טרגדיה: מתה מפצעיה המעריצה שרצתה לקבל חתימה

Yarinv

New member
טרגדיה: מתה מפצעיה המעריצה שרצתה לקבל חתימה

(מתוך עיתון "מעריב") ביום שני שעבר, לאחר שהופיעו כוכבי הסדרה ביבנה, רצה אסתר מלסה בת ה-12 אחרי השחקנים (שהיו במכונית ההסעה) על מנת לקבל מהם חתימה רק שבינה לבין השחקנים הפריד כביש. אסתר רצה עם חברותיה במעבר החציה אך רכב שעבר במקום פגע באסתר והיא פונתה במצב אנוש עם פגיעה בראש לבית החולים הקרוב. השחקנים שהיו באותו זמן במכוני לא היו עדים כלל לאירוע והיו רחוקים כמה מטרים ממקום התאונה באותו הזמן. ביום שישי האחרון, לאחר מאמצים רבים ותפילות של בני משפחתה וחבריה, הלכה אסתר לעולמה. מחקירת המשטרה עולה כי הנהג אמנם נסע במהירות המותרת אבל אותו הנהג היה בתקופת שלילת רשיון ובנוסף היה צריך לגלות עירנות וזהירות משום שהיה מדובר במעבר חציה. חברתה שהייתה איתה במופע סיפרה: "היום הזה היה בשבילה הגשמת פנטזיה אמיתית, לראות את הכוכבים הגדולים שהיא כל כך אהבה. זאת הייתה הופעה מדהימה. קפצנו ושרנו כמו מטורפות, זה היה הרגע המאושר בחייה". יהי זכרה ברוך!

איזה אסון נורא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

יואו!!! מסכנה הילדה!!!
אירוע טרגי מאוד..
אבל איך פגע בה אוטו?? היא עברה באדום, או שהיא חצתה בירוק? או שבכלל לא היה רמזור?!! יש איזה כתבה באינטרנט בנושא
חבל על הילדה הזאת...רק רצתה חתימה מהכוכבים, וצר לי שזה הסוף שלה..
יהי זכרה ברוך!!

Yarinv

New member
לא מצאתי באינטרנט

המעבר חציה היה לאורך כביש דו-נתיבי, מכונית אחת הפסיקה לבלום לפני המעבר חצייה, והמכונית השנייה התנגשה בילדה. לא לכל מעברי חציה יש רמזור, אבל בכל זאת מוצב תמרור ליד כדי שהנהגים ישימו לב ויעצרו במידת הצורך.

dar dahan

Member
לא יאמן...

מה יכול לקרות מהערצת יתר לסדרה... יהיה זכרה של הילדה ברוך, ושתנוח על משכבה בשלום.

פיגמיסט

New member
אני לא חושב שזה קשור להערצת יתר לסדרה

היא בסך הכל רצתה חתימה ורצה בכביש. גם אני הייתי עושה זאת אם הייתי רואה את השחקנים מעבר לכביש, מה שכן תמיד צריך להיות עירניים ולהסתכל לצדדים. יהיה זכרה ברוך! משתתף בצער המשפחה

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif זה קשור לזהירות בכביש...

ופחות להערצה... זה היה יכול לקרות לה בנסיבות שונות לגמרי.

Double U

New member
זה קשור לשניהם

לא רצים לכביש גם אם בצד השני מונח שק עם מליון דולר (סליחה על הדוגמא הצינית אבל ככה זה באמת).

yonatan samiya

New member
וואו...

איזה מסכנה, כולה רצתה חתימה... והנהג? בכלל מפגר, אמן שיכנס למאסר עולם! ילדה קטנה!!! עוד לא התחילה את החיים שלה!!! יהי זכרה ברוך.

"גם יום חלום יכול להסתיים באסון" ../images/Emo16.gif

כל כך נכון ועצוב, עד שלא שומעים על מקרה כזה-לא קולטים את מימד המשפט המצמרר מהפרסומת. תשמרו על עצמכם! יהי זכרה ברוך

Same Jeans

New member
כמה דברים.

