טקס ההיטהרות אחרי הגן

אני מנערת את הנעליים היטב בחוץ

ופעם בשבוע או שבועיים (בהתאם לחומרת המצב) מכבסת במכונה (יש תמיד 2 זוגות בו זמנית כך שאין לחץ לגבי היבוש, אני לא מכניסה אותם למייבש כביסה). זה לא מוסיף להם הרבה נחת, אבל ממילא הם לא אמורים לשרוד יותר מכמה חודשים. הכי מבאס אותי בין כביסה לכביסה זה שכשאני מחליפה לה בבוקר בגן לנעלי בית, הגרביים שרבע שעה קודם יצאו נקיות מהארון כבר מלאות חול ומלכלכות את נעלי הבית. מה שמנחם אותי בכל הסיפור של הלכלוך והחול והבוץ זה שרואים על הילדה שהיא נהנית בגן.

תסבירי לי על הכביסה במכונה

את מכבסת אותם לבד או יחד עם בגדים? כמה זמן לוקח להן להתייבש בשמש הסתווית חורפית שיש עכשיו? גם אוהד מאוד נהנה והוא מאוד אוהב לשחק בחול... ובכלל הוא מתג'ייף כל הזמן
ככה אני יודעת שהוא נהנה אני רק לא יכולה לבנות על נסיעה מיד בתום הגן למקום אחר בלי לעבור בבית לעשות אובר-לוק כללי... חחח

לבד או עם עוד סניקרס

אני מניחה שבשמש חורפית יקח כמה ימים, אני שמה אותם בלילה ע"י הרדיאטור ואחרי לילה או מקסימום 2 לילות הם יבשים (תבדקי טוב בפנים, איפה שהאצבעות, שהכל שם יבש לגמרי לפני שאת מנעילה לו).

כבר מפעילה רדיאטור?

אני עדיין לא הפעלתי אותו... האמת שאוהדי ישן עם פיג'מה מפוטר עבה בד"כ וגם עם גרביים (נטולות חול... חח) ושמיכת פוך שהרבה פעמים הוא מעיף אותה ואני מוצאת את עצמי כל הזמן מכסה אותו (ומנשקת באותה הזדמנות את החמודון שישן לו בנועם, עם רגליים פסוקות כמו שהיה תינוק, אוחח אני חולה על זה). אבל אולי באמת שווה להפעיל רדיאטור...?

לא, עוד לא

תארתי לך את ההתנהלות בחורף שעבר. בינתיים אני רק מפעילה קצת את המפזר חום כשאני מוציאה אותה מהאמבטיה בערב עם השיער הרטוב, ובבוקר עד שהיא מסיימת להתלבש.

אפרסקה

New member
אצל זה טקס הטהרות מהגינה

כי דווקא בגן היא לא משחקת הרבה בחול אבל הגינה האהובה עליה היא גינה שבנויה כארגז חול גדול...אז לפני הכניסה הביתה אני מורידה נעליים וגרביים ומנערת ואת ענבר לוקחת ישר לכיור לשטיפת רגליים. את הנעליים פעם בשבוע נניח אני מכבסת כביסה ידנית בלבד (סבון לכביזה ידנית בכיור, קצת משרה קצת משפשפת) ומייבשת בשמש ולא במייבש. כמובן שיש 2 זוגות אז אחד תמיד בסטנד ביי. לא מכירה את השיר השלישי שציינת אבל אהבתי מאוד את הגרסה של אוהד ל"אבל אני תמיד נשאר אוהד"

איפה לפני הכניסה הביתה? בחוץ ממש?

אני שוקלת לאמץ את הרעיון רק שהגרביים יותר מטונפות מהנעליים...
אז לא יודעת מה עשיתי בזה. הכי טוב שיהיה יחף, אבל קר עכשיו.

אני אומרת לה להוריד גם את הגרביים

ממש בפתח הבית, ולרוץ מהר לחדר אמבטיה (אצלנו זה מאוד קרוב לכניסה כך שיש לה אולי 4 צעדים להיות יחפה על הרצפה).

אפרסקה

New member
בקיץ אני מורידה ומנערת בכניסה לבניין

בחורף אני מורידה בכניסה לבית, מכניסה אותה לרחוץ רגליים (כמובן מיד גרביים נקיות שלא תצטנן) ואת הנעל ישר לפח לניעור רציני. אבל בחורף אנחנו פחות מבלות בגינה עם החול אז יש פחות בעיה. אם הבעיה היא בוץ אז לוקחת אותה ישר לאמבטיה ושם חולצת נעליים וישר לשטיפה בכיור.

ribber

New member
הנה השיר ועוד כמה

הגן של ליזי. ככה זה בחו"ל, מחפשים את המחטים בערמות של שחת ומוצאים אוצרות יקרים באינטרנט. מה אני לא עושה עבור העברית LOL

למעלה