טם טם טם

So like a rose

New member
טם טם טם../images/Emo103.gif

אז היא הכריחה אותי לחפש שאלון ולשלוח לפורום. טענות לכלבה:) שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

So like a rose

New member
...

שם מלא: מאיה סופר.(; כינוי של חברים: מאיצ'קה. גיל: עומדעט 16. מקום מגורים: אשדוד. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום קקה. אוהב אותו? לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אני ג'ינג'יתP: השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי. אוהב את זה? לפעמים. מה צבע העיניים שלך? שחור. אוהב אותו? כן. לא רואים לי תאישוניםP: מה צבע העור שלך? צבע עור.|; בן כמה אבא? 46 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: בקרוב. היה נזם. קעקועים: בקרוב. צבע אהוב: לבן. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? לפעמים. חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? תתחת שלי. סתם לא יודעת:\ חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת. עברת פעם על החוק? לא חושבת חחחח. איך? - גנבת פעם? עגילים של שקל. ומסטיקים. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נע.. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ויטמינים. אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני. מתנחל? כ-מ-ו-ב-ן. כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? - באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: here i am and your my fadihot queen. ;P שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם.:) למה דווקא אותו/ה? כי הם מורים. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעולה:) מחכה לשנה הבאה? לא כלכך. מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה כימיה ביוטכנולוגיה. בעע. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? כן. היסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? כרגיל. יש תיכנונים לחופש? כן. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? :| היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 3. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? לפני חצי שנה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שלוש חודשים. כן... למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם?- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? השיער. הגוף. העיניים והשפתיים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחחח. לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן חחח. האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: בבוקר. בורקסים עם אסתיP: שתית: בבוקר. קפה. השתכרת: - הקאת:לפני שנה. שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? עם כל מיני שירים שצרבתי. צרוב? יאפ.. מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה:- אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. היית בתל אביב: לפני שלושה שבועות. הייתי בחיפה: כשהייתי קטנה או משהו. התקשרת למישהו: היום. התקשרו אלייך: היום. :)

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif מודה באשמה ../images/Emo3.gif

כן, משעמם לי בטירוף. אללה. שם מלא: אסתי [בלי שם משפחה, כמו מדונה]. כינוי של חברים: פסטי, נסטי, אסצי, אסתיצ'קה. כאלה. גיל: עוד מעט 16. מקום מגורים: אשדוד. סטרייט/גיי/ביי: לא יודעת. אתה צמחוני? יאפ. אתה טבעוני? נופ. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני. אוהב אותו? יאפ. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? קראפ; שחור, בלונד, אדום, חום, כחול, ג'ינג'י. [מרקר נחשב? כל הצבעים הזוהרים]. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? יאפ :) מה צבע העיניים שלך? כחול. אוהב אותו? יאפ :) מה צבע העור שלך? לבן. בן כמה אבא? 35. כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? יאפ. פירסינג: 10 קעקועים: עתידיים. צבע אהוב: שחור\לבן\אפור\אדום, מה שבא. צבע שנוא: צהוב, ורוד. זוהרים כאלה. אוהב את עצמך? לא יודעת. חושב שאתה בנאדם יפה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים, שפתיים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש מצב. עברת פעם על החוק? המ, יש מצב. איך? גניבת מסטיק? גנבת פעם? יאפ. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. :) אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? תלוי מתי
כמה קומות בבית? בית מסכן, נו...קומה אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה היחידה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? אוכל? כמה מחשבים יש בבית? שניים. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אם אני זוכרת נכון...נתקלתי בעמוד או משהו כשהסתכלתי על מישהי. זהו. ביי. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לספרות. מעצבנת. למה דווקא אותו/ה? מעצבנת. אבל היא נתנה לי 90 על כלום, אז אולי נוותר לה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת. מחכה לשנה הבאה? יאפ. מה מיקצועות ההרחבה שלך? הרחבה? 5 מ"מ. סתם, ביולוגיה וצרפתית. כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? יאפ, צרפתית, מתמטיקה, היסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד. (מקיף ז'
) יש תיכנונים לחופש? יאפ, המון :) זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? לא היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? יאפ. כמה בני זוג היו לכם? לא כמה מתוכם היו רציניים? לא מתי היה האחרון? לא מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא למה ניפרדתם? לא בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים, עיניים, שפתיים. שפתיים במיוחד. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא...
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? יאפ. האם התנשקת עם בן מינך? יאפ. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? קצת
האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: שעה+- שתית: לא יודעת השתכרת: שנה הקאת: לא זוכרת שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? כל מיני שירים צרובים צרוב? יאפ מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה: של הורקור, לפני כמה שבועות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה זמן היית בתל אביב: שלושה שבועות הייתי בחיפה: וואו...אין לי מושג... התקשרת למישהו: לפני כמה שעות. התקשרו אלייך: כנ"ל. מה? זהו? עדיין משעמם לי.

