טקס בחירת אנשי השנה של קהילת ג"צ!

TwelveEyes

New member
ששש!

אל תגידו שהוא לא גורם לסיגרייה להיראות טוב..

../images/Emo3.gif

האישה הכי סקסית בעולם - איןןןןןןןן כזו הבעיה היא שכל פעם שצצה אחת שחשבתי
היייי איזו כוסית אז מיד אחריה קפצה אחת שיותר יפה ממנה, או שלוש ששוות-ערך אליה, או שפתאום ראיתי תמונה ממש ממש מגעילה שלה ..
אז אין לי אף אחת מועדפת, בקיצור
וחוץ מזה ש.. אוקיי, וידוי. וזה קשה לי, אז תהיו נחמדים...
בריטני
בשיר ההוא הקאבר שלה I LOVE ROCK´N´ROLL יש את הקטע שהיא ממזמזת שם את האופנוע ויום אחד צפיתי בזה וזה היה ממש מביך בשבילי. זה היה ככה: "איזה פוסטמה היא, נמרחת ככה על האופנוע!
אבל איזה אופנוע שווהההה
אוו.. בריטני.. מה את עושה?.. בריטני..?
בריטני!!!
" אוקיי. זה לא יוצא מפה, שמעתם?!

../images/Emo3.gif ../images/Emo68.gif

האישה הכי סקסית בעולם - איןןןןןןןן כזו הבעיה היא שכל פעם שצצה אחת שחשבתי
היייי איזו כוסית אז מיד אחריה קפצה אחת שיותר יפה ממנה, או שלוש ששוות-ערך אליה, או שפתאום ראיתי תמונה ממש ממש מגעילה שלה ..
אז אין לי אף אחת מועדפת, בקיצור
וחוץ מזה ש.. אוקיי, וידוי. וזה קשה לי, אז תהיו נחמדים...
בריטני
בשיר ההוא הקאבר שלה I LOVE ROCK´N´ROLL יש את הקטע שהיא ממזמזת שם את האופנוע ויום אחד צפיתי בזה וזה היה ממש מביך בשבילי. זה היה ככה: "איזה פוסטמה היא, נמרחת ככה על האופנוע!
אבל איזה אופנוע שווהההה
אוו.. בריטני.. מה את עושה?.. בריטני..?
בריטני!!!
" אוקיי. זה לא יוצא מפה, שמעתם?!

Orion14

New member
זה בגלל ש ../images/Emo68.gif:

זה בגלל שנשים הן המין היפה. יש גברים יפים מאוד ובמיוחד היום. אבל נשים, גם ללא ג´לים, קרמים, איפור, לבוש יפה ושאר מיני גוועלדים הן יפות. *מתחיל לפחד* אני מגלה סימני סטרייטיות?!?!??!?!?!

שאני לא אתחיל להתפלסף עכשיו! ../images/Emo6.gif

בטבע הגברים אמורים לנסות להרשים את הנשים והנשים אמורות להתרשם מהם ולבחור בהם. לכן תמיד הגברים עושים את הצעד הראשון. לכן על הנשים פשוט לשתוק ולנסות להיות יפות כדי שיתחילו איתן,משום שהן לא מסוגלות לבחור, ורק לאחר מכן תוכלנה לבחור מבין אלו שהתחילו איתן. זו היתה התיאוריה שלי בתמצות התמצות התמצות של התמצית. בכל אופן, מסיבה זו מצפים ותמיד ציפו מנשים להיות יפות, יותר מאשר ציפו מגברים להיות יפים. יש יותר נשים שמתאמצות להיראות יפות ומושכות מאשר גברים... אך לדעתי, מהיופי הטבעי מגיע לנשים ולגברים שווה בשווה. יש גברים יפים ונשים יפות באותה מידה. אני לא חושבת שנשים ללא כל הטיפוח שלהן (שעשוי להתבטא אפילו רק בתסרוקת המחמיאה בכוונה) הן עדיין יפות. כן, לנשים יש גוף יותר יפה ויותר עדין וחלק באופן כללי... אבל זה הכל. לסיכום: נשים נחשבות יותר יפות מגברים משום ש: 1. הן נכנעות לציפיות החברה מהן להיות יפות: (עקב סיבה 1) הן יותר משוכללות בתחום האופנה/איפור/מראה בכלל וכו´. (משום סיבה 1) הן מטפחות את עצמן יותר מאשר גברים, ו(משום סיבה 2) עושות זאת היטב ובצורה יסודית וטובה יותר. 2. בכלליות (לדעתי) יש להן צורה יפה, עדינה 3. יש נשים בכלל אוכולסיית הנשים, שהן סתם כך יפות.

Orion14

New member
אני לא יודע....

אולי לא הבנת אותי אבן אני טענתי שנשים (בכלליות) הן כן יפות. וזה לא שגברים לא יפים. אגב, היום, גברים הם נורא מפותחים גם-כן בקשר לאופנה ואני מכיר הרבה בנים (סטרייטים, סטרייטים....) שעושים גבות, שכן מטפחים את עצמם, שמים קרמים בידיים, ג´ל (למרות שזה לא ממש טיפוח) ואפילו מתאפרים!!!

infected CODE

New member
קרמים../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

איזה כיף לי שיש לי ידיים יפות (טבעי, בטח טבעי
)

LeeCooper69

New member
כן... גם כאלה יש....

אבא שלי כזה. ואחיה של מKה אפורה כזה... אה, לא... רגע. אחיה של מKה אפורה (ליאור) הומו.

נלס

New member
אווו...ואווו ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif :-X

*נוזלת לשלולית* המבט...העיניים...

למעלה