טקס ההיטהרות אחרי הגן

טקס ההיטהרות אחרי הגן ../images/Emo178.gif

הילד שלי חוזר מהגן ערימת חול, שיירי אוכל, וצבוע בכל מיני חלקים... חחחח באמת, לא צוחקת. אז אני יודעת שזה בריא לכלוך כזה והכל סבבה, אבל מה אני עושה עם ערמות החול?? הנעליים נראות כאילו הרמתי אותן מערמת חול, אחרי שנקברו שם 80 שנה... אני לא מצליחה להתגבר על החול, לא משנה מה. הגרביים בלי להיות איתם בגן, רק מלהכניס לנעליים כבר מלאות בחול. לא נעים בנעליים, מצד שני - הם רק נקנו לפני חודשיים... אז אחרי שחוזרים מהגן אני מייד לוקחת אותו למקלחת ומורידים את השכבות של החול, מנסים להלחם בצבעים, לנגב את הנזלת שהתייבשה, ולפעמים גם מחליפים בגדים. ואם אפשר עוד עניין על הדרך.. הילד שלי מאוד אוהב לשיר שירים שלמד בגן ואני מנסה לאתר אותם אולי תעזרו לי: אני לא מכירה את שמות השירים והמחברים, רק כמה מילים שהוא מפזם. "אני תמיד נשאר אני...." "היד מתרוממת אומרת שלום, ומיד צונחת בום-בום-בום" "יש לי אף ארוך וחד, איך קוראים לי? אחד!" וקוריוז - אוהד מאוד אוהב את השיר "אני תמיד נשאר אני.. " והוא שר את זה בכל מיני ורסיות שהוא ממציא: "לפעמים אני קטן ולפעמים גדול, לפעמים אני קצר ולפעמים ארוך, לפעמים אני חרוז... אבל אני- תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אוהד, תמיד אני אוהד... אבל אני, תמיד נשאר אני, תמיד אני אוהב את אמא שלי, תמיד מחבק את אמא שלי..."
אוי הילד הזה....

3קטנה

New member
א-בל א-ני תמיד נשאר אני (פרפר נחמד)

אני תמיד נשאר אני עוזי חיטמן מילים: דתיה בן דור לחן: דתיה בן דור לפעמים אני עצוב ולפעמים - שמח. לפעמים אני זוכר ולפעמים - שוכח. לפעמים אני שבע לפעמים - רעב, לפעמים אני כועס ולפעמים - אוהב. אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני! לפעמים אני גדול ולפעמים - קטן. לפעמים אני גיבור ולפעמים - פחדן. לפעמים אני ביחד לפעמים - לבד, לפעמים אני באמצע לפעמים - בצד. אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני! לפעמים אני כינור ולפעמים - תופים. לפעמים אני קייצי ולפעמים - חורפי. לפעמים אני עצלן ולפעמים חרוץ, לפעמים אני מתוק ולפעמים - חמוץ. אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני! לפעמים אני חכם ולפעמים - טיפשי. לפעמים אני ראשון ולפעמים שלישי. לפעמים אני תופס ולפעמים - תפוס, לפעמים אני ענק ולפעמים - פספוס. אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני! אם תכתבי בגוגל את המילים שיש לך מכל שיר ואחריהן - מילות השיר למשל אני תמיד נשאר אנ ימילות השיר תקבלי לינקים לרוב השירים

השיר הזה באמת מתאים לדתיה בן דור

באיזה דיסק יש את השיר הזה? ותודה כמובן !!!!!

אפרתינה

New member
שם הדיסק

"מי שטוב לו ושמח כף ימחא - שירי משחק שך דתיה בן דור אחלה דיסק, קניתי את הדיסק ב- 10 ש"ח , יש גם ב DVD .

מעיןבר

New member
לגבי הנעליים

הרבה פעמים מצטבר בפנים בוץ (מהזיעה שלהם) וכשהוא רטוב קשה להוציא אותו. כדאי לייבש היטב ואז לנער ולסיום לנסות לשאוב עם הפיה הצרה של השואב. כללית, רצוי שיהיו שני זוגות נעליים כך שיהיה קל יותר לייבש בימים רטובים.

מאוד מוכר לי טקס ההיטהרות אחרי הגן.

עד כה קראתי לטקס הזה בשם הפשוט: "אמבטיה", אבל ההצעה שלך מעולה. אין לי עצות לגבי החול, חוץ מלנער את הנעלים בחוץ, או מעבר לחבלי הכביסה. אנחנו גרים בקומה 1ראשונה, כך שכל החול חוזר לגינה של הבניין למטה ללא בעיה. אל תנסי לשפוך לשירותים ולכיור באמבטיה - זה סתם סותם אותם.

מישמיש7

New member
השיר השני הוא מהדיסק של

"חמודיסק" של ארירלה סביר. יושבים כולנו יחד היום ומביטים במרום יד מתרוממת אומרת שלום וצונחת בום בום בום אח"כ זה ממשיך עם קופצים כולנו ועם דוהרים כולנו.

מישמיש7

New member
כמובן אריאלה....../images/Emo3.gif

והשיר הראשון מופיע גם בדיסק/קלטת של שירי משחק (זה עם עכבר העיר ועכבר הכפר)

אפרת12

New member
יש לו הרבה שמות

השם הרשמי הוא שירי משחק עם דתיה בן דור, וגם מי שטוב לו ושמח (מישטובלוושמח) אצלנו בבית זה "עכברים" "מייאח" וגם טאפן (פיטר פן)

בכניסה הביתה אני מושיבה אותו על הגדר של הבנין

ואנחנו פורקים את הנעליים מעודפי החול שבהן. אם הנעליים גם לחות מבפנים - אני לא נועלת לו אותן חזרה, הוא נכנס הביתה יחף או בגרביים (תלוי במצב הגרביים). יש לנו כבר ערימת חול קבועה שלתוכה אנחנו מרוקנים, והבדיחה הקבועה שיונתן "מייבא" את ארגז החול מהגן הביתה כדי שהוא יהיה רק שלו. השירים - "אני תמיד נשאר אני" הוא של דתיה בן דור, בדיסק "שירי משחק". את יכולה למצוא אותו גם בדיסקים של "פרפר נחמד", נדמה לי שבראשון מביניהם (זה בא בזוג). "היד מתרוממת" זה של אריאלה סביר, לא יודעת מאזה דיסק, אצל תמרה בהתעמלות הם תמיד שרים את זה. את השיר השלישי אני לא מכירה.

למעלה