SomebodyElse

New member
יאללה

שם מלא: קטיה כינוי של חברים: יש המון
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? נופ אתה טבעוני? נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן
בן כמה אבא? כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: כן צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? כן איך? לא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? כן
כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 7 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אם בענייני אקטואליה עסקינן, לימור לבנת כבר לא שרת החינוך למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעולה מחכה לשנה הבאה? יש ברירה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? [היה] פיזיקה ומחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בית ספר של החיים
יש תיכנונים לחופש? אין חופש
זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אע כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון?
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה למה ניפרדתם?
בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, שיער, חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לאלא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא איכ הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 4 שעות שתית: לפני 4 שעות גם
השתכרת: כמה שבועות הקאת: לא שמעת דיסק: מקורי? לפני כמה ימים איזה דיסק? use your illusion 2 צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? איזה שאלון חופר היית בהופעה: מחר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן היית בתל אביב: לפני כמה דקות חזרתי הייתי בחיפה: יום שישי שעבר התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום

כלכך ארוך!!

ברשותך, גברת סופר, אצמצם :) שם מלא: ליאור ל. כהן. כינוי של חברים:אין משהו מיוחד. גיל:18 מקום מגורים:אור-עקיבא סטרייט/גיי/ביי:סטרייט. אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? פסדר... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אדום. (במוהיקן). השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? כשהוא היה ארוך היו קצת תלתלים בקצוות. מה צבע העיניים שלך? חומות. מה צבע העור שלך? שחום
בן כמה אבא?
כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? פסדר. פירסינג: לא.. קעקועים: יש. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: ורוד. אוהב את עצמך? ברוב הזמן. חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש. (אבל לא משנה לי). מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא ממש חושב על זה. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אשאל אותם ואחזיר תשובה
יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? אחת. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? בוודאי. כמה בני זוג היו לכם? באיזור ה-20. אבל לא ספירה מדוייקת. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? פחות משבוע. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה. למה ניפרדתם? :\ בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חיוך, עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חח. לא בקיצוניות. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? בחורה. כן. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? אמא שלה. אכלת: חצי שעה. שתית:חצי שעה. השתכרת: חודש. הקאת: שבוע. שמעת דיסק: המון זמן שלא. החשב הוא ספק המוזיקה העיקרי. היית בהופעה: יום הסטודנט. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרתי. היית בתל אביב: הרצליה נחשב? אתמול. הייתי בחיפה: שלשוה שבועות בערך. התקשרת למישהו: חצי שעה. התקשרו אלייך:חצי שעה. לא מאמין שעשיתי את זה. כנראה ממש משעמם

