טקס הנעילה

pcper

New member
אבל זאת לא אש שאמורה להשמר על לאולימפיאדה

הבאה??
תודה...

herouth

New member
לא עד כמה שאני יודעת.

בכל אולימפיאדה מדליקים לפיד חדש באולימפיה:

http://www.youtube.com/watch?v=x-sT_aryigg#t=1h41m0s

ובכלל, הידעת שהמנהג הזה של מירוץ הלפיד לאולימפיאדה לא היה קיים תמיד? הכניסו אותו... הנאצים. באולימפיאדת ברלין.

uma cuica

New member
נגמר

אז זהו, עד ריו 2016 יש לנו הרבה עבודה וקשה

אולי נצליח עוד להפוך לסוג של הצלחה אולימפית כמובן באופן פרופורציונלי לממדיה של מדינת ישראל- כל התחזיות, המודלים מראים שזה אפשרי, ראייה לכך הן הכתבות האחרונות שאנשי הפורום בעצמם פרסמו כאן, אבל צריך לעשות, מעכשיו...מחר, מחרתיים, עוד שבוע חודש ובטח עוד שנתיים לונדון 2012 תהיה רק זיכרון רחוק- בואו נקווה שמי שלא צריך לשכוח את כל הניתוחים הדי יעלים בסופו של דבר לא ישכח....

בהצלחה בריו 2016, מי ייתן ונהיה טובים יותר, לא כי צריך מדליה (לא שזה מזיק למורל הלאומי) כי אנחנו מסוגלים....
קדימה לעבודה!!!

cscan

New member
בקשר לריו 2016

אמנם יש עוד מספיק זמן, אבל מישהו יודע מה מתוכנן עם השידורים? לערוץ 1 עדיין יש את הזכויות?

nitsansh

New member
יש להניח שכן

אם הזכויות באירופה הן של EBU, אז רק מי שחבר בארגון הזה יכול לשדר...

nitsansh

New member
ב-4 שנים לא בונים ספורט...

צריך להשקיע בתשתיות, בספורט בבתי הספר, וכו'... מה שישקיעו עכשו יביא פירות רק עוד 12 שנים לפחות...

אחלה אולימפיאדה

עכשיו אני יודע לאיזה אירועים הייתי צריך להשיג כרטיסים (שני ימי השבת בערב באתלטיקה, טקס הסיום ואם אפשר גם טקס הפתיחה ועוד כמה) איך ישראל יכולה בכל זאת להשיג מדליה בג'ודו (להזהר מבריחים על הקרקע) ובגלישה -(לשנות את הטקטיקה ברוחות חלשות) ואפשר להתחיל את הכל מהתחלה ולעשות את זה כמו שצריך.

בסך הכל הפתיעו אותי לטובה הבריטים. מזג האוויר בכלל לא קלקל להם, מבחינה בטחונית היה שקט להפליא. תחבורתית וארגונית הכל דפק כמו שעון ומבחינה ספורטיבית הזהב נשפך עליהם מכל עבר.

אדיר!

nitsansh

New member
מתי חזרת מלונדון?

אל תמהר להסיק מסקנות... בריו הסדר של האירועים והמיקום של התחרויות יכול להיות שונה...

לא חזרתי. החלטתי להשאר כאן

השבת הראשונה של האתלטיקה הכוונה - השבת השנייה של האולימפיאדה. זו הייתה שבת מדהימה מבחינת הבריטים כי היו להם שלוש מדליות זהב בערב אתלטיקה אחד - ג'סיקה אניס, מו פראח והקופץ לרוחק ואומרים שהרעש באצטדיון מהעידוד של הקהל היה משהו לא ייאמן

RoieS316

New member
טקס יפהפה

העברתי מהר ליורוספורט כי היה קצת קשה עם דני דבורין ואורי לוי היבשים. היכן גרטל כשצריכים אותו?!

חבל שנגמר

למעלה