אבל שוש אולי היא מסתובבת פה..שלא נהיה שקופים
T tkuihehr New member 22/8/06 #40 בטח זה מה שהיא עושה מטיילת פה סתם, קוראת אותנו במסווה, להכיר את אופי המקום, ואח"כ תחליט אם להשאר או ללכת. אז ,שששש, באמת תהיו נחמדים, כדי שהיא תישאר ותהיה כאן כל שבוע לשרשור לינק אמיתי וארוך...
בטח זה מה שהיא עושה מטיילת פה סתם, קוראת אותנו במסווה, להכיר את אופי המקום, ואח"כ תחליט אם להשאר או ללכת. אז ,שששש, באמת תהיו נחמדים, כדי שהיא תישאר ותהיה כאן כל שבוע לשרשור לינק אמיתי וארוך...
L limors2 Active member 22/8/06 #11 איזה שם שיר מתוחכם../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif הול און, איימ קאמינג הדג נחש לקחו מהם את הרעיון להנה אני בא?
איזה שם שיר מתוחכם../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif הול און, איימ קאמינג הדג נחש לקחו מהם את הרעיון להנה אני בא?
L limors2 Active member 22/8/06 #14 לשיר הזה יש מילים נורא מוזרות../images/Emo12.gif האם השיר הבא יהיה "קנדי שופ" של חצי דולר?
R RJlake New member 22/8/06 #20 לא מתה עליו../images/Emo4.gif והצעקה שהייתה עכשיו בתחילת השיר מזה הקפיצה אותי!
T tkuihehr New member 22/8/06 #28 יופי, יש גם ישראלי אני יותר אוהב ישראלי, ואחרי כמעט שעה של לועזיים, אני שמח שיש גם מקושרים ישראליים
R RJlake New member 22/8/06 #30 שיר הקופים!../images/Emo99.gif הגעתי למסקנה ששירים על חיות או להקות ששמן הוא על שם חיה עושות לי טוב