ווע, אני לא מאמין שאני עונה, אבל ככ

ה תכירו אותי יותר טוב
שם מלא: ג'ים, וזהו
כינוי של חברים: אלדד XD גיל: 17.5 מקום מגורים: קריית טבעון. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא, בשר
אתה טבעוני? בשרררר3> מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? אהא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא, לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בין חלק לגלי. אוהב את זה? אהא. מה צבע העיניים שלך? תכלת ממש. אוהב אותו? מאוד. מה צבע העור שלך? פעם היה לבן, עכשיו הוא פשוט שזוף, וכן, אני אוהב אותו. בן כמה אבא? 53. כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? בהחלט. פירסינג: לא. קעקועים: לא. צבע אהוב: כחול-שחור. צבע שנוא: כתום >< אוהב את עצמך? לא במיוחד.. יש בי דברים טובים, הרוב לא
חושב שאתה בנאדם יפה? לאלא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יודע שאנשים אחרים, כמעט כולם בעצם חושבים ככה. עברת פעם על החוק? חח ברור. איך? ממ, כל מיני. גנבת פעם? כן>< מהקיוסק במושב שגרתי בו בעבר XD אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא! לא! אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? משהו בין חילוני למסורתי. מתנחל? חחחח לא. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הראשונה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ווע, אני גרוע בזה. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי לספרות. למה דווקא אותו/ה? כי הבן זונה לא יודע לבדוק מבחנים ובגלל זה הוא הכשיל אותי. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? השנה הזו? די טובה. מחכה לשנה הבאה? חופש, אחרי זה. מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? הרבה, תקשורת, לשון עוד יומיים, מת' (2), אנגלית (3), היסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו סקול. יש תיכנונים לחופש? הרבה, כנרת, ת"א, חברים, מפגשי פורום (כולל זה!) זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? בעבר. בכמה אנשים? 3. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כן. כמה בני זוג היו לכם? בני זוג? 4. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? לפני חודש. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 5 חודשים. למה ניפרדתם? בעיות, ריחוק. בגדו בך פעם? לא שאני יודע. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני?.. אם לא, איך נודע להם?.. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פפף, רגליים, שיער, עיניים
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אני בתול. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?.. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ידידות, לא חברים. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?.. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: ברגע זה. שתית: לפני דקה. השתכרת: ווע, מזמן. הקאת: מזמן יותר. שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? Blind Guardian - Imaginations From The Other Side. צרוב? אהא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? Nanowar - True metal of the world. היית בהופעה: לפני שלושה שבועות, אפיקה
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה ימים. היית בתל אביב: לפני שלושה שבועות, אפיקה
סימון
היית בחיפה: לפני שבוע. התקשרת למישהו: לפני כמה שעות. התקשרו אלייך: גם. ג'ים

oneman2

New member
שוב?

נו מילא, אין לי מה לעשות כרגע (חוץ מללמוד לבגרות) שם מלא: מורן ארז כינוי של חברים: מורנא (עם סגול ב-נ') גיל: 15.9 מקום מגורים: ליד בית-שמש סטרייט/גיי/ביי: סטרייט (מה עבר לך בראש?!) אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? איכס. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? הוא קצוץ, אין הרבה אפשרויות. אבל אני מניח שהוא יהיה מתולתל אם אני אגדל אותו (ככה קרה עם אח שלי) אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שוקולד. לא, מוקה. בעצם, וניל דהוי כזה, שזה לא ממש לבן אבל זה לא חום. בן כמה אבא? מספיק... כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: איכס קעקועים: איכס צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא (איזה הערכה עצמית) מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שאני לא אנורקס חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? לא איך? פשוט יש אנשים כאלה שלא עוברים על החוק, זה קורה לפעמים. גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני מאמין שאלוהים הוא הטבע (מושפע מהעבודה שעשיתי על שפינוזה לא מזמן) מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החלק שמחבר בין הסלון לחדר שינה של ההורים שבו נמצא המחשב כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: איחרתי ברבע שעה למתכונת בלשון. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לספרות למה דווקא אותו/ה? כי היא פשוט זו*ה! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה מחכה לשנה הבאה? מאוד. מה מיקצועות ההרחבה שלך? 2 כמה יח"ל מתמטיקה? 5 (יורד ל-4) כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה, מתמטיקה, אנגלית, מחרתיים לשון ועוד מועד ב' באנגלית באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? הר-*ערסים ופרחות יתקבלו בכיף*-טוב יש תיכנונים לחופש? לעבוד זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים?לא היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? לא כמה מתוכם היו רציניים? לא מתי היה האחרון? לא מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא למה ניפרדתם? לא בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? *חסוי* האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? אה... לא...? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה שתית: לפני חצי שעה השתכרת: לפני חצי שנה הקאת: לפני חצי שנה שמעת דיסק: לפני שעה וחצי איזה דיסק? the wall צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? את מאיר איינשטיין מז**ן ת'שכל על מקסיקו היית בהופעה: לפני חודש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שנים היית בתל אביב: חודשיים הייתי בחיפה: אף פעם(!) התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול

eran377

New member
חופש ושיט...

