טראמפ ניצח.גלנט הלך.אני רוצה להיות בעל אדמות בלבנון.זה החזון המשיחי שלי.

אביב 2019

Well-known member
אני משיחיסט מלידה.עכשיו שטראמפ ניצח בבחירות*
והשר גלנט שהיה מיכשול להתיישבות פוטר.
אני רוצה להיות בעל אדמות בדרום לבנון.זה החזון המשיחי שלי.##

לידיעה-במאה ה19 והמאה ה20 יהודים רכשו המון אדמות בשטח
של לבנון וסוריה כיום.האדמות רשומות בטאבו העותמאני דאז.
הגיע הזמן לקחת בחזרה את האדמות שלנו.

מארג' עיון? זהו עמק עיון.שטח יהודי.##
כמעט לכל תושב מטולה ותיק, יש סבא שהחזיק בעלות בטאבו,על אדמות בדרום לבנון.

אני משיחיסט מלידה.עכשיו שטראמפ ניצח בבחירות*
והשר גלנט שהיה מיכשול להתיישבות פוטר.
אני רוצה להיות בעל אדמות בדרום לבנון.זה החזון המשיחי שלי.##

לידיעה-במאה ה19 והמאה ה20 יהודים רכשו המון אדמות בשטח
של לבנון וסוריה כיום.האדמות רשומות בטאבו העותמאני דאז.
הגיע הזמן לקחת בחזרה את האדמות שלנו.

מארג' עיון? זהו עמק עיון.שטח יהודי.##
כמעט לכל תושב מטולה ותיק, יש סבא שהחזיק בעלות בטאבו,על אדמות בדרום לבנון.
אתה אומר בקול מה שהימנים חושבים בלב.

זה האמת, זה תמיד היה רק מאבק על אדמות מצומצמות ולא יותר מזה.

evglev1

Well-known member
מנהל

לא נכון הערבים לכאורה רוצים פיצוי על האדמות שנגזלו מהערבים אבל הם לא מוכנים לקנות מחדש את האדמות שקנתה הקרן הקיימת בסוריה ולבנון והם דורשים פיצוי על אדמות פרטיות שנגזלו מערבים ולא מוכנים לשלם שום פיצוי על אדמות שנקנו בידי יהודים וחזרו לערבים בהסכמי סייס פיקו או במלחמה. בארי חמיש ז"ל בזמנו כתב שבתמורה לכל השטחים שיש בידי הקרן הקיימת בסוריה אנחנו יכולים לדרוש את רמת הגולן אבל בתמורה לרמת הגולן הסורים לא היו מוכנים לא להחזיר את אדמות הקרן הקיימת ולא לשלם עליהן להיפך הם דרשו פיצוי על כל השנים ששלטנו בגולן.

לא נכון הערבים לכאורה רוצים פיצוי על האדמות שנגזלו מהערבים אבל הם לא מוכנים לקנות מחדש את האדמות שקנתה הקרן הקיימת בסוריה ולבנון והם דורשים פיצוי על אדמות פרטיות שנגזלו מערבים ולא מוכנים לשלם שום פיצוי על אדמות שנקנו בידי יהודים וחזרו לערבים בהסכמי סייס פיקו או במלחמה. בארי חמיש ז"ל בזמנו כתב שבתמורה לכל השטחים שיש בידי הקרן הקיימת בסוריה אנחנו יכולים לדרוש את רמת הגולן אבל בתמורה לרמת הגולן הסורים לא היו מוכנים לא להחזיר את אדמות הקרן הקיימת ולא לשלם עליהן להיפך הם דרשו פיצוי על כל השנים ששלטנו בגולן.
יש כאן בעיה,הערבים בלבנון וסוריה הם לא הפלסטינים.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא רק ימניים. כל יהודי מאמין הוא פר הגדרה משיחיסט. בגלל זה כל כך מצחיק שהרל"בים כאן משתמשים במושג הזה כדי להשמיץ אנשים :). מי שבאמת משיחיסט לא רואה בהגדרה הזאת שום השמצה. זה פשוט חלק בלתי נפרד מהחיים שלו. הבעיה עם התוקפים הפבלוביים האלה, היא שכל פעם שאתה צוחק על איזה כינוי גנאי שמדביקים לך ומעיר עליו, נדמה להם שהשמעתו מפריעה לך ואז אתה זוכה לקבל אותו 3 חודשים ברצף 5 פעמים ביום :).
עובדתית ישראל אף פעם לא התחילה מלחמה כדי לצבור עוד אדמה. היא כן נהנתה מאדמות נוספות לאחר שהגנה על עצמה מפני תוקפנותם של אחרים. לגיטימי לחלוטין, אבל מלמד אותך שלפחות מבחינת ישראל זאת לא מלחמה על אדמות. מבחינת אויבינו אגב, זה גם לא המצב. האדמות הם רק התירוץ. זאת מלחמת דת נטו. אבל זה כבר דיון אחר.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואיך זה קשור?
אם יהודי קנה אדמה באנגליה זה מאפשר לישראל לספח את אנגליה?
אז איזו זאת יש לערבים על נכסי הנפקדים בקו הירוק? מדוע ישראל צריכה לשלם להם פיצוי על ההפקעה?

evglev1

Well-known member
מנהל
מתי ישראל שילמה לנפקדים פיצוי??
האיזה עולם אתה חי??
בהצעת שברק ואולמרט הציעו לערבים, במתווה קלינטון וביוזמת ג'נבה, אבל לא הכסף ולא האדמה שהוצעו להם לא גרם להם לוותר על הרעיון של השמדת היישות הציונית ולכן הם לא קיבלו לא כסף ולא אדמה.

1ספי11

Well-known member
בהצעת שברק ואולמרט הציעו לערבים, במתווה קלינטון וביוזמת ג'נבה, אבל לא הכסף ולא האדמה שהוצעו להם לא גרם להם לוותר על הרעיון של השמדת היישות הציונית ולכן הם לא קיבלו לא כסף ולא אדמה.
שקר, כמובן. גם ביוזמת ז'נווה וגם בהצעה של סעודיה ואפילו באוסלו יש הכרה של הערבים במדינת ישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
שקר, כמובן. גם ביוזמת ז'נווה וגם בהצעה של סעודיה ואפילו באוסלו יש הכרה של הערבים במדינת ישראל.
הכרה במדינת ישראל עם זכות שיבה לפליטי 1948 זה כמו להפריט 49% ממניות חברת החשמל כשה-51% יישארו בידי המדינה ולהגיד שהסכימו להפריט את חברת החשמל.

1ספי11

Well-known member
הכרה במדינת ישראל עם זכות שיבה לפליטי 1948 זה כמו להפריט 49% ממניות חברת החשמל כשה-51% יישארו בידי המדינה ולהגיד שהסכימו להפריט את חברת החשמל.
כמה שלא תחזור לעניין הזה תמשיך ותזכור שנושא השיבה מעולם לא הגיע למו"מ.

marabo

Well-known member
ואיך זה קשור?
אם יהודי קנה אדמה באנגליה זה מאפשר לישראל לספח את אנגליה?
אם יהודי בעל אדמה באנגליה ממשלת אנגליה לא תקח לו אותה כמו שאתם עשיתם לשייח מוניס ועוד מאות כפרים פלסטינים

למעלה