהפוך אותם לעיגול]

MetalSinagouge

New member
אולי תרצי לבדוק את המדען היפני השנוי במחלוקת

שטען שכשאומרים מילים חיוביות למים ומקפיאים אותם, נוצרות צורות סימטריות בגבישי הקרח (נבדק דרך מיקרוסקופ). סביר להניח שהאיש הוא לא בדיוק המודל של המדען האובייקטיבי, ואולי אפילו crackpot שזייף תוצאות, אבל היי, למי זה לא קרה. באשר למה שאת תיארת, אני חושב שמי שניסה את זה אי פעם, בין אם הוא הצליח ובין אם לא, יכול ללא סייג לזכות בתואר של האיש שביצע את הפעולה הכי חסרת משמעות ביקום. לעזאזל- השביתות האלה לא משפיעות עליכם טוב.

tontie

New member
מה עם פתיתי שלג?

מים עושים צורות סימטריות בכל מקרה.

תוםשפר

New member
ליתר דיוק-

המדען טען כי צורת המולקולת של המים משתנות עם מילים חיוביות- לדעתי הנושא מופרך מדעית ואפשרי מאגגית : )

MetalSinagouge

New member
תסביר?

בכל ההגדרות המודרניות של מאגיה- מתייחסים למאגיה כמדע. אני בכלל טוען שהמציאות היא כתם רורשאך אחד גדול, ככה שלא ממש אכפת לי עם זה נכון או לא, מים זה מים זה מים. חוץ מבימי ראשון בערב, כי אז מים זה בוץ+מים.

MaaYan B23

New member
זה אומנם חלק מהתהליך..

אבל לכל הקשור בהתחלה, כדאי לא להתייחס לטלקינזיס כמובן מאליו, אלא להתייחס באופן ישיר לשליטה באנרגיה, על אחת כמה וכמה כאשר מנסים עם מים [אין מה לעשות, יותר פרקטי ויותר קל].

הממ

ניסיתי לחמם מים דרך המחשבה ואז ראיתי כאילו שהמים מבעבעים איפה שהסתכלתי וכשנגעתי זה זה היה דיי חם. אתם תחליטו אם להאמין או לא...

MetalSinagouge

New member
לא נכווית?

כי בדרך כלל בעבוע מעיד על רתיחה, ז"א מים בטמפרטורה של 100 מעלות צלזיוס. אמור להיות די כואב לפי ההגיון הבריא.

MaaYan B23

New member
תלוי בזמן הנגיעה, תלוי באדם.

אם הרפלקסים עובדים טוב, היד תקפוץ החוצה ללא שום סימן לכוויה. זה בכל אופן מהפאן הביולוגי-הגיוני שאותו הזכרת.

MetalSinagouge

New member
יש עוד סברה:

אולי ליקוי מסויים גורם להעברה איטית במיוחד של אותות חשמליים בעצבים? אולי חסך בנוירוטרנסמיטרים? נההה... אני עדיין עומד על כך שהמחשבה מאחורי ההודעה ההיא טוענת שבגלל שבמאגיה מדובר, אנחנו טיפשים שמאמינים בסיפורי פיות ואין לנו כל חוש של חשיבה מדעית.

MaaYan B23

New member
הסבירות לליקוי מסויים הוא נמוך.

למעשה בתיאוריה אין לקחת זאת בחשבון ולכן הודעתך חסרת ערך. וסתם שאלה, למה אתה כאן, בפורום?

tontie

New member
טלקינזיס זה טלקינזיס

לא משנה מה תנסי להזיז ואיך, הרעיון הבסיס נשאר אותו דבר. אני חושב שטלקינזיס זה לא "כוח" יעיל במיוחד, אבל אני אתן לך טיפ: אבל אם את רוצה לפתח את זה אז אני על תקפצי ישר לבועות מים. את יכולה לנסות לעשות אדוות בקערת מים קודם, או לשפוך קצת שמן על מים ולנסות להזיז אותו. תשתדלי להתגרות בכוח המשיכה כמה שפחות. ואם ממש חשוב לך לראות מים עפים תתחילי בלנסות להזיז אדים. בהצלחה.

PurpleFilth

New member
../images/Emo45.gif

וטיפ נוסף: למה לעזאזל דווקא טלקינזיס? אם תחשבי על זה מספיק, תביני שאת יכולה להגיע לאותן תוצאות גם בטכניקות אחרות. על תחשבי על המטרה הראשונית שלך, להזיז מים, אלא על המטרה שאת רוצה להשיג בעזרת זה.

CafeNoga

New member
המודעות היא הכח הכי חזק בעולם

המודעות היא הכח הכי חזק בעולם היא דומה לאור שיכול להאיר חדר מלא כל מיני דברים יחד אבל אז הוא חלש רק כשאת מרכזת אותו ומכוונת אותו לדבר אחד העוצמה שלו מתגלת המודעות שלנו לא שואבת את כוחה מאיזור ההגיון אלא הכוחות שלה באים מהרובדים התת הכרתים ורק אדם שיכול ליצור מהלך שלם משם ועד לפה דרך כל שכבות הרצון יכול לבטא ו לשונות את העולם הפיזי שלנו אני מאמין שמה שאמרת יכול להיות בעצם הכל יכול להיות אבל לא כל דבר שנטען הוא בטח נכון הייתי שמח לראות אותך עושה את זה בפועל אריק

למעלה