אכן. אבל לא כולם בעולמנו חטיארים, לא ככה? בעולמנו לא אבל בפורומנו ?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 20/2/22 #41 נכתב ע"י סופהו 1: אכן. אבל לא כולם בעולמנו חטיארים, לא ככה? לחץ כדי להרחיב... בעולמנו לא אבל בפורומנו ?
נכתב ע"י סופהו 1: אכן. אבל לא כולם בעולמנו חטיארים, לא ככה? לחץ כדי להרחיב... בעולמנו לא אבל בפורומנו ?
ס סופהו 1 Well-known member 20/2/22 #42 נכתב ע"י שיח סלימאן: בעולמנו לא אבל בפורומנו ? לחץ כדי להרחיב... יש בדיקות במסגרת הפורום? בדיקה קבוצתית?
נכתב ע"י שיח סלימאן: בעולמנו לא אבל בפורומנו ? לחץ כדי להרחיב... יש בדיקות במסגרת הפורום? בדיקה קבוצתית?
צליליתה1 Well-known member 20/2/22 #43 נכתב ע"י סופהו 1: יש בדיקות במסגרת הפורום? בדיקה קבוצתית? לחץ כדי להרחיב... הזכרת לי איש בעבודה, שאמר שרוצה להביא פסיכיאטר לטיפול קבוצתי, אבל אין אולם מספיק גדול להכיל את כולם
נכתב ע"י סופהו 1: יש בדיקות במסגרת הפורום? בדיקה קבוצתית? לחץ כדי להרחיב... הזכרת לי איש בעבודה, שאמר שרוצה להביא פסיכיאטר לטיפול קבוצתי, אבל אין אולם מספיק גדול להכיל את כולם
ס סופהו 1 Well-known member 20/2/22 #44 נכתב ע"י צליליתה1: הזכרת לי איש בעבודה, שאמר שרוצה להביא פסיכיאטר לטיפול קבוצתי, אבל אין אולם מספיק גדול להכיל את כולם לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י צליליתה1: הזכרת לי איש בעבודה, שאמר שרוצה להביא פסיכיאטר לטיפול קבוצתי, אבל אין אולם מספיק גדול להכיל את כולם לחץ כדי להרחיב...
שיח סלימאן Well-known member מנהל 20/2/22 #45 נכתב ע"י סופהו 1: צפה בקובץ המצורף 42965 לחץ כדי להרחיב... את משפריצה פה על כל הפורום.