טם טם טם

אם את מרעות אז אולי את מכירה

מישהו בשם סופי. קוראים לו אסף אבל זה הכינוי שלו :X או מישהו בשם אור שפעם היה לו שיער ארוך ועכשיו כבר לא. או מישהו בשם ינון שהוא היה ג'ינג'י עם שיער ארוך וכבר לא?
מיכרה? :X

שם מלא:לוטם לדר כינוי של חברים:מטולי,לוטי גיל:15 מקום מגורים:קרית אתא סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?לא ממש אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא...רוצה לאדום אולי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל וגלי כזה..השיער שלי לא סגור על עצמו אוהב את זה?בערך...הייתי מעדיפה חלק מה צבע העיניים שלך?חום כהה אוהב אותו?כן,נראה לי מה צבע העור שלך?לבן? בן כמה אבא?47 כמה אחים?2 אחיות אוהב את המשפחה?ברורר פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור אדום כחול ירוק צבע שנוא:אני לא שונאתצ ,יש צבעים שאני פחות אוהבת ויותר אוהבת אוהב את עצמך?לאא חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חלק עברת פעם על החוק?לא זוכרת איך?- גנבת פעם?אולי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?כן אצל חברה שלי כמה קומות בבית?1,מה נראה לכם אני גרה בווילה? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?אמרתי קומה 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי כוח לכתוב..*עצלניתתתת* שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כולםםם ובמיוחד את המורה לפיזיקההה למה דווקא אותו/ה?כי השנאה אצלנו הדדית איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה,כל שנה יותר גרועה מהקודמת מחכה לשנה הבאה?לא כל כך מה מיקצועות ההרחבה שלך?בחרתי ביולוגיה ופסיוכלוגיה כמה יח"ל מתמטיקה?5 בנתיים כמה יח"ל אנגלית?5 בנתיים עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?תיכון יש תיכנונים לחופש?ליסוע לת"א,ללכת לסופרלנד,לעבוד ולהינות זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?לא רציני בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?שיער ארוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?הא? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעה בערך שתית:גם השתכרת:לא השתכרתי הקאת:מתישהו השנה שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?blood sugar sex magik-rhcp צרוב?לא..קנו לי אותו לפני יומיים מה שמעת לפני הדיסק הזה?דיסק אחר היית בהופעה:נראה לי יום העצמאות פעם אחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:שנה שעברה הייתי בחיפה:יום שבת התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:חברה שלי לפני חצי שעה

LimiMimi

New member
אני לא יכולה עם ההתרגשות.];

שם מלא: לימור פיפ. כינוי של חברים: אוהו.. לימי, לימון, לימורוש/י, לימורסיטה. גיל: 16 וחצי+
מקום מגורים: כפרסבא. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית לגמרי.
אתה צמחוני? נופ. אתה טבעוני? נופ. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? יאפ. מסתדרת איתו. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן. פסים, שחור, חום בהיר יותר. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אוהב את זה? מסתדרת. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? מסתדרת
לא הייתי מתנגדת לירוקות. מה צבע העור שלך? שחום כזה. בן כמה אבא? 53 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? מאוד. פירסינג: אין. קעקועים: אין. צבע אהוב: סגול? צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? פחח. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף/גובה. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? בקטנות. איך? אני לא יכולה לכתוב את זה כאן..
גנבת פעם? לא שאני זוכרת. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כבר לא. ואף פעם לא עישנתי הרבה או קבוע, זה היה רק מידי פעם. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? רואקוטן. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? ממ"ד. חדר עבודה כמה מחשבים יש בבית? 1. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: נספר את זה קצר כי בכתב זה מעפן. נפלו המכנסיים - מול מינימום 5 אנשים. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אקטואלי אה? לאזרחות שהולכת ללמד אותי היסטוריה שנה הבאה. למה דווקא אותו/ה? כי היא מלמדת חרא. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? ממש, אבל ממש לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? קרימו-פסיכו וקולנוע. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? אנגלית, אזרחות, תנ"ך ומתמטיקה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? רבין. יש תיכנונים לחופש? עוד מעט רוג'ר ווטרס...
, אילת, עבודה, ניצנים. זוגיות.. יש חבר/ה? נופ. היית מאוהב? בערך. בכמה אנשים? 2. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? המ, מוגדר אחד. כמה מתוכם היו רציניים? המ. הבושה מתי היה האחרון? המ, הבושה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? נו לעבור נושא. למה ניפרדתם? אני מניחה כי לא כ"כ היינו מתאימים. בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חלילה. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים, פנים? גוף. הכל קיצ. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? ממש לא הקטע שלי. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חברות כאילו? לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? חח לא יותר מלהתנשק. האם אמא נכנסה פעם באמצע? חס וחלילה טפוטפוטפו. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 20 דק'. שתית: אתמול. השתכרת: רק שתיתי, ואתמול. הקאת: לפני חודשיים ככה. שמעת דיסק: עכשיו. איזה דיסק? מתכוונת להופעה
Dark side of the moon צרוב? חס וחלילה!!! מה שמעת לפני הדיסק הזה? הראשון של קולדפליי. היית בהופעה: אני אהיה עוד כמה שעות!#$@*#!)%*@$ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום בבוקר? היית בתל אביב: יום ראשון לפני שבוע. הייתי בחיפה: הייתי בכרמל. ]; בחיפה.. לפני שנתיים וחצי. התקשרת למישהו: 10 דק'. התקשרו אלייך: 5 דק'?

tbents

New member
פם פם פם..