שם מלא: ערן סער. כינוי של חברים: אין כינוי מיוחד... פשוט ערן. גיל: 17. מקום מגורים: חיפה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? ככה... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, בלונד (גוונים). השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אוהב את זה? יש ימים שכן, יש ימים שלא. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? אין לי בעיה איתו... מה צבע העור שלך? בהיר. בן כמה אבא? 58 עוד 8 ימים. כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? מאוד. פירסינג: בקרוב. קעקועים: בקרוב. צבע אהוב: כחול. צבע שנוא: לא יודע... אין כזה. אוהב את עצמך? יש דברים שהייתי משנה בעצמי. חושב שאתה בנאדם יפה? יש דברים שהייתי משנה בעצמי. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער שלי
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים לי שכן
עברת פעם על החוק? בטח
איך? לא זוכר... אבל בטוח עברתי על החוק כמה פעמים, כמו כל אדם אנושי. גנבת פעם? לא, ולא אגנוב בחיים. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני במיוחד. מתנחל? חס וחלילה. כמה קומות בבית? 2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדרי. כמה מחשבים יש בבית? 2. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: בגיל 5 - אירוע משפחתי, בהמתנה לאוכל הייתי מאוד מאוד עייף ושמתי את הראש על בנאדם זר לגמרי ונרדמתי... אחרי זה שהתעוררתי קלטתי שהוא זר... הייתי בטוח שזה אבא
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לתנ"ך. למה דווקא אותו/ה? כי היא טיפשה ברמות. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה. מחכה לשנה הבאה? ממש לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? עבור יא מנייאק... נושא רגיש. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? 5. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בי"ס - אליאנס. יש תיכנונים לחופש? הקלטות עם השמן. זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? מאוהב מאוהב? 1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 3. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? לפני 3 חודשים. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 חודשים. למה ניפרדתם? כל כך הרבה סיבות... בגדו בך פעם? לא פיזית, אבל בגדו באמון שלי. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הממ עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חח לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא זכור לי... האם התנשקת עם בן מינך? חרמנים... לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן
האם אמא נכנסה פעם באמצע? כן
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 3-4 שעות. שתית: לפני 3-4 שעות. השתכרת: שנה ומשהו. הקאת: פייי שנים... שמעת דיסק: חוקי?
אתמול, באוטו. איזה דיסק? מציאות נפרדת של היהודים. צרוב? מקורי. מה שמעת לפני הדיסק הזה? גלגל"צ. היית בהופעה: לפני שבוע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מאוהב במישהי... לפני שנה+ היית בתל אביב: לפני שבועיים. הייתי בחיפה: אני גר בחיפה
התקשרת למישהו: לפני 3 שעות. התקשרו אלייך: לפני שעה.

וואו

שם מלא: אנטון כינוי של חברים: גיל: 21 עוד כמה ימים מקום מגורים: כרמיאל סטרייט/גיי/ביי: סטרייט (הומופוב קצת) אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? סבבה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור לא מבחירה השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? סבבה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא איכפת לי מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? לא זוכר בדיוק כמה אחים? אין אוהב את המשפחה? כן פירסינג: היה קעקועים: 2 ברגליים צבע אהוב: לבן ושחור צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? מספיק חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיש פנימיות חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא נראה לי עברת פעם על החוק? כן איך? עדיף שלא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חצי חפיסה ליום בערך של קאמל אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? סרוטייד (אסטמה) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית? דירה באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? דירה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: זיון בחוף שאנשים מסתכלים שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? 12 אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם למה דווקא אותו/ה? כולם אותו חרא איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? שנה אחרונה בצה"ל מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? אנגלית כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? סיימתי לפני 3 שנים באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בורסת יהלומים יש תיכנונים לחופש? לשתות לזיין ולישון זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לרוב כמה בני זוג היו לכם? לא זוכר (זוכר בוודאות 38) כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? לפני 4 ימים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא רלוונטי למה ניפרדתם? בעיות בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? כן הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא נודע סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פנים ותחת האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא !!! האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: היום שתית:היום השתכרת:אתמול הקאת: לא זוכר שמעת דיסק: היום איזה דיסק? DDT (רוסי) צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכר היית בהופעה: אלוהים זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני הרבה זמן היית בתל אביב: לפני חודשיים הייתי בחיפה: לפני שבועיים התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום

אני עייפה כלכך...

