I need help01
Member
שלום לכולם, אין לי מושג איך להסביר את מה שעובר עליי.. אני והבן זוג שלי שנה וחצי ביחד, לאחרונה עברנו משבר כתוצאה משליחת הודעות אליי פיקטיביות ממספר שלא ניתן לאתר שמפרט על כל העבר של הבן זוג שלי ונשים שהיה איתן.. כתוצאה מזה קיבלתי טראומה אישית ואני חולמת ומדמיינת אותו עם נשים אחרות .. גם שאנחנו שוכבים אני מדמיינת אותו עם מישהי אחרת, התחלנו לשכב הרבה יותר שזה קרה ואין לי מושג למה.. אני כאילו מנסה להוכיח לעצמי משהו , שאני יותר טובה או יותר שווה מהן.. הביטחון שלי ירד לריצפה
הייתה תקופה שלא שכבנו כמה חודשים זה היה לפני חצי שנה וזה כתוצאה ממשבר אישי שלו מהעבודה ( התפטרות ) ולא הבנתי איך הוא יכל לפני כן לשכב עם נשים ולעשות איתן דברים שהוא בחיים לא היה עושה איתי .. הוא לקח אותי כמובן מאליו
כתוצאה מזה בימים של היום אני מבקשת ממנו לצלם אותנו שוכבים , כדי לראות שזאת אני ולא מישהי אחרת שהוא נוגע בה , האם זה סוג של קבלת הטראומה שחוויתי והניסיון למצוא פתרון למחשבות שלי ?
הייתה תקופה שלא שכבנו כמה חודשים זה היה לפני חצי שנה וזה כתוצאה ממשבר אישי שלו מהעבודה ( התפטרות ) ולא הבנתי איך הוא יכל לפני כן לשכב עם נשים ולעשות איתן דברים שהוא בחיים לא היה עושה איתי .. הוא לקח אותי כמובן מאליו
כתוצאה מזה בימים של היום אני מבקשת ממנו לצלם אותנו שוכבים , כדי לראות שזאת אני ולא מישהי אחרת שהוא נוגע בה , האם זה סוג של קבלת הטראומה שחוויתי והניסיון למצוא פתרון למחשבות שלי ?