טעות טעות טעות!!!

Boom22

New member
טעות טעות טעות!!!

כבר בכיתה ה´ קלטו שאני לא ממש שומע טוב,בהתחלה קראו לזה שמיעה סלקטיבית.. רק אחרי כמה חודשים בשיעורי אנגלית,המורה הבינה שאני לא שומע,ומדבר בהתאם.. את המכשירים הכי טובים ויקרים קנו לי,ואני?! התביישתי.. מלחמות עולם היו בבית ואני נשארתי בלעדיהם. חבל,באמת חבל.. שמיעה זה אולי לא ראיה ובטח שלא מישוש:) אבל עמוק עמוק בלב אני יודע שפסדתי עולם לא קטן.

Boom22

New member
גם נכון,אבל..

בגרות מלאה עשיתי שירות ביחידה מובחרת עשיתי.. הצלחתי לעבוד על כל העולם,למה לא להמשיך? אבל את צודקת אחרי הכל,ההפסד ידוע.

Catty

New member
איזה כיף לך!

בלי הלקות שמיעה הייתי יכולה ללכת לכל יחידה שהייתי רוצה, אם רק הייתי רוצה... אבל אני "מקבלת" שנתיים מתנה, שיהיה
. תנסה להשתמש במכשירי שמיעה, בהתחלה מחפשים כל מיני תירוצים להיפטר מהם ואח"כ איי אפשר בלעדייהם... רק אחרי כ-10 שנים התחלתי להזדקק להם ולא להפטר מהם בכל רגע רצוי... בהצלחה!

המרחפת

New member
ההפסד ידוע

ויש בכוחך ובאפשרותך שלא להפסיד. מדוע לא לנצל את זה? הכרתי אחד, שלקות השמיעה שלו הייתה מאד קלה. הוא צלח את התיכון בהצלחה, והגיע לצבא. בזמנו, הצבא מימן מכשירי שמיעה, והוא אמר, למה לא? הוא לא נפרד מהם מאז. מרגע שחווים את העולם באופן יותר ברור וחד, קשה לוותר. מפתחים גם מעין תלות, אבל בעיקר, מרגישים שזה הרבה הרבה יותר נוח. נכון שהסתדרת בלי, אבל מכשירי שמיעה הם בהחלט עזר מוצלח, והרבה הרבה יותר קל איתם. צריך רק להתרגל.

המרחפת

New member
תלוי באדם ובתרומה שהמכשירים נותנים

לו. אני לדוגמה, מאד מאד תלויה במכשירים שלי. למרות שיש תקופות בהן אני מעדיפה להסתובב בלי מכשירי שמיעה בבית, בדרך כלל התלות שלי בהם עצומה. אני תמיד חוששת לפספס משהו מהנאמר, תמיד רוצה לדעת על מה מדברים ומה קורה מסביב, אני די חוששת לחצות כבישים (אני חוששת גם כשיש לי מכשירים, אבל נשאר על העיקרון) והפעם היחידה בה ניסיתי לנהוג ללא מכשירים הייתה כשאמא שלי הייתה לידי (ולא קיבלה טוב את העובדה שאין לי מכשירים). אני צריכה להלתקלח לפני שאני יוצאת למסיבה. חג שבועות שמח!
אני כל כך כל כך אוהבת את שבועות.....

Catty

New member
פעם...

לא הייתה לי תלות למכשירי שמיעה אלא להפך... אם הסוללות היו נגמרות אפילו לא הייתי שמה לב... כיום אני כן. ואפילו שהמכשירי שמיעה לא עוזרות לי הרבה, בכ"ז התרגלתי אליהן ו...

Catty

New member
בהודעה הקודמת השארתי "ו...."

הכוונה שעכשיו אני מעדיפה להיות עם מכשירי שמיעה ולא בלעדיהם... אז זו תלות, לא?

Catty

New member
ההעדפה אצלי כבר הופכת לתלות...

שמעו, אתמול אבא דיבר לאוזן שלי ברוסית והבנתי הכלללללללללל!!! ואחותי דיברה לאוזן שלי בעברית והבנתי הכל!!! מגניב

Summer Spirit

New member
לא בוכים על חלב שנשפך

רשה לציית למשפט הזה, הרי ההפסד גדול לא? ביזבזת עולם נפלא רק בגלל בושה... תאמין לי אני יודעת מה עובר עליך, אומנם יש לי מכשיר שמיעה אבל הוא מוסתר בין השערות... אבל כבר ב-4 שנים האחרונות ביזבזתי אנגריה וכבוד כדי להסתיר את המכשיר עד שסוף סוף נכנס לי לראש (אחרי שאמא שלי ועוד הרבה אנשים במשך 4 שנים לא הפסיקו לומר לי להשים פס על כל מי שלא מקבל אותי בגלל שיש לי מכשיר שמיעה) שמכשיר שמיעה זה בדיוק כמו משקפיים! הרי אם ילד יראה מישהו עם משקפיים הוא יתייחס אל זה כמשהו בלתי נראה, משהו רכיל ונורמלי אך אם הוא יראה מישהו שמרכיב מכשיר שמיעה זה יראה לא מוזר לא? מכשיר שמיעה זה בדיוק כמו משקפיים, רק על האוזניים לכן הבטחתי לעצמי שהחל משנה הבאה (שנה הבאה אני בכיתה י´- תיכון, בית ספר חדש) אני יבוא לבית ספר עם גאווה בלב וראש מורם וקוקו גבוה אסוף!

Boom22

New member
עכשיו עשית לי את הבוקר!

לא רוצה לכתוב כל הכבוד..בלה בלה.. אם אלוהים נתן לנו אוזנים חלשות,בכבוד.. כל עוד אנחנו יודעים שבשאר הדברים הוא לא חסך:)) את עושה בשכל ילדה,אני איתך.

גאווה? באמת? ../images/Emo13.gif

כבר כתבתי את זה בפורום אחר מסיבה שונה ובהקשר אחר, אבל אני חייב לציין גם כאן שהעניין ממש מזכיר לי כמה וכמה הודעות מפורום "זהות מינית".

Catty

New member
חחח ../images/Emo13.gif

וזה שאתה הולך לפורומים כאלו זה אומר שיש לך התלבטויות לגביי העדפה מינית?

למעלה