שם מלא: שחר טל. כינוי של חברים: שחרונת גיל: 16 מקום מגורים: מיתר סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? פעם בלונדיני, היום נוטה לחום
אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא!!!! מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? בטח. פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור, כחול כהה צבע שנוא: חום אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? רוב הזמן לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אחרים עברת פעם על החוק? נראה לי איך? פילחתי משו בטח לפני כמה שנים גנבת פעם? לפי המון זמן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 וחצי
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ה2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 4 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לאדעת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מטי בילו!!! למה דווקא אותו/ה? כי היא זונה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? תאטרון וביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 דוברים עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה, לשון, מתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מקיף ז' יש תיכנונים לחופש? מחנה קיץ, אילת, ניצנים... תסלחו לי שאני לא עונה על השאר, אין לי כח וזה הכל אותם שאלונים... אולי בהזדמנות

EmptyWolf

New member
................./images/Emo221.gif

שם מלא: דיינה כינוי של חברים: דין? גיל: עוד חודש וכמה 15.. מקום מגורים:- סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? never אתה טבעוני? never מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?הוא סוג של שילוב של הכל..גלי\חלק\מתולתל, זה הכל לפני מצב רוח, אבל בדרך כלל הוא גלי..S: אוהב את זה? לא! מה צבע העיניים שלך? חום-צהוב אוהב אותו? יא מה צבע העור שלך? לבן-חיוור בן כמה אבא? 44 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כל הצבעים שיש צבע שנוא:טוב.... אולי זהב וכסף, וכל החרא הזה אוהב את עצמך? בדרך כלל חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? המ..עיניים אולי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי גנבת פעם? למעלה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לשעבר אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע ?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? כלום מתנחל? לא כמה קומות בבית? אין קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? לא יודעת ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: :\ שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ג'. סתם כדי שתסבול למה דווקא אותו/ה? ככה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה, פיסיקה וכימיה... כמה יח"ל מתמטיקה? 5 [תנאי] כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? - יש תיכנונים לחופש? בריכות, ים, עבודה זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אולי :0) כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? none מתי היה האחרון? לפני כמה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמה חודשים XD למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? לא [לפחות אני מקווה] היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם?- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? זרועות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאאאאאאאאא. האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 6 שעות שתית: לפני כמה דקות השתכרת: never הקאת: לפני שנים שמעת דיסק: לא איזה דיסק? - צרוב?- מה שמעת לפני הדיסק הזה?- היית בהופעה: לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא היית בתל אביב: לפני מלא זמן הייתי בחיפה: לפני חודש וכמה התקשרת למישהו: לא התקשרו אלייך: לא

When Pigs Fly

New member
../images/Emo79.gif

שם מלא: יוליה... כינוי של חברים: שם המשפחה שלי.. :| גיל: עוד מעט 16. מקום מגורים: חיפה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר. אוהב אותו? אהא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? גוונים של דבש. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק\גלי. אוהב את זה? מאוד. מה צבע העיניים שלך? ירוק. אוהב אותו? מאוד. מה צבע העור שלך? לבן, אבל יש לי ידיים נורא נורא שזופות. בן כמה אבא? אההה.. כמה אחים? 1. אוהב את המשפחה? מאוד. פירסינג: היה. (כרגע 3 לובים ><) קעקועים: לא. צבע אהוב: רובם.. צבע שנוא: מממ.. אוהב את עצמך? יחסי. חושב שאתה בנאדם יפה? למי אכפת. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עייניפ שיער, ואופי!!!! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אהה יש ויש. עברת פעם על החוק? כן. איך? איכשהו
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? חח לא. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון. כמה מחשבים יש בבית? 2. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ממ הופעה כולשהי.. שחכתי לאן אני אמורה לרוץ עכשיו ומה התנועות.. אז סתם עמדתי באמצע הבמה. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה למתמטיקה. למה דווקא אותו/ה? כי היא גרועה!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נהדרת. מחכה לשנה הבאה? לא ממש. מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת וביולוגיה. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? צרפתית, היסטוריה ובשישי לשון. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר. יש תיכנונים לחופש? אילת.. חול.. ועוד דברים פה ושם. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיינים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא. :| האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא.. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? ממ.. בלחי? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו. שתית: לא יודעת.. השתכרת: מזמן. הקאת: אחרי שהשתכרתי. שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? ביטלס. צרוב? כן. מה שמעת לפני הדיסק הזה? דיסק של היהודים. היית בהופעה: ברוק העצמאות. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן. היית בתל אביב: חודש שעבר.. הייתי בחיפה: מממ עכשיו? (חיפאית) התקשרת למישהו: לפני כמה דקות. התקשרו אלייך: כנ"ל.

