טסים וחוסכים בתפוז
אנשים

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יודעת מה אצלך קורה אבל אצלי כולם ריאלים ואני היחידה ההומנית
הציונים של בתעודת בגרות בהיסטוריה ותנ"ך וכל המקצועות האלו יותר גבוהים משל האחים שלי אבל במתמטיקה?!
טוב באמת שגם במתמטיקה הוצאתי יותר גבוה מאח אחד שלי אבל הוא עשה 5 יחידות ואני עשיתי 4 אז זה לא חוכמה
גם תמיד כשצריך לכתוב דברים נותנים לי כי אני יודעת להשתפך ולכתוב.. פה כולם מתעסקים במספרים

אצלנו אני הייתי הראשון שקבע את הרף

האחים עדיין לא עברו אותי
(למרות שאחותי התקרבה)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifזה לא במקום שומדבר../images/Emo12.gif

באנגלית ומתמטיקה יש הקבצות וההקבצה הכי גבוהה זה מצויינות
גם בערבית יש הקבצות, אבל ר' א' ו"מזרחנות", שזה כל מי שגרוע בערבית/יש לו פטור מערבית והם פשוט לומדים על התרבות או בעצם.. לא עושים כלום

The Ocean Girl

New member
קווים מקבילים? ../images/Emo12.gif

זה אשכרה החומר היחיד שאני מבינה בו בגאומטריה!! ושאם יש להם זוויות קודקודיות אז הם שווים

The Ocean Girl

New member
זוויות ../images/Emo6.gif

בשביל לדעת אם המשולשים שווים צריך למצוא עוד משהו.. אבל לא הקשבתי כל כך.. אז אני לא יודעת מה

נויה XY

New member
../images/Emo207.gif קייל חוזר לערוץ 3 :)

אז ככה זיפזפתי אתמול בערוצים ופתאום מה ראיתי?! קייל XY עונה 2 !!!!!!!!!! עאעאעאעאאע סוף סוף הם חוזרים לשדר :) וזה לא רק יום אחד בשבוע זה אומר שכזהם יגיעו לפרק בו נעצרה העונה הם ימשיכו ישר לפרקים החדשים? (*הלוואי*) או שתהייה עוד הפסקה ?

אין לי מושג אם תהיה הפסקה או לא../images/Emo12.gif

אבל היי,עכשיו זה רק עוד יותר תירוץ בשבילך לחזור ולהיות פה יותר

adii1201

New member
את בדיליי../images/Emo6.gif כתבתי את זה מזמן../images/Emo6.gif

ואני אומרת לך שהם לא יחזרו
התשובה שקיבלתי מיס לגבי מתי הם יחזרו הייתה שבינואר... קשה לי להאמין שהם התחרטו אבל מי יודע

adii1201

New member
אמ כן.. הסדרה תעלה ביס ובהוט באותו זמן../images/Emo4.gif

לא יודעת אם זה יהיה בינואר באמת אבל זו הייתה התשובה שקיבלתי ממחלקת פניות הציבור של יס

למעלה