טראומה בקשר

אני לא כל כך חושבת ש
אני לא כל כך חושבת שאת מבינה אותי.. אני מסכימה עם זה שיש עבר לכל בן אדם ולא צריך לפרט עליו כמו שהיו כותבים לי בהודעות, הכוונה היא שהוא שיקר לי ופגע באמון שלי ברגע ששאלתי, גם לי יש עבר ואם הוא היה שואל הייתי אומרת רק את מה שמתאים, הבעיה אצלו שהוא הסתיר הכל, אמר שהוא לא מכיר את הנשים האלו בסוף התברר שכן, אמר שלא היה בקשר עם אף אחת כמה שנים בסוף התברר שכן, הוא לא קיים איתי יחסי מין במשך 3 חודשים והסתיר שעובר עליו משהו, ואז אני רואה את הדברים שהוא היה עושה עם נשים אחרות, אז אני לא מבינה איך הוא היה פתוח איתן ככה ואיתי לא.. זה הרבה דברים שכן הורידו מהביטחון לאט לאט, למשל אני אתן דוגמא, ניסיתי כמה פעמים ליצור איתו איזשהו שיחת סקס חושנית בטלפון ללא הצלחה, ואז אני מגלה שהוא היה עושה את זה עם מישהי שהוא הכיר שבועיים לפני, הוא היה הרבה על סטוצים והצטייר כמישהו שהיה רק במערכות יחסים רציניות. זה פשוט הרבה שקרים קטנים שלאט לאט הורידו לי מהאמון בו ושניסיתי להיפרד ממנו בטוב כי אני נכנסתי כבר למצב שאנשים לא מכירים אותי אז הוא פשוט דרך אקדח ואיים לפגוע בעצמו, כמובן שהוא לא עשה שום דבר ואלו רק מניפולציות.
זה לאו דווקא זה,אלו גם כל השקרים וההסתרות וכן זה מוזר שבן אדם היה פתוח עם אחרות ופתאום איתי הוא מאמא תרזה.. זה לא עובד ככה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הוא סוג של ניסה להסתיר כדי אולי לא לפגוע, שהייתי שואלת אותו מי זאת או מי זאת שכתובה בהודעות הוא היה אומר אין לי מושג ובסוף התברר שהיה להם משהו
לא חשבת עם עצמך מדוע שלחו לך את מה ששלחו?
אז היה לו סקס פראי או אחר עם נשים אחרות,פרופורציות,,,הוא לא בגד בך,לא מעל באמונך,לא כל דבר משתפים,,עוד תלמדי,החיים מלמדים והניסיון,לטעמי,תתמקדי בקשר בריא ואוהב איתו אחרת את הורסת לעצמך וחבל.

למעלה