הילדה הזאת, מהכרות אישית איתה, ילדה מדהימה, חייכנית, עם שמחת חיים. היא ממש מעריצה של האי. העריצה. היא סה"כ רצתה חתימה, והיא בת 12. וילדה בת 12 לא חושבת יותר מדי לפני דבר כזה. אבל הנהג היה בשלילת רשיון וגם לפני מעבר חציה לא האט בכלל. באותו בוקר של ההופעה ראיתי אותה במקרה והיא היתה ממש שמחה. היום הכי מאושר בחיים שלה מאז שאני מכירה אותה. "היום ההופעה!!!" היא פשוט צעקה לי עם חיוך מושלם. אני לא יודעת מה עם כוכבי האי, אם הם בכלל מודעים למה שקורה כאן. שקרה שם. אני לא יודעת אם אתם בקשר איתם או שהם קוראים פה. אבל אם כן, אולי כדי שילכו לנחם את המשפחה. לא, אני לא מפילה עליהם אחריות, ממש לא! פשוט.. הם גרמו לה לכ"כ הרבה אושר בחיים. היא היתה שרופה עליהם. במעבר שהיא חצתה אין רמזור. היא חצתה מהר מדי. בריצה. אוטו אחד הספיק לבלום, אבל השני בכלל לא האט לפני המעבר חציה. אפילו לחתימה היא לא זכתה. אני כותבת את זה כאן ותכלס? לא יודעת למה. תשמרו על עצמכם, שוב כוכב לא שווה את החיים שלכם. גם אם הוא הבן אדם שאתם הכי מעריצים. ואסתר? נוחי על משכבך בשלום, יהי זכרך ברוך. כ"כ מוזר לדבר עליה בעבר. לא נתפס.

ny22

New member
מנהל
אני חייב לומר לך משהו

אני מאוד מעריך את זה שאת משתפת אותנו במה שאת חושבת ובזה שהכרת אותה. צר לי על החברה(?) שאיבדת. אני מקוה שזה קצת יעודד אותך אותך - שחקני הסדרה קוראים פה ואני מאמין שהמקרה נגע לליבם (לגבי הכתיבה שלהם כאן, למיטב הבנתי, היא אסורה. לפי מה שהבנתי הם יכולים לכתוב רק בפורום הרשמי באתר ערוץ הילדים). עצוב על הילדה ובאמת כואב שככה היא הלכה. אבל לפחות יש פה נקודת אור קטנה - היא נהרגה תוך כדי רגע מאוד מאושר בחייה. ברגע שכולה הייתה מלאת שמחת חיים. יהי זכרה ברוך

Same Jeans

New member
אני לא יודעת עד כמה זאת נקודת אור.

היא רק בת 12. ובהלוויה שלה, אמל'ה. אף אחד לא הרים את הראש. כולם הסתכלו על הגופה והזילו דימעה. זה היה מפחיד לראות את זה. ילדה בת 12 נקברת. לא רגילה לראות את זה ולא רוצה להתרגל לזה. זה היה מפחיד. היו יכולים להיות לה עוד מלא נקודות אור. אנשים כמו הנהג פשוט צריך להרוג. הוא לקח חיים. ותודה.

Jen74

New member
בדיוק ראיתי את השידור החוזר כשקראתי

את ההודעה הזאת בראשי של תפוז
מהמעט שקראתי הבנתי שבעצם הנהג הפוגע לא עצר במעבר חצייה אחרי שמכונית אחרת, לפניו כן עצרה. נהג בלי רישיון שנשלל ממנו, מן הסתם על עבירת תנועה קודמת ולא עצר במעבר חצהייה בזמן שהולכת רגל חצתה. זה כבר לא משנה בכלל אם היא רצה במעבר או הלכה. רכב אחר עצר ונתן זכות קדימה כחוק
זה בכלל לא קשור להערצה מטורפת/עיוורת.
עצוב שככה ילדה מאבדת את חייה.

Same Jeans

New member
זה בין היתר קשור להערצה.

אני לא מאשימה רק את הנהג. בעיקר את הנהג. גם אסתר אשמה מעט. שהיא רצה בכביש. כן, לא עושים דברים כאלה. אבל אין לי ספק אפילו שהנהג הוא האשם העיקרי. גם נהג בשלילת רשיון גם לא עצר לפני מעבר חציה גם לא האט לפני המעביר חציה. זה אירוני שככה היא מאבדת את החיים שלה.

למעלה