מה לעשות, אלו הכמויות בארצות הברית של אמריקה שבחרו בנשיא החדש ובתוכניותיו. נסה להתמודד במקום לנסות להיות מצחיק. אתה לא טוב בזה (לא שאתה טוב במיוחד בלהתמודד, אבל לפחות שם עוד קיים סיכוי).
אני קראתי על 150 מליון, אבל מודה שלא באמת התעמקתי. בכל מקרה אם יש לך בעיה עם המילה "מאות", יש לך בזאת את רשותי להחליפה בעשרות ובא לציון גואל. הנה כך תוכל לנסות לעבור להתייחסות עניינית מעט יותר ור"ל, להתקדם לעבר קיום דיון ענייני והתייחסות עניינית לטענה שרוב הבוחרים בחרו בגישה של טראמפ (אלא אם כן תרצה להכחיש גם את זה כמובן ), במקום להתעסק עם פסיקים ולחפש דרכי התחמקות יצירתיות.
מה לעשות, אלו הכמויות בארצות הברית של אמריקה שבחרו בנשיא החדש ובתוכניותיו. נסה להתמודד במקום לנסות להיות מצחיק. אתה לא טוב בזה (לא שאתה טוב במיוחד בלהתמודד, אבל לפחות שם עוד קיים סיכוי).
ההבדל בין מספר הקולות שקבל טראמפ לבין זה שקבלה האריס היה פחות מ- 1.5%, אלא ששיטת Winner takes all העצימה את מספר האלקטורים בהם זכה.
אינני תוקף שיטה זו, אלא מדגיש כי מבחינת הקולות הם היו כמעט שווים...
ההבדל בין מספר הקולות שקבל טראמפ לבין זה שקבלה האריס היה פחות מ- 1.5%, אלא ששיטת Winner takes all העצימה את מספר האלקטורים בהם זכה.
אינני תוקף שיטה זו, אלא מדגיש כי מבחינת הקולות הם היו כמעט שווים...
אם זה מה שמשפר לך את ההרגשה, שיהיה לך לבריאות. בשורה התחתונה: מר דונלד ג'ון טראמפ הוא נשיא ארצות הברית לשנים הקרובות. ככל שתקדים להפנים מציאות זו, זה יקל עליך את ההתמודדות.
כל השאר? כאמור, מה שאתה צריך כדי לשפר את הרגשתך מקובל עלי. אבל תצטרך לסלוח לי אם יש פער בין מה שמקובל עלי למה שמעניין אותי...
מעסיק את עצמו ואת ארצו בבולשיט אין סופי.
אלה שטויות. שולי הדברים. מה שקורה גם פה
וגם בארהב שאנשים בשנים הקרובות (עד שיודח)
יתעסקו בהליכים מטומטמים שיזם הראש.
הם לא יתבצעו ואם בסופו של דבר יתבצע חלק מהדברים
הנזק לארהב יהיה אדיר כי התגובות בעולם יהיו חזקות נגדו.