טקס פרסי המבקרים

טקס פרסי המבקרים

מישהו ראה? קודם כל בושה שג'וני לא זכה, כי הרבה מבקרים אהבו אותו אבל בואו ונסתכל על חצי הכוס המלאה הוא ביישן הוא בטח פחד לזכות רק בשביל לא לשאת נאום
דבר שני ראיתם את המותק הזה
? איך הוא עלה על הבמה ונשען על ג'רי חחחחחחח הקטע הזה גרם לי ללקק את המסך, ואז אמממ היה לי טעם של אבק ופלסטיק בפה :| סך הכל היה הטקס דיי חביב רק חבל שתקעו את אלן דג'נרס בסוף אני מפחדת ממנה! ואיך שבדרך פלא כולם החליטו לשבת לי בסלון כשהכריזו על המועמדים לשחקן הטוב כמובן כדי להפריע לניק :|

WallFlower

New member
ראיתיייייייייייי!!!../images/Emo99.gif

בטח ונסה דחפה אותו לבמה... הוא לא רצה ללכת...חחחח... כבר נתחלתי להתאכזב ואז לפתע ג'וני נשען על ג'רי, הוא שם עליו ראש! אוח, הבובה... מאוהב| ואגב, בעיתון הזה שמחלקים בקולנוע יש מלא דברים על הDVD של שה"ק... והוא 129 ש"ח, נדמה לי...לא הכי נורא...

חחחחחחח נה

הוא יש לו יציאות שהוא לוקח ביטחון כדי להצחיק קצת הוא כזה או שגברת רווחת השיניים באמת דחפה אותו גם אפשרי ואיזה מ ותק איך הוא נשען עליו מאחורה ככה חחחחחח זה היה כזה קטע חמוד
135 עלה לי בסטימצקי

Deppaholic

New member
הוא באמת כזה

תמים או שהוא רק עושה את עצמו?.. כי הוא סרב לקבל כל מחמאה שג'רי ברוקהיימר חילק לו.. מה שעיצבן אותי בטקס זה שהוא לא זכה לשחקן הכי טוב.. לא יודעת היה ניראה כאילו הסיכויים לטובתו..אבל חוצמזה הכל היה יפה.. שר הטבעות זכו במה שהיו ראויים לזכות וצחקתי טיפה מהמיבטא של בילי בויד.. חיחי הוא חמוט

תמים ממש לא

ביישן כן הוא קרע אותי שג'רי אמר שהיו אנשים טובים מאחורה וג'וני הסתובב כזה בצחוק כדי לבדוק :) בילי בויד שולט! וגם המבטא שלו! אין כמו סקוטים!!! הוי בילי איזה מותק איך הוא עלה שחילקו לפיטר את הפרס והוא אמר: "אני אגיד כמה מילים ואז אתה תגיד עוד כמה מילים." פחחח פשוש

Deppaholic

New member
כתבתי תמים?.. התכוונתי לצנוע

אני ובלבולי המילים שלי.. גם אני אהבתי ת'קטע הזה... ובטקס לא ראו את וונסה בכלל.. חבל. יש לי ת'דיוידי של שר הטבעות ה-2 ויש בדיסק השני את איך עושים את הקטע עם האנט בפאנגורן.. והוא סיפר איך היה... ואני התפקעתי מצחוק בגלל המבטא שלו.. כי אפילו כשהוא מדבר רציני הוא דיי מצחיק...

הראו אותה כמה שניות

ישבה ליד ג'וני (דהה) וכן מן הסתם הוא באמת צנוע אם הוא לא היה צנוע הוא לא היה ביישן כזה ולא היה כל הזמן מספר בדיחות קטנות כאלה על עצמו כמו בסטודיו למשחק ובפרימיריות שלו.

Vivi Sparrow

New member
איזה עיתון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

Vivi Sparrow

New member
הוא היה כזה חמודדדדדדד

הוא כזה אומר "I'm just with him" או משו כזה חחחחחחחח הוא היה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מה שעצבן אותי זה שהשון פן הזה קיבל את הפרססססססססססססססס
לא פיייייייררררר מי בכלל שמע על השון פן הזה?!?!

מיצי007

New member
אני שמעתי

וחשבת על זה אולי שהגיע לו בדיוק באותה מידה כמו לג'וני? הוא שחקן מעולה!

adi11111

New member
../images/Emo163.gifסתם שאלה ............../images/Emo163.gif

אני יודעת שאני ממש ממש בורה אבל משהי יודעת (ברור שמישהי יודעת.........
) מה הגובה של ג'וני ...........

הוא די נמוך...

קראתי שהוא בסביבות 1.70 אבל מה זה משנה? הגובה לא מפריע לו להיות כזה חמוד

adi11111

New member
../images/Emo10.gifאיזה באסה אני 174 ס"מ

טוב לא נורא ..................
ג'וני עדיין מלך

למעלה