טקס קבלה:

ויימס

New member
כן, היה לנו פעם דיון

על שמות דומים/ כפולים לדמויות. אבל במקרה של האגנסיות זה נראה כמעט בכוונה. אולי הן בעצם כפילות או דמות אוניברסלית כזאת, כמו פיזבן/ זיפנאב.

limilu

New member
הו, כן. שמעתי עליו.

השה"ם של הD&D עשה לנו משהו איתו. משהו כמו- בנאדם עם זקן לבן ומטה. אני- גנדאלף, מה אתה עושה פה?

ויימס

New member
כן, הוא אמור להיות דמות אוניברסלית

שכזו, הוא אומר מתישהו שהוא גם מרלין וגם גנדלף אם כי אין מצב שהם היו עד כדי כך מטורפים. "כדור אש!!!!" ..."אני מקווה שהרב מג המטורף הזה לא יבוא איתנו." "פיזבן, זה אתה." ..."פיזבן!" "איפה???" ...".The name is Bond. James Bond"

limilu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא זוכרת איזה הוא שם לנו, את פיזבן או זיפנאב? נראה לי שאת פיזבן. כמעט אף אחד לא בא באותו יום.

ויימס

New member
אלו היו ציטוטים של פיזבן/ זיפנאב.

באמת לא קראת את מחזור שער המוות ורומח הדרקון..? תמוה מאוד. תקרא, זה נחמד.

DviRincewind

New member
אין לי זמן להיכנס לזה...

עכשיו כשאני ב*צבא*, אני מנסה מדי פעם לגוון בסגנון הספרים שאני קורא (זה שאני לא מצליח כל כך, זה סיפור אחר)...

ויימס

New member
אני כבר ויתרתי על הניסיון.

כמעט שום דבר לא מדבר אליי חוץ מפנטזיה. כאילו, זה יכול להיות ספר מעניין וסבבה, אבל לא כזה שהייתי רוצה לקרוא שוב 6 פעמים. אז אני מעדיפה פשוט לקרוא את אור מופלא עוד פעם.

ויימס

New member
התוצאות שלי:

מכל הדמויות: 1. אגנס 2. סוזן 3. הגזבר 4. סבתא 5. סתמרוח (נכון שזה מאוד הגיוני, כי הם נורא דומים אחד לשני..?) ואני הכי פחות... 18. רידקולי 19. גזר 20 כוהן גילדה: 1. אלכימאים (שזה דווקא די מתאים) 2. מקדש האלים הקטנים (איך זה הגיוני לשים את זה כאופציה כשהם לא שאלו כמעט כלום על דת..?) 3. האוניברסיטה הכי פחות... 11. המשמר 12. הרוצחים 13. הגנבים וכעת, דמות מהמשמר: 1. גזר (שזה מאוד הגיוני בהתחשב בדירוג שלו ברשימה של כל הדמויות). 2. וטינרי. 3. דורפל. 4. ויימס. ... 12. דטריטוס. 13. קולון. 14. נובי. פעם שעברה יצאתי ויימס, זה היה מאוד מגניב.

Witch Child

New member
מה???

טליה??? כאילו, אני??? יש טליה אחרת? כי אני כבר עשיתי טקס קבלה!!! יש טליה אחרת בפורום?

ויימס

New member
ארררג...

הסניליות היא בעיה קשה. בייחוד בגילי. בכל אופן, סוזן זאת מישהי מגניבה. אני הייתי פעם ויימס, אבל כעת חלפו ימי התהילה שלי והפכתי להיות גזר.

Witch Child

New member
עשיתי...

אני שייכת לגילדת המוזיקאים (???) אני סוזן סטו הליט (אין לי שמץ מי זו) ובנוסף לכל אני גזר!!! למעשה קיוותי להיות ויימס, כי הוא הכי חמוד! אבל לא נורא, מתגברים

limilu

New member
את לא יודעת מי זאת סוזן!

כופרת! זאת הנכדה של מוות. היא דמות ממש *חמודה*.

Evil Gremlin

New member
גם אני חדש.. אז גם אני אענה..

ספר אהוב ..בינתים אני חושב ש"שומרים שומרים" אבל מי יודע מה ישתנה.. דמות... התיבה של סתםרוח קטע חביב: הקטע ב SOURSERY ששואלים את המוות מה יש בעתיד והוא עונה "חתולים, כי חתולים נחמדים" עוד לא עשיתי את המבחנים.. עכשיו אני אעשה..

Evil Gremlin

New member
עשיתי את המבחנים

גילדה: 1.גילדת הגנבים 2. מה זה "SEAMSTRESSES"? 3.גילדת הרוצחים 4. האוניברסיטה הנעלמת מי אני... 1.SUSAN STO HELIT 2. COHEN THE BARBARIAN (למה הוא לא מקום ראשון) 3. CPT. CARROT 4. THE LIBRARIAN (לא, אני דווקא חושב שהוא האהוב עלי!) והמשמר... 1.Commander Samuel Vimes (הא!!!! RESPECT) 2.Sergeant Delphine Angua 3.Captain Carrot Ironfoundersson 4.Lord Havelock Vetinari (וואו!) סה"כ אני ממש מרוצה מעצמי

bokonon

New member
seamstresses

כדי לגלות מה זה צפה ב2 ההודעות שלי באמצע השרשור ובמה שבינהן. בהצלחה

למעלה