BonJoviT

New member
עונה..../images/Emo197.gif../images/Emo194.gif

שם מלא:ליאור לוי כינוי של חברים: ליאורי
גיל:17 מקום מגורים: מודיעין. סטרייט/גיי/ביי:סטרייט. אתה צמחוני?לא.בשר זה טעים וגם מזין!
אתה טבעוני?לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו?את הצבע כן..את השיער עצמו לא! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא צבעתי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?לא מובן..בגלל זה אני שונאת אותו!!! אוהב את זה?לאאאא! רוצה חלק! רוצה חלק!
מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו?כן! מה צבע העור שלך? בז'?
בן כמה אבא? סביבות 40 כמה אחים?זה מסובך..אממ..תסתפקו באחד? אוהב את המשפחה? שוב,זה מסובך..תלוי מאיזה צד... פירסינג: עושה בחופש נזם!
קעקועים:נופ. צבע אהוב:שחור,אדום,לבן,כחול.. צבע שנוא:צהוב...(מכבי ת"א אהוביי!פרקר
) אוהב את עצמך?חולה על עצמי! חושבת שאתה בנאדם יפה? כן! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?האף שלי..
חושבת שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אממ..כן?
עברת פעם על החוק? כן.. איך? לא אומרת...
גנבת פעם?לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לאאאאאא!בללעע
אתה לוקח ריטלין?לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? שומרת מסורת.
מתנחל? אצל שני בבית! כמה קומות בבית?3
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?חדר משפחה. כמה מחשבים יש בבית? 4 ...ל7 נפשות..
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הלכתי לאיבוד בקניון הזהב לפני שנתיים...
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?זו כבר לא לימור לבנת..זו יולי תמיר..טוב הייתי מעיפה את המורה לספורט,מימי!!
גררר!! ואת המורה להיסטוריה,גרייצר
,..שלא תלמד אותי שנה הבאה אזרחות.. למה דווקא אותם/ן? מימי פשוט כלבה!
וגרייצר אכזרית לכולם..
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?משו בין טובה למצוינת..נהדרת!
מחכה לשנה הבאה?כן..אבל לא ממהרת לשום מקום...
מה מיקצועות ההרחבה שלך?אומנות ,וממדעי החברה(פסיכולוגיה וסוצוילוגיה)יצאתי כבר שנה שעברה...
משעמם! כמה יח"ל מתמטיקה?3 גאה! כמה יח"ל אנגלית?4..אני מפחדת מ5 למרות שעברתי את המבחן שלהם.. עשית בגרויות השנה? במה?היסטוריה,מתמטיקה,תנ"ך,אנגלית. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
תיכון מכבים רעות! יש תיכנונים לחופש?טיול חו"ל.שינה מרובה! זוגיות.. יש חבר/ה?לא. היית מאוהב?לא בדיוק. בכמה אנשים? non היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא. כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים?אף אחד.. מתי היה האחרון?ממזמן. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה..העפתי את המניאק! למה ניפרדתם?כי הוא לא היה רציני. בגדו בך פעם?לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא. הם ידעו אחד על השני?---- אם לא, איך נודע להם?---- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיינים,מבנה גוף.
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא.. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן..חלום בלהות!בעע גועל.. האם התנשקת עם בן מינך?לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא!
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לאלאלאלא!
האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא!
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה . שתית: באותו זמן. השתכרת: נבר גוט דרק. הקאת: כנ"ל. שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? RedHotChiliPeppers צרוב?חס וחלילה!! מה שמעת לפני הדיסק הזה? פו פייטרס-אין יור הונור! היית בהופעה: עברי לידר,היהודים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. היית בתל אביב:4 ימים. הייתי בחיפה:שבועיים. התקשרת למישהו: היום בבוקר. התקשרו אלייך: בצהריים.

למעלה