טרויה.

bebi vegeta1

New member
תתפלאי לא היו צוענים זה שהצוענים

עצמם טוענים שהם היו מחקרים הוכיחו דברים שונים:p מממ זהו שלמיתולוגיות רצות מספיק גירסאות ואת אמורה לדעת את זה אז בואי נפסיק ויכוח אידיוטי^_^

Esmerallda

New member
לא לסיפור הזה, שנכתב ע"י הומרוס

ויש לו רק גרסא אחת (אותה הומרוס כתב). מנלאוס הוא בעלה של הלנה, זה הכל. אין כאן ויכוח, זו "עובדה" מיתולוגית. -הצוענייה.

Esmerallda

New member
ולקטע על הצוענים:

השם עצמו "אסמרלדה", כמו גם החתימה "הצוענייה", לקוח למעשה בכלל מהסיפור היפהפה של ויקטור הוגו "הגיבן מנוטרה-דאם" או באנגלית: Notre-Dame de paris (ואני לא מדברת עכשיו על הגרסה של דיסני לסיפור). מדובר ביצירת מופת, לפי דעתי, ואני מאד אוהבת את הדמות שאסמרלדה הצוענייה משחקת שם. אין לי ולו חצי קשר לצוענים למעשה, ואפילו לא ידע כ"כ נרחב עליהם כפי שהייתי רוצה. הכינוי הוא חסר קשר פיסי אליי לחלוטין, כמו גם ההקשר שבו הזכרת אותו. -הצוענייה.

bebi vegeta1

New member
קראתי את זה בדפדפן אחר והחתימה שלך

הייתה מול הלנה ככה שראיתי "הלנה-הצוענייה" קראת גם את עלובי החיים?

Y. Welis

New member
היתה גם נבואה של מישהי ששכחתי את

שמה, שניבאה את הגורל הזה להלנה, שלא האמינה כמובן.

pink cigarette

New member
אההה..

זה יוצא בסוף מאי? תהיתי באמת מתי. אר. "סרט על מלחמת טרויה" מרגש אותי. "בכיכובם של בראדפיט ואורלנדו בלום" קצת (הרבה) פחות.

pink cigarette

New member
אההה...

לא יודעת כלום על אורלנדו בלום, אבל ישבתי אתמול בקולנוע ולפני ישבו שלוש בחורינות חביבות, שהזילו ריר על הדחליל הזה. הוא מכוער ממש ונראה סתום למדי, לא יודעת איך הוא בתור שחקן. ולקחת אותו לשחק את פאריס זו.. קצת שגיאה בעיני. בראדפיט. אנאערף. הוא בסדר. לא הייתי הולכת עד קצת העולם בשבילו. הכל ברוח טובה :)

דיתוּש

New member
אני חושבת

שפחות חשוב איך הוא נראה, יותר חשוב איך הוא עושה את התפקיד ואם הוא יעביר לצופים את פאריס כמו שצריך... נחכה ונראה :)

Esmerallda

New member
הבעיה הרצינית עם פאריס,

היא שכל כמה שכביכול הוא היה דמות חשובה בסיפור, תמיד הרגשתי כאילו אין לו דמות. לכן אני בספק אם אורלנדו בלום ישחק אותו כהלכה. למרות שבתור לגולס, בשר הטבעות, הוא לא אכזב כ"כ. -הצוענייה.

pink cigarette

New member
לא ראיתי את שר הטבעות, אבל --

תמיד חשבתי שבפאריס יש משהו חסר אופי. הבטיחו לו בחורה יפה? הלך. אמרו לו תגנוב אותה? גנב. ואפילו לא היה לו מספיק שכל בשביל לוותר עליה לטובת כל העיר-מדינה שלו. אאררר, בסדר, אולי הוא אהב אותה - אבל בכל סיפורי המיתולוגיה שאני קראתי, בקושי מציינים את זה. בתנ"ך לפחות אומרים משהו כזה. וגם הלנה די חסרת אופי. זה נורא הטריד אותי פעם, אני חושבת.

ToryMaster

New member
בושה וחרפה

יוצא סרט על טרויה, ומה שאנשים רואים בו זה את אורלנדו בלום ובראד פיט, שגם ככה לא נראים טוב מדי.

למעלה