טרור ישראלי.

respecta1

New member
זה טרור? נו באמת זה כבר טמטמום בתפארתו.

בזמן חגיגות הוא נתקל באחד ונתן לו איזה כאפה, זה בדיוק מה שיש בסרטון הזה.. זה לא בסדר אבל יחסית לאיך שהערבים והמשטרה מתנהגת למתנחלים זה כלום ובשום דרך אתה לא תוכל להכניס את זה תחת המילה טרור וכשאתה עושה את זה אתה מזלזל באין סוף הרוגים ופצועים שהם באמת נפגעו בפעולות טרור לא יעזור לכם, אתם לא תמצאו.. חוץ מפעם בכמה שנים יש את המטורף היחיד שיורה במטרה להרוג ערבים ובו מטפלים יפה מאוד אם אתם כבר לא עושים לינץ' אז תהיו בטוחים שהוא בכלא הכי עלוב בארץ בתנאים הכי גרועים ( בעוד שמבצעי הטרור הערביים בטח ישוחררו באיזה עסקה וגרים ביינתים בכלא עם חדר עם מזגן טלוויזיה ממש מלון) עד סוף ימי חייו

aviad3333

New member
הלוואי שהטרור הפלסטיני יראה כך

ואני מוכן להיות זה שמקבל את הכאפה, מדי יום שבע פעמים ביום. אם זה מה שצריך בשביל שאוטובוסים לא יתפוצצו וכדי שאנשים יוכלו לשבת במסעדה בלי חשש, אז אני מוכן לקבל גם בעיטה פעמיים ביום אם צריך. הרגת אותי מצחוק, מרחק עצום עובר בין סתירה לבין טרור. ואגב - אם הסיטואציה אכן "תמימה" לחלוטין ולא מדובר בעוד סרט מבית היוצר של PalyWood (ראית את הסרטון ששמתי כאן לפני כמה ימים?) אז מה עושה שם מצלמה וידיאו? הרי לא היה מאורע מיוחד באיזור, לא אירוע חדשותי, אלא זה צלם ששייך לארגון "זכויות אדם" (ובלבד שאינו יהודי) שהיה שם במכוון כדי להסריט סיטואציה מבויימת. גם אני אם אתקרב לערבי ואלחש באוזנו ברכות על אימו ואחיותיו אקבל לפחות סטירה, האם זה אומר שערביי נצרת משליטים טרור על היהודים? בגלל שאני אידיוט שקיללתי את אותו ערבי וחבר שלי עמד מאחור עם מצלמה מוכנה האם ערביי ישראל משליטים טרור על יהודים, כחלק מחגיגות הרמאדן? לא נראה לי. צריך לנסות לראות את הדברים בעין אובייקטיבית וביקורתית. מה עשתה שם מצלמה?? האם יתכן שזה מבויים?!

../images/Emo4.gif אין קאן האדא אלארהאב אל2סרא2ילי

קאן אלשעב אלעזים מבסוט... הטרור הישראלי הוא הכיבוש ארוך השנים, חניקת העם הפלסטיני בעוצר ובמחסומים, ובעיקר "מדיניות החיסולים". אזא בתסאמּיהא ארהאב, בסּ בתעטי הדאיא לאלס'האיני הוני... שוף קיף רדּו עליק.

אין טרור ישראלי - פשוט לא קיים

היו טרוריסטים ישראלים מטעם עצמם, גולדשטיין, פופר, זאדה, המחתרת היהודית, בזה זה מתחיל ונגמר. - ה"כיבוש הישראלי" היא תוצאה של מלחמת ששת הימים שנכפתה עלינו, השטח נכבש מירדן ולא מהפלשתינים. מדוע עד היום הוא קיים? שלושת הלאווים מוועידת חרטום לאחר ששת הימים. אי הכרת הפלשתינים בישראל עד 93'. עיניין "זכות" השיבה - מדוע לישראל לצאת משטח שהיא עצמה רואה כשלה כאשר הצד השני לא מעוניין בלהציף את ישראל בפלשתינים וכלך לחסל אותה? זה היה הרציונל. - "חניקת העם הפלשתיני בעוצר ומחסומים" - לא טרור, אלא הגנה עצמית טהורה לחלוטין, כל אלה אך ורק בגלל הטרור, אם לא היה טרור, לא היו מחסומים/עוצר או כל דבר אחר, סבבה? עובדה שעד שנת 2000 מספר העוצרים, כבישים עוקפים והמחסומים היה נמוך משמעותית מהיום, הכל תוצאה של מציאות ביטחונית. - "מדיניות החיסולים" - הגנה עצמית טהורה, כאשר מישהו יורה עליך מן הראוי שתנטרל את אותו איום וחיסול הוא אמצעי לגטימי ויעיל, שום טרור, אין שום סיבה שישראל תקריב את חיילים שלה למען חייו של מחבל ואם המחבל בוחאר לשהות באיזור מאוכלס - עיניין שלו, זו עדיין לא סיבה שישראל תסכן את חייליה רק כדי שאזרחי הצד השני יחיו.

גידעון1

New member
ולמה נעשת מדיניות החיסולים?

סתם כי משעמם לצבא או כי אולי מדובר על רוצחים ומתכנני פיגועים? מעניין מה תאמר אם צהל לא יצליח לחסל מחבל שבדרכו לישראל לצורך פיצוץ אוטובוס ובו חלילה משפחתך

גידעון1

New member
סלטעון אני עדיין ממתין לתשובתך?

מה יקרה אם מחבל יתפוצץ באוטובוס שבו נמצאת משפחתך בגלל שצהל לא חיסל את המחבל או את מתכנן הפיגוע בזמן? כיצד תגיב למקרה שכזה? ועוד שאלה: נגיד שצהל יחליט שלא לחסל חוליית משגרי קסאם והחוליה תצליח לשגר טיל ולפגוע בתושבי שדרות האם תרשום בפורום כל הכבוד שצהל לא ביצע את החיסול ולעזאזל עם תושבי שדרות?

לא נעלמתי אני כאן.

אני בחיים לא יגיד לעזאזל עם תושבי שדרות, ואני מגנה כל פגיעה בהם כפגיעה באזרחים. כאשר יש מצב של אדם שנמצא כרגע בדרכו לבצע פיגוע, וישנה האפשרות להרוג אותו בלבד, זה צעד סביר. אבל המציאות מראה שהחיסולים לא מצליחים לעצור את הקסאמים וגם לא את הפיגועים (אם כבר מה שמצליח להקטין בהרבה את הפיגועים הוא מודיעין טוב, שמאפשר לעצור את המפגעים מראש). לעומת זאת השנאה שהשיטה הזאת גורמת עם מותם של חפים מפשע, מביאה לדור חדש של מבצעי פיגועים ושלוחי קסאמים עתידיים. והקורבנות העקיפים של השיטה הזאת הם תושבי שדרות. בעיקר מקומם שבוחרים להתמודד עם הבעיה הזאת בדרך הכושלת הזאת כשיש דרך אחרת שמסרבים לנסות אותה (ראה בהמשך על הנייה ומשעל). הם יודעים שלטרור אין פתרון צבאי, וכבר אמרו את זה לא איש צבא אחד ולא שניים, אבל יותר חשוב להם להשיג מטרות פוליטיות כמו השארת התנחלויות במקום ואי כניסת פליטים ערבים למדינה, מאשר להשיג שקט לתושבי שדרות והישובים שבסביבה.

גידעון1

New member
אני לא יודע אם אתה מיתמם או באמת נאיבי?

אנשי החמאס עוטפים את עצמם בילדים ואזרחים לצורך מגן אנושי. ירי נעשה מריכוזי אוכלוסיה ולכן תושבי בית חנון שלא עוסקים בטרור(או התנגדות מבחינתך) סובלים. האם מבחינתך רק בגלל שהחמאס משתמש במגנים אנושיים אסור לפגוע בו ולתת למחבלים להגיע לארץ לצורך פיגועים? עם כל הצער כלפי החפים מפשע באוכלוסיה הפלסטינית אם חיסול חוליית משגרי קאסם,מחבל או מתכנן פיגוע שעוטף עצמו במגן אנושי ימנע פיגוע אז אני בהחלט בעד ביצוע אותו חיסול.

fifanowftw

New member
הייתי אומר ש

חומת ה"אפרטהייד" הכי מצליחה לעצור את הטרוריסטים שמתפוצצים בבתי קפה, מלונות, אוטובוסים וכו', לא?

אה כן...ופתרון מדיני עם החמאס וג'יהאד

זה מה שיעבוד? נכון? ומה הפתרון הזה אומר? פלשתין מהים עד הירדן ויהודים כבני חסות...בחייאת...מה אתה חושב שעשו כאן אנשים באצבע? הפתרון היחידי לטרור הוא השמדה פיזית שלו, מי מהפלשתינים שלא קולט שירי הקסאמים עצמו מביא את צה"ל לפגוע במחבלים ומיקום המחבלים מביא לפגיעה באזרחים והולך משם לטרור אז סליחה, הוא אידיוט!, זה שהוא אחר כך "ינקום" וירהג בעצמו זו לא הדרך, הדרך היא הפוכה, לא כבוד, לא אגו ולא נקמה, הדרך היא שהטרור מעזה פשוט יפסיק.

פתרון מדיני

עם החמאס הוא לא מדינה פלסטינית מהים עד הירדן, ממליץ