טוב, אעתיק לכאן את הטקס
היי אני בונה לכם טקס אישי להעצמת האהבה כך שתשחרר בלחץ את החסימה. יש קושי עקרוני להתמודד עם חסימה - שזו פעולה נוקשה - כשהמטרה היא להשתחרר - שזו פעולה של התרככות... לכן הטקס שלי מכוון להעצמת האהבה, לא להתעסקות עם החסימה. אם יש ביניכם אהבה (לאו דווקא אהבת נצח - די באהבה שיכולה להיות מניע לאורגאזמה -
) - היא תנצח. ובכן, עיקר הדברים: תתחילו מלכבות את כל מכשירי חשמל בחדר ובבית - מחשבים, מטענים, סלולריים... מקרר? אם שומעים אותו ממקדש האהבה. מאוורר? כן. תלו סדין רטוב על החלון. (מקום נקי, רענן ומטוהר, יש צורך להזכיר?) אם בא לכם נר (רעיון טוב) - מדונג דבורים. אם בא לכם קטורת - לא מקל קנוי (על רובם אי אפשר לסמוך, בנוגע לטוהר) - הבעירו מרווה או ענף צמח ריחני אחר. התרחצו ביחד, רעיון טוב לרחוץ זה את זו. (ים או מעיין אפשרות טובה.) לבשו בגד נוח, לא הדוק, מכותנה או חומר טבעי אחר, ללא חלקי גומי ומתכת (גלבייה, שרוול...חלוק...)(זה אומר גם - לא קונדומים ולא דיאפרגמה. משהו אחר - גלולות, התקן - או יום בטוח [יש שניים שלושה כאלה כל חודש...]) הסירו תכשיטים, שעוני יד, כל דבר אחר שעל גופכם. סגרו אחריכם את הדלת, או (אם בחרתם לצאת לטבע - אפשרות מעולה, אם המקום מספיק פרטי) סמנו בצורה זו או אחרת את פרטיות החלל. (די בהתוויית מעגל דמיוני.) (אם אתם בבית - אל תבחרו במיטה. שטיח, שמיכה או מחצלת על הרצפה.) התחילו משני צדדים רחוקים של החלל - אתה בצפוני, היא בדרומי. הסתכלו זה בעיני זו, נועו זה לקראת זו עד שתיפגשו. היצמדו גוף אל גוף (זה עוד לא מין). עכשיו היא מתחילה להסתחרר סביבך, בלי לנתק מגע, כסביבון, (כמו שגלגל שיניים היה נע סביב גלגל שיניים שני קבוע במקומו) כך שתקיף אותך ותחזור למקומה הראשון. היא מנשקת אותך קלות על שפתיך ומזדקפת למקומה. אתה מסתחרר סביבה כסביבון, באותו כיוון (אם היא פנתה לימינך, אתה פונה לשמאלך, שהוא ימינה)עד שובך למקומך הראשון. נשק קלות את השקע בתחתית צוארה. התרחקו זה מזו בתנועה סיבובית באותו כיוון, עד גבול החלל. עצרו, הביטו זה בזו, והסירו בגד אחד. (אם כל לבושכם בגד יחיד, קשרו עליו חגורת בד לצורך זה.) חזרו באותן הקפות סיבוביות עד שתעמדו זה מול זו קרוב קרוב. הפשיטו זה את זו וזו את זה. אחזו ידיים לרגע, ואז התרחקו שוב בתנועה סיבובית עד גבול החלל. הסתכלו זה בזו מרחוק. עכשיו אמור כמעט בלחש או בלחש: (אם הניסוחים שלי לא נוחים לכם שפצו אותם - כדאי שתתייעצו אתי [במסרים] לגבי הנוסח הסופי)"אני אוהב אותך" או "אני רוצה אותך" או "אני חושק בך" והיא תאמר כמעט בלחש\בלחש ""אני אוהבת אותך\אני רוצה אותך\אני חושקת בך." חזרו שוב בתנועה סיבובית עד למרחק נגיעה. אחזו ידיים בקלות ורדו לישיבה מזרחית או בדומה לזה, פנים אל פנים. הניחו את כפות ידיכם על כתפי בן\בת הזוג. הפנו ראשכם לכתף ימין תוך נשיפה שתרוקן את הריאות. שאפו תוך הפניית הראש שמאלה, כשאתם נעצרים בקצרה כאשר עיניכם נפגשות, במרכז, והמשיכו עד כתף שמאל. נשפו תוך החזרת הראש לכתף שמאל. חזרו על כך לפחות 3 פעמים, או כמה שבא לכם. אחר כך, רכון ולחש על אזנה "אני אוהב אותך[או]אני רוצה בך\ והזדקף, ואז היא תרכון ותלחש את הצהרתה באוזנך. עכשיו אמור לה בקול רם משהו כמו (שוב - אתם יכולים לעשות מקצה שיפורים על הניסוח, אבל כדאי שתתייעצו אתי, למנוע שגיאות) "אני רוצה לקחת אותך אתי לשיא האהבה\התשוקה" והיא תגיד "אני רוצה להגיע אתך לשיא האהבה\התשוקה" אתה: "ומשם לגלוש יחד לרגיעה ולרוך" היא" "ומשם לכלוש יחד לרגיעה ולרוך." עכשיו, הסתכלו זה בעיני זו עד שנשימתכם תתחיל להאיץ. ואז - רכנו שניכם קדימה, ו(שים לב! זה החלק הפעיל של הטקס) נשמו הפוך זה לתוך פי זו: כלומר - כשאתה נושף היא שואפת (את האויר שנשפת!) ולהיפך. לחזור שלוש פעמים - לא יותר בבת אחת, אבל אפשר להמשיך לנשום חפשי ולחזור על כך עוד פעמיים (אל תחליטו מראש! עשו כפי שתרגישו באותו רגע.) המשיכו עוד טיפה בנשימות מואצות, ואז ינשוף כל אחד בתורו אוויר חם לתוך איבר המין של השני. סוף הטקס. משם זה כבר יקרה לבד. בהצלחה, באהבה ובסערה מושלמת אשמח מאוד לקבל משוב (אם לא עניתי לאיזשהו מסר - ייתכן שזו בעיה בתיבת המסרים שלי, השאירו לי הודעה ששלחתם מסר כאן או בפורום מאגיה) שימו לב, קוראי הפורום: זה טקס אישי - אם אחרים רוצים להשתמש בו, כדאי שתפנו אלי להתאמת גירסה אישית (אחרת אינני אחראית לתוצאות.)