טקס קבלה:

ויימס

New member
טקס קבלה:

לאחרונה הופיעו פה בפורום מספר יצורים שכוונותיהם אינן ברורות (אורית, עירית, דלת, גל, טליה, איתמר...). אם אתם מעוניינים להישאר כאן (בבקשה תישארו!!! אנחנו כל כך בודדים!!!
... אוקיי, נרגעתי) הנה לכם טקס קבלה: 1. ציינו מי הדמות האהובה עליכם, כיצד היא התפתחה וכו'. 2. ספר מועדף. 3. קטע חביב עליכם. 4. תעשו את הבחנים של איזה דמות אתם וספרו לנו על התוצאות (שמתי קישורים!) יש לענות על השאלות בפרוטרוט, לנמק ולהרחיב משל היו מבחן בספרות 2 יח"ל, אולי אפילו 3. ואם אחרי כל ההשקעה הזאת אף אחד לא יגיב, אני ארגיש מאוד זועמת. ומטופשת, גם כן, קצת.

Greebo

New member
לא מגיב

כדי שויימס תרגיש זועמת ומטופשת... ^_^ איזה אדם נחמד אני... בכל מיקרה... לפי הסקר אני הכי מתאים לאנסין יוניברסיטי :\ yay! אני הולך להיות מכשף... אני מספיק משועמם כדי לעשות את הסקרים הבאים >_< אז בואו ניראה... מקום ראשון גראני (P:) מקום שני הברוסאר (אף פעם לא הבנתי אך אמורים לבטא את הדרגה הזו..). ומסידרת המישמר קיבלתי מקום ראשון את וטינארי ומקום שני ויימס P: *חוזר לפינה האפילה ממנה הושרץ*

The Mad Hatter

New member
אני אוהבת שאלונים..^_^

תלונה מס' 1:מקדש האלים הקטנים? מה מהתשובות שנתתי להם בשאלון הזה גרם להם לחשוב שאני מתאימה לשם..? (מקומות שני ושלישי-גילדת האלכימאים והאוניברסיטה הנעלמת. אז זה בסדר). תלונה מס' 2: אני?? גזר?? זה בגלל שכתבתי שאני לא נמוכה? למה יצאתי גזר?? (מקום שני דורפל :/, מקום שלישי-ויזיט. אז אולי זה היה שווה את הגזר במקום הראשון..*_*). תלונה מס' 3: אין תלונה! יצאתי סוזאן. וגראני ואגנס במקומות שלישי ורביעי! האושר..! (אבל למה מאגרט תקועה באמצע?)

Athaclena

New member
בלעע

גילדת השענים, מוסיקאים או אלכימאים מאגרט גרליק, אגנס ניט, סתמרוח ויזיט, דורפל, גזר (ויימס במקום אחרון
) אני מוחה! זה לא משקף בכלל!...

Gdil

New member
אני יצאתי גראני ב-1#

ווטינארי ב-2#. איך גראני??

pini-pee

New member
אני בשוק, את עדיין מנסה את זה?

לעזאזל, ניסית את זה עלי גם כשאני הגעתי. להזכירך שסרבתי לשתף פעולה...

ויימס

New member
אבוי, פנחס סירב לשתף פעולה,

אז בואו לא ננסה יותר לעולם (וגם נתלה את עצמנו מרוב צער ויגון קודר, ככה שיהיה), כי אם פנחס לא שיתף פעולה, חיי אינם חיים, עליי להשמיד כל טקס קבלה ובכלל כל נסיון שלי להחיות את פני הפורום! הידד!
...חוץ מזה, עשיתם לי חשק ואני אלך עכשיו לעשות את הבחנים, למרות שכבר עשיתי אותם. לראות אם הפכתי לאדם שונה.

Maladict

New member
אבוי לך!!!!

את לא נוטשת את טקס הקבלה!!!!!!!!!!!!!!! את הכוהנת הגדולה של הפורום!!! את שומעת ויימס?!!? את לא עוזבת!!! ולדעתי DoR צריכה להפעיל לחץ פיזי מתון (ואני בטוח שגם אור שלנו כמו האציל מאמינה באכזריות נחוצה) ואלימות סבירה נגד אלו שמתנגדים לטקס! כל כפירה בטקס היא כפירה בדת הטריזם והעונש הוא הוצאה להורג במקום ע"י קשירה לכסא והקרנת כל הפרקים של ימי חיינו.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

ברור שאני לא נוטשת את הטקס! הייתי צינית מקודם (גם בקשר להתאבדות בתלייה). בכל אופן, בנוגע ללחץ הפיזי והמתון וימי חיינו- אני מסכימה בהחלט!

bokonon

New member
עשיתי עשיתי !!!

למרות שזה היה באנגלית! התאמצתי והצלחתי למרות שמהתוצאות אני לא בטוח שאני מרוצה... אז ככה: 1.רינסווינד 2.אגנס ניט (זכרוני לא זוכר אותה בכלל) 3.סרג'נט פרדריק קולון 1.גילדת השענים (למה?) 2.גילדת התופרים (או למה?) 3.גילדת החרטים (זה דווקא בסדר) 4.גילדת המוזיקאים (זה מצוין) נו, איך יצא? זה טוב?

Maladict

New member
גילדת התופרות.....

Seamstress לא כל כך הבנת למה הכוונה..... בוא נגיד שהתופרות האלו עובדות בעיקר בלילה.......

bokonon

New member
נראה לי שעכשיו הבנתי

וגם השתכנעתי סופית שעדיף לי לחכות לעוד תרגומים מלהתאמץ ולקרוא באנגלית עם מילון צמוד...

ויימס

New member
היא נתנה למאגרט בית?

זאת לא הייתה גודי? בעצם עזוב, אני לא מכירה אף ספר עם אגנס. אולי גם היא נתנה לה בית.

Athaclena

New member
אגנס - מחליפתה של מאגראט

מופיעה לראשונה (?) בmaskerade ואח"כ גם ב... אממ... אולי lords & ladies בטוח שבcarpe jugulum ואולי עוד

DviRincewind

New member
המממם..

במסקרייד הכירו אותה לראשונה, ואז בלורדס אנד ליידיס היא כבר הצטרפה ל-coven במקום מאגרט. זה, רק אם אני זוכר נכון, וסביר להניח שלא, כי קראתי את הספרים האלה לפני שנתיים בערך.

ויימס

New member
לא, בלורדס אנד ליידיס זה עדיין

ה-coven המקורי. ולורדס אנד ליידיס בא לפני מסקרייד.

DviRincewind

New member
ידעתי שהתבלבלתי!

אבל ממה שאני בכל זאת זוכר, בספר הראשון שהיא מופיעה, מאגרט כבר התחתנה ולא הצטרפה לגראני ונני, ובספר השני, אגנס כבר הצטרפה באופן קבוע. דרך אגב, כבר דיברנו על קשר אפשרי בין אגנס ניט לאגנס נאטר?

למעלה