את מוכנה להתחבר למסנג'ר בבקשע?
A adii1201 New member 16/1/09 #90 נו מה?../images/Emo69.gif ואני עוד אמרתי לאבי שאת לא תאמיני לנו אם נעבוד עלייך למה נראה לך?!?!?
A adii1201 New member 12/1/09 #36 ואני אגיד את זה שוב../images/Emo69.gif אני גם מאחורי הקלעים וגם בבמה עכשיו שקט|הא| קייל שלי |הא|
M mordillogirl New member 12/1/09 #24 ../images/Emo71.gifהו, ברוך הבא../images/Emo24.gif איפה עזרא? (מזה משנה שהוא ניר, עזרא ) גם הוא זקן. בכל מקרה.. אני ענת, בת 14 ומה אני רואה בחתימה שלך? אבריל?
../images/Emo71.gifהו, ברוך הבא../images/Emo24.gif איפה עזרא? (מזה משנה שהוא ניר, עזרא ) גם הוא זקן. בכל מקרה.. אני ענת, בת 14 ומה אני רואה בחתימה שלך? אבריל?
R Raph Rulz New member 12/1/09 #25 היי! מי זה עזרא?! כן כן את לא טועה זאת הייתה אבריל... בדיוק החלפתי חתימה היום...! אני אוהב את המוזיקה שלה...
היי! מי זה עזרא?! כן כן את לא טועה זאת הייתה אבריל... בדיוק החלפתי חתימה היום...! אני אוהב את המוזיקה שלה...
LeAnnDylan Well-known member 12/1/09 #26 יא וואלי כאילו שזה מה שהיה חסר לפורום עוד פקאצה ממין זכר *בורחת*
L Looking4CoolName New member 12/1/09 #28 את במיעוט, תיזהרי. ../images/Emo18.gif |פאקצה|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111אחדאחדוואן.
LeAnnDylan Well-known member 12/1/09 #32 שמע ישראל../images/Emo57.gif אבי אתה תיזהר אתה שאני לא אבוא עד החור הזה שאתה מתגורר בו ואבעט לך בישבן כדי שלא תהיה פאסיבי יותר קודם יורד על ניית'ן |חומה| אח"כ משת"פ עם פקאצות|חרם| ועכשיו מתנהג כמו אחת X___X אללי!
שמע ישראל../images/Emo57.gif אבי אתה תיזהר אתה שאני לא אבוא עד החור הזה שאתה מתגורר בו ואבעט לך בישבן כדי שלא תהיה פאסיבי יותר קודם יורד על ניית'ן |חומה| אח"כ משת"פ עם פקאצות|חרם| ועכשיו מתנהג כמו אחת X___X אללי!
L Looking4CoolName New member 12/1/09 #33 זה היה בצחוק. ../images/Emo11.gif אבל בנוגע לניית'ן לא צחקתי, הוא באמת מכוער חחחח... אבל... פיטר !!
H HilaZ1 New member 15/1/09 #85 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "שאני לא אבוא עד החור הזה שאתה מתגורר בו ואבעט לך בישבן כדי שלא תהיה פאסיבי יותר" XD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "שאני לא אבוא עד החור הזה שאתה מתגורר בו ואבעט לך בישבן כדי שלא תהיה פאסיבי יותר" XD
A adii1201 New member 13/1/09 #47 לא רוצה../images/Emo11.gif אתה הטלת את הפצצה, תתמודד../images/Emo6.gif
LeAnnDylan Well-known member 13/1/09 #49 חחחחחחחחח אה בסדר. כן. זה בדיוק מה שהיא. למעשה פאריס הילטון היא החברה הכי טובה שלה והאלבום החדש של מיילי סיירוס חזק בפלייליסט שלה ובטקס הגראמי הקרוב היא הולכת להפציץ בדואט פורנוגרפי עם בריטני
חחחחחחחחח אה בסדר. כן. זה בדיוק מה שהיא. למעשה פאריס הילטון היא החברה הכי טובה שלה והאלבום החדש של מיילי סיירוס חזק בפלייליסט שלה ובטקס הגראמי הקרוב היא הולכת להפציץ בדואט פורנוגרפי עם בריטני