שם מלא: טל-לי כינוי של חברים: בנץ,בנצה,בנצבי,וכו'.... גיל:15.5 מקום מגורים: קריות סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית
אתה צמחוני? לאא אתה טבעוני? גם לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונדיני,חום בהיר כזה אוהב אותו? כע.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא,רק פס בלונדיני אחד.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי כזה=\ יאק=\ אוהב את זה? נופ. מה צבע העיניים שלך? חום בהיר אוהב אותו?זה בסדר.. מה צבע העור שלך? לבן,טו מאץ'....): בן כמה אבא? אמממ...47 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? מאודדד:) פירסינג: נופ קעקועים:נופ צבע אהוב:אדום ושחור צבע שנוא:צהוב? אוהב את עצמך? לא ממש.. חושב שאתה בנאדם יפה? חחח ממש ממש לא
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חלקם,אבל הם גם הולכים לפסיכיאטר,זה נחשב? עברת פעם על החוק? יאפ.. איך? לא הבנתי איך,אבל נעצרתי בגוש קטיף...חחחח גנבת פעם? לא=\ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? ממש לא אתה לוקח ריטלין? נופ אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אקמול,לפני מבחנים חחחח אתה דתי/מסורתי/חילוני?דתיה( מתנחל? נופ כמה קומות בבית? 1 מספיק ודי באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: זרקתי מלח לשולחן לידי וזה פגע במנהלת:) שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי למחשבת=\ למה דווקא אותו/ה? כי הוא עבר זמנו..כבר חצי ת.נ.צ.ב.ה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדת... מחכה לשנה הבאה? כע:) מה מיקצועות ההרחבה שלך? תנ"ך,תושב"ע,ספרות,ואולי דרמה כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4/5 עשית בגרויות השנה? במה? תנ"ך,היסטורי,מת',ספרות,ומחר לשוןןןןן): באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד... יש תיכנונים לחופש? מליון=\ זוגיות.. יש חבר/ה?נופ היית מאוהב? כע
בכמה אנשים? היה פעם ש2..=\ היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא... כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?2 מתי היה האחרון? עד ראש השנה.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? הראשונה\כמעט שנה למה ניפרדתם? כי אני מניאקית? בגדו בך פעם? נופ.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?ב-ע-ר-ך הם ידעו אחד על השני?אחד על השני השני לא על הראשון... אם לא, איך נודע להם? אני ספרתי.. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים,ושיער:) האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? נופ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
כע האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא... האם התנשקת עם בן מינך? נופ האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? יאק נו! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? אממ..לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני דקה
שתית: שעתיים שלוש השתכרת: שבת שעברה,אבל לא ממש השתכרתי... הקאת: מזמןןןןןןןן שמעת דיסק: היום איזה דיסק?מיקס שעשיתי צרוב?אהא מה שמעת לפני הדיסק הזה? גאנז-זה גרייטסט היית בהופעה: לוזוכרת כבר.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני דקה:) היית בתל אביב:אממממממממממ...מזמן! פסח בערך הייתי בחיפה: שישי שעבר,באונ'..חחחח התקשרת למישהו:אמממ...מקודם התקשרו אלייך: אתמול..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהננה

שם מלא: גלי |שםמשפחה| כינוי של חברים: נולי גיל: 16 מקום מגורים: יישוב ליד ירושלים סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? הייתי מעדיפה שחור.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? כחול-ירוק אוהב אותו? כן
מה צבע העור שלך? לא כהה ולא בהיר בן כמה אבא? 43 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: סגול צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. עברת פעם על החוק? כמו כל בנאדם נורמלי.. איך? גנבתי לשרה מחק
חחחח סתם לא יודעת.. גנבת פעם? ^^^ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: התחלתי שליר את "הכיצד את אוכלת מהצד" ואמא שלי שמעה והסתכלה עליי בפרצוף מוזר
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כל המורים למת' בבויאר!! (אבל יש כבר שרה אחרת לא?!) למה דווקא אותו/ה? כי הם גרועים ולא יודעים ללמד!! שירי רולֶז איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה מחכה לשנה הבאה? לא ממש.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים, מדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד - בויאר יש תיכנונים לחופש? מפגשי פורום וחופשה בצפון זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? הפסקתי לספור היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? ברגע זה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשים וחצי בערך.. למה ניפרדתם? לא נפרדנו! בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חס וחסה! הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ארוך
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? נשיקה נחשב?! האם אמא נכנסה פעם באמצע? אמא שלו
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה בערך.. שתית: מים?! השתכרת: נבר... הקאת: אחרי המתכונת בהיסטוריה שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? אפטייט צרוב? חס וחסה!! מה שמעת לפני הדיסק הזה? ת'חדש של Three days Grac היית בהופעה: לפני חודש (של יוזלס) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: שלשום הייתי בחיפה: שניייייייייים! התקשרת למישהו: לפני שעה בערך התקשרו אלייך: בבוקר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהייתי חולה../images/Emo3.gif

שוב כאב גרון
יש לי כל הזמן

למעלה