טסים וחוסכים בתפוז
אנשים

טסים וחוסכים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

נעמה סגל בלינדר, מטפלת באומנויות עם התמחות בטיפול בדרמה מת.ל.מ. ת"א, תתארח במהלך היום בפורום עולים לכיתה א' ותשיב לשאלות הגולשים בנושא תקשורת הורים-ילדים באמצעות משחק. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=122173373
התעללות בילדים הפכה לצערנו למכת מדינה. מחר בבוקר ‏תתארח בפורום אלימות במשפחה סיגל אוסטר קנב, מטפלת משפחתית וזוגית, וקרימינולוגית קלינית, שתשיב לשאלותיכם בנושא התעללות פיזית, מינית, רגשית והזנחה כלפי ילדים, מבוגרים שסבלו מהתעללות בילדותם, ילדים פוגעים מינית, משפחות בהן התגלתה פגיעה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2065&MessageId=122210198
להחליף כסף בארץ או בחו"ל, לרכוש באשראי או במזומן? על מנת לסייע לכם בהיערכות לנסיעות החגים, חנה דלוגין, מנהלת השיווק ללקוחות פרטיים בלאומי קארד, תתארח מחר בערב בפורום טיולים וחופשות בחו"ל ותשיב לשאלות הגולשים בנושא צרכנות נבונה בחו"ל. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=229&MessageId=122193298
עוד אין לכם תכניות לחוה"מ סוכות? פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה מזמין אתכם להשתתף בפעילות ולנסות לזכות בכרטיסים לאירוע זֶמֶרֶשֶׁת מיוחד במסגרת פסטיבל "הַקְהֵל" ברמת אפעל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=122277733

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifשונאת מתמטיקה

מחרימה מתמטיקה מבריזה ממתמטיקה לנצח
לא מספיק שהיה לי היום שביעית-שמינית מצויינות, לא מספיק שאני לא מבינה מילה ממה שהיא אומרת כי היא חרא מורה, היא עוד מחזירה לי את הבוחן מהשיעור שעבר ונותנת לי 65?
אני מבינה שבתרגיל גיאומטריה "ההנחה הייתה שגויה וגרמה ל'הפסד' של כל התרגיל" ועכשיו אני צריכה לתקן את זה ולהחזיר לה.. אבל איזה הנחה?! מאיפה לי?!
וגם אה.. היא שאלה על העבודת קיץ שלא הגשתי לה.. ואמרתי שעשיתי אבל איבדתי את החלק של הגיאומטריה, מה שלא כ"כ נכון |שורקת| פשוט לא עשיתי את הגיאומטריה כי זה חרא
והיא אמרה לי להגיש את מה שיש ולשים פתק, לפחות שיהיה משהו ועכשיו יש לי רגשות אשם
**אכן, חפירה
**

אז אולי תבקשי לעבור לכיתה עם מורה אחר?

כמה בנות בשכבה שלי עשו את זה כי הם לא הסתדרו עם המורה ועם החומר.. והיי,מתמטיקה זה תמיד חרא

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאין לי לאן

כי אני במצויינות ויש רק כיתת מצויינות אחת. למרות שנראה לי מאוד סימפטי לרדת ל-א' מוגבר שהם עם המורה שהייתי איתה בכיתה ז', וגם איתה הבנתי את החומר.. מצד שני, חס וחלילה שאני לא אהיה במצויינות, אני זוכרת איזה דרמה ההורים שלי עשו מזה שקיבלתי פעם 78 במבחן

adii1201

New member
זה לא בסדר../images/Emo12.gif

את יודעת שבבגרות גם אם הפתרון שלך שגוי נותנים לך נקודות על הדרך?
ואגב, אמרתי לך כבר אם את צריכה עזרה תבקשי
אני מעולה בגאומטריה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנראלי שהיא נתנה לי קצת נקודות

אחרת אני לא יודעת מאיפה הוצאתי 65 אם זה היה שליש מהבוחן
אה.. אם יש לך סבלנות.. לחפור לי על קווים מקבילים?
למדתי את זה בשנה שעברה ועד עכשיו לא הבנתי מזה זוויות מתחלפות, מה חד צדדיות ומה מתאים למה

adii1201

New member
הוווווו אני לאהוב זוויות מתחלפות

וכל חרא אחר
טוב לא באמת
אני אסביר לך במסר יותר מאוחר אני צריכה לצאת עכשיו

אפשר להירגע!

אין בגרות ב-ט'... את צריכה להשקיע רק משנה הבאה
אלא אם את רוצה להגיע ל-5 יחידות, ואז צריך להשקיע (קצת) גם השנה, מה שהופך את העצה שלי ממקודם ללא ממש כדאית, אז... פשוט תמצאי את הדרך להשקיע בלי ממש להשקיע, כן...? אני יכול לכתוב מדריך למסתבך

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמכריחים אותי 5 יחידות../images/Emo69.gif

מצויינות וזה.. וחס וחלילה אם אני לא אהיה במצויינות כמו האחיות שלי

adii1201

New member
../images/Emo6.gif גם אצלי זה היה ככה

אבל אני שברתי את המסורת

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני גאה בך../images/Emo6.gif

אני יותר מדי מפחדת מאז שקיבלתי 78 במבחן וההורים שלי כל יום שחזרתי מבצפר אמרו לי "יש לך שיעורים במתמטיקה? את צריכה עזרה?"

אופס לחצתי בטעות על שלח../images/Emo3.gif

מה שהיה אמור להיות בתוכן: מה רע ב78? לדעתי זה אחלה ציון,אני קיבלתי אותו פעם במתמטיקה והייתי גאה

adii1201

New member
זה בסדר אני סיימתי 4 יחידות

עם 95 ועד היום שני האחים שלי אומרים לי "יכולת לעשות 5 יחידות ולהוציא אותו ציון"
לכי תסבירי להם שזה שמספרים מרגשים אותם ועושים להם את זה לא אומר שגם לי הם עושים את זה
אני שונאת מתמטיקה
פטיש|

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחותי ואבא שלי לא מבינים למה אני לא אוהבת מתמטיקה
איזה כיף יהיה להגיד לאבא שלי "אבא. אני לא לוקחת פיזיקה"D: למרות שהוא די יודע את זה נראלי

למעלה