טניס ואתלטיקה ב-
אנשים

Yael Floyd

New member
לא, מה שאת אמרת זה 19 שואות

וזה באמת יותר מדי בשביל עם נרדף. עבודתי באמת לא מחמיאה לי, אבל היא מכבדת את בעליה. טוב, די! לילה טוב רעות!

רעוּת

New member
בגלל אנשים כמוך וכמו אח שלי יש לי חרדת נטישה,

ואני התכוונתי שזה יותר מגניב בגלל שזאת השנה!!!!!! תאריכים זה יותר מגניב.

Yael Floyd

New member
אל תאשימי סתם, אני בטוחה שזה לא היה בכוונה../images/Emo3.gif

וידעתי שלא תביני אז אני אסביר את זה פעם אחת ואלך סופית! 19:39 זה לא תאריך כי יש נקודותיים. כדי שזה יהיה תאריך אז השעה צריכה להיות 09:39, שזה ספטמבר 1939, ואז זו שואה עניינית. [רגע, אם השעה תהיה 09:11 אז את ונועה תכנסו לסרטים?!] אפילו 5 מטכליות אין לי
לילה טוב כבר!

שמישהו ידבר עם תפוז.

חייבים לסגור את הפורום הזה. או לפחות לעשות משהו עם תושביו. המצב הולך ומדרדר.

כל מה שצריך זה

לשלוח אותך לטיפול קטן. אז בואו נתרום כל אחד את חלקו כדי שזה יקרה.

רעוּת

New member
לא צריך. יש את משרד הבטחון ../images/Emo6.gif

אני אדפוק את המערכת!!!!!!

המערכת תדפוק אותך

שימי לב עם איזה אחת את מתעסקת.. בואו פשוט נגבה עמלת גלישה זה גאוני לא?

רעוּת

New member
אמא הכינה דג לארוחת צהרים. איכס

גם אני אהיה רעבה. אין מה לאכול בבית הזה

behappy

New member
ירחם השם. אם כבר מדברים על מלפפונים-

נוש, מאחוריך, וואי כמה מכות!!

noosh

New member
מי מדבר על מלפפונים? ../images/Emo12.gif

ומה מאחוריי :|

רעוּת

New member
[make it go]

["מה עם גורדי שחקים עשויים מחלקים נעים, שיוכלו להתארגן מחדש אם יהיה צורך, ואפילו לפתוח חורים באמצע שלהם כדי שמטוסים יוכלו לעבור?"] מה עם "יום ללא מלחמות" בכל העולם, או לפחות כאן, שיתחיל רטרואקטיבית מהיום שבו הוא נהרג? מה עם שלום..? (אין לי דמיון מספיק מפותח בשביל להמציא עוד דברים שהיו יכולים להציל אותו. ואולי עדיף ככה. כי אי אפשר היה להציל אותו, כי אם אני אדע שהיה אפשר זה יהרוג אותי. אי-אפשר. זאת לא אשמתי. זאת לא אשמת אף אחד.) מה עם גיטרה שמנגנת לבד את כל השירים שהוא היה מנגן? ובדיוק באותה צורה? מה עם מספר טלפון שאפשר לחייג אליו ולשמוע את הקול שלו, כדי שאני לא אשכח? מה עם לוח שנה שמחקו בו תאריכים של ימי הולדת של מי שמת? מה עם כדור שברגע שלוקחים אותו נרדמים מיד, ואפ'פעם אין סיוטים בזכותו? מה עם מכשיר שמוחק את את הזכרון שהוא מת מהראש שלי, אבל משאיר לי את כל הזכרונות הטובים ממנו? מה עם חיידק, שתוקף תאי-רגשות במוח, וגורם לכעס-שנאה-עצב-כאב-אשמה להתנוון? מה עם להמשיך הלאה..? [ביום הזכרון, אחרי שסיימו לירות באוויר ולשיר התקווה, עוד לפני שכולם התחילו להתפזר, אמרתי לחבר שלך "אני לא יכולה להיות פה יותר", זה הרגיש הרבה יותר גרוע מכל שנה אחרת, בגלל שהיה כ"כ חם והיו מליון אנשים, והיה רע, זה פשוט הרגיש כ"כ רע, והיו כ"כ הרבה אנשים מסביב והרגשתי שאני הולכת להתעלף, ואמרתי לו שיוציא אותי משם, לא רציתי לחכות עד שאמא ואבא יסיימו להיפרד מכולם, לא רציתי להיות נחמדה לאף אחד יותר. והוא לקח אותי החוצה והאוטובוס לקח אותנו לאיפה שהוא החנה את האוטו, והוא הסיע אותי הביתה ונשאר איתי עד אחרי שכולם הגיעו, ולרגע עברה בי מחשבה שאם לא היית מת אז לא היינו מכירים את כל החברים שלך מהצבא ככה, ואולי זה שווה מספיק בשביל להיכנס לרשימת היתרונות הדפוקה שאני עושה לפעמים כדי לשכנע את עצמי שזה לא כזה נורא, או להיפך, להוכיח לעצמי שזה כן כזה נורא, כי אף אחד מהיתרונות האלה לא באמת עוזר לי להשלים עם זה, אפילו לא "למדתי לקחת דברים בפרופורציה", כי אין לי שום פרופורציה כשזה מגיע למוות שלך, אז אולי זה בכלל לא שווה כלום].

למעלה