טעות טעות טעות!!!

המרחפת

New member
זה שוני וזה שוני

שניהם מחייבים אותנו בהתמודדות עם העולם בחוץ ועם העולם שבתוכנו.

המרחפת

New member
אם תשאל אותי

לדעתי, שוני של זהות מינית הוא עצום והרבה יותר גדול בהשוואה לשוני של נכות פיסית כלשהי, בטח נכות פיסית קלה יחסית כמו לקות שמיעה. שוני של זהות מינית הוא בעצם שוני מהנורמות שקבעה החברה, וההתמודדות איתה (עם החברה) יותר קשה. משום מה, בעלי נכויות פיזיות נתפסים כאנשים שיש לרחם עליהם. בעלי שונות בנטייה המינית נתפסים כסוטים מרצונם (וסוטים בכלל). ההתמודדות עם נטיה מינית שאינה זהה לנורמה הצרה שקבעה החברה היא הרבה יותר גדולה מאשר התמודדות עם חרשות, שבה מקבלים תמיכה מינימלית מהחברה שמסביב.

Catty

New member
אפשר לעזור?

אם נפלת במסלול הריצה ויצאת, לא ניתן לחזור, סימן שנפסלת במירוץ...
אז העזרה היחידה שנוכל לתת לך היא לשתות טיפה מיים (או שמן אירוטי...).

המרחפת

New member
לא מומלץ

זה עושה טעם של סבון בפה (קרה לך פעם שבטעות נכנס לך שמפו לפה?)

כתבת:

"לדעתי, שוני של זהות מינית הוא עצום והרבה יותר גדול בהשוואה לשוני של נכות פיסית כלשהי...". נכון לחלוטין, למיטב ידיעתי. אני אומר שעבורי זו לא דיעה ("לדעתי, שוני..") אלא ידיעה.

המרחפת

New member
חושב

שהשוני הפיסי שלך העסיק אותך פחות מהשוני בזהות המינית? אנו מדברים כמובן על נכויות פיסיות קלות, כגון חרשות, ולא שיתוק.

כן.

עניין השמיעה דורש ממני התאמות קלות בחיי היום-יום (אך מרגיזות בכל-זאת), בעוד עניין הנטייה המינית העסיק אותי לאורך זמן ובצורה חזקה הרבה יותר, עד גיבוש הנטייה הסופי. לטווח הארוך אני יכול לומר שהשמיעה היא זו שתציק לי, משום שאת התקופה המכריעה בעניין הנטייה, אני כבר עברתי.

למעלה