טקס פרסי המבקרים

WallFlower

New member
אני 1.79.../images/Emo11.gif

באמת לא נורא כאילו תראו את טום וניקול...או שאולי בגלל זה הם נפרדו...

מה לעזאזל!? הוא 1.80!!!

10'5 פ'יט זה 1.80 -1.81 ככה. אני 1.57 (1'5 פיט) אני מגיעה לו לכתף! ועעעעעעעעעעעעעעעעעע אתן בכלל מכירות את ג'וני!? פשוט עצוב

נו זה מצויין, מקום אסטרטגי

לא יכאב לך הצוואר בשביל לעשות מה שצריך לעשות
מה אני יכולה לעשות עם הכתף שלו? לבכות עלייה?

הוא נמוך..

למה את חושבת שכל מה שכותבים באתר שלו זה נכון? הוא נמוך ורואים את זה....

את עוצה את עצמך או שאת באמת ככה?

מה הקשר לזה שכתוב באתר שלו? ולא לא מצאתי את זה באתר שלו למרות שגם שם כתוב אני מעריצה אותו 4 שנים את חושבת שאני לא אדע מה הגובה שלו? א. לגבי גובה אי אפשר לשקר כל כך. ב. את כנראה צריכה בדיקת עיניים. שימי לב, פרנק לנגלה, 1.93, אם ג'וני היה 1.70 הוא היה אמור להגיע לו לצוואר ואפילו יותר נמוך. תסתכלי בתמונה. בטח הסקת את זה משודדי הקאריבים (שזה בטח הסרט היחידי שלו שראית *מגלגלת עיניים* בגלל שברבוסה יותר גבוה מג'ק אז יש לי חדשות בשבילך ג'פרי ראש יותר גבוה ב7 ס"מ מג'וניוגם יש מה שנקרא תלבושות וזה דיי הגיוני שג'פרי יקירי לבש מגפים כדי להראות ענק ליד ג'ק כדי ליצור את המראה המאיים שלו. אז בבקשה ממך. את עוד קוראת לעצמך מעריצה? עצוב!

בכל מקרה תחשבי מה שבא לך

אותי לא מעניין יש דיי ראיות שמעידות על כך שאני צודקת ויש גם דיי היגיון במה שאני אומרת שיהיה לך יום נעים

Runaway Train

New member
look, barbie!

ג'ון 1.80 את טיפשה או מה? את גם ממשיכה להתווכח?ועוד עם ניקול?

../images/Emo11.gif יש אנשים שלא יודעים מתי להפסיק

*מוזיקה של ספרות זולה ברקע, ניק ונעמה לובשות ג'קטים שחורים ומשקפי שמש* יאללה את מביאה את הינשופים ואני מביאה את המנדבוצ'קעס (הממ מנד... כמו מנדז? אווה מנדז? חוי!!!) אף אחד לא קורא לג'וני שלנו נמוך.

WallFlower

New member
אאוץ' כמה שאני שמחה שאת לא מתכוונת

אלי... האיש הזה הפחיד אותי כל הסרט! בעעעע...העיניים שלו מפחידות... בלי שום קשר 10'5 זה פחות ממ1.80 אבל לא נהיה קטנונים...*קולות בראש אומרים:שתקי כבר!*

חחחחחחחחחחחח כן אני חמת מזג

במיודח היום אחרי כל מה שעברתי לא מומלץ להרגיזני כרגע 10'5 זה מ-1.78 עד 1.80 גבוה! במיוחד לניקי! פרנק לנגלה באמת מפחיד יש לו נחיריים ענקיים ושפתים של חייזר מהאלמנט החמישי והוא גם ענקי

זה ממשיך לצמוח

כמו אפוני הפלא של ג'ק זה צומח לשמיייייייייייייייייים הוא מגלגל אותו כמו המסטיק הארוך הזה שמגלגלים בתוך הקופסא הזאת זוכרת הרי מה אמרנו על השיניים של ונסה

למעלה