איך זה בדיוק משרת את הטענה שלך?אם יהודי בעל אדמה באנגליה ממשלת אנגליה לא תקח לו אותה כמו שאתם עשיתם לשייח מוניס ועוד מאות כפרים פלסטינים
איך זה בדיוק משרת את הטענה שלך?אם יהודי בעל אדמה באנגליה ממשלת אנגליה לא תקח לו אותה כמו שאתם עשיתם לשייח מוניס ועוד מאות כפרים פלסטינים
אתם לקחתם אדמות של פליטים פלסטינים אומללים אחרי המלחמה וסיפחתם.איך זה בדיוק משרת את הטענה שלך?
אז בהבנה שלך אתה מקבל את הטענות של חמאס לשיבה לאדמותיהם.אתם לקחתם אדמות של פליטים פלסטינים אומללים אחרי המלחמה וסיפחתם.
איזו שאלה מטומטמת. שקרן כרוני לא יכול להבין מדוע מישהו רוצה סימוכין.למה אתה מבקש מקור?
ואם הוא יביא לך מקור אתה תסכים לסיפוח דרום לבנון?
שאלתי רק מה יתנו לך הסימוכין?איזו שאלה מטומטמת. שקרן כרוני לא יכול להבין מדוע מישהו רוצה סימוכין.
למה שאני אענה לשאלה לא עניינית ולא רלוונטית שאינה אלא ניסיון כושל להטרלה.שאלתי רק מה יתנו לך הסימוכין?
וכי אם יוכיח טענתו תסכים לסיפוח דרום לבנון?
תענה לעניין ואל תבלבל במח
אתה לא משיחיסט,אני משיחיסט מלידה.עכשיו שטראמפ ניצח בבחירות*
והשר גלנט שהיה מיכשול להתיישבות פוטר.
אני רוצה להיות בעל אדמות בדרום לבנון.זה החזון המשיחי שלי.##
לידיעה-במאה ה19 והמאה ה20 יהודים רכשו המון אדמות בשטח
של לבנון וסוריה כיום.האדמות רשומות בטאבו העותמאני דאז.
הגיע הזמן לקחת בחזרה את האדמות שלנו.
מארג' עיון? זהו עמק עיון.שטח יהודי.##
כמעט לכל תושב מטולה ותיק, יש סבא שהחזיק בעלות בטאבו,על אדמות בדרום לבנון.
דרום לבנון זה נחלת שבט אשראתה לא משיחיסט,
כי אין קשר בן לבנון לארץ ישראל
אתה סתם בהמה נאו מאצי
אז למה האתיופים טוענים שהם שבט אשר?דרום לבנון זה נחלת שבט אשר
שמחתי לעדכן
דווקא הם חלקם טוענים שהם שבט מנשה. אבל עדיין זה לא משנה כי אתיופיה היא אחת הגלויות ובהגליה אין הבדל בין יהודים שהוגלו מהגרעין של ארץ ישראל שהוא בימי הורדוס והנציבים היה בין קיסריה לבאר שבע לבין יהודים שגורשו מלבנון וירדן.אז למה האתיופים טוענים שהם שבט אשר?
לא, ההודים טוענים שהם שבט מנשה.דווקא הם חלקם טוענים שהם שבט מנשה. אבל עדיין זה לא משנה כי אתיופיה היא אחת הגלויות ובהגליה אין הבדל בין יהודים שהוגלו מהגרעין של ארץ ישראל שהוא בימי הורדוס והנציבים היה בין קיסריה לבאר שבע לבין יהודים שגורשו מלבנון וירדן.
דווקא בתקופת ירובעם בן יואש מבית יהוא ממלכת ישראל שלטה מלבנון. וגם בתקופת דוד המלך הייתה ברית כלכלית בין ממלכת ישראל צור וצידון כשלא ברור אם רשמית היו חלק מהאימפריה או שימשו מרצונן משענת כלכלית.אתה לא משיחיסט,
כי אין קשר בן לבנון לארץ ישראל
אתה סתם בהמה נאו מאצי
עכשיו אתה נשמע כל מוסלמי גיהדיסט.דווקא בתקופת ירובעם בן יואש מבית יהוא ממלכת ישראל שלטה מלבנון. וגם בתקופת דוד המלך הייתה ברית כלכלית בין ממלכת ישראל צור וצידון כשלא ברור אם רשמית היו חלק מהאימפריה או שימשו מרצונן משענת כלכלית.
מתי יחזירו את מארג' עיון למארג' סימפסון?אני משיחיסט מלידה.עכשיו שטראמפ ניצח בבחירות*
והשר גלנט שהיה מיכשול להתיישבות פוטר.
אני רוצה להיות בעל אדמות בדרום לבנון.זה החזון המשיחי שלי.##
לידיעה-במאה ה19 והמאה ה20 יהודים רכשו המון אדמות בשטח
של לבנון וסוריה כיום.האדמות רשומות בטאבו העותמאני דאז.
הגיע הזמן לקחת בחזרה את האדמות שלנו.
מארג' עיון? זהו עמק עיון.שטח יהודי.##
כמעט לכל תושב מטולה ותיק, יש סבא שהחזיק בעלות בטאבו,על אדמות בדרום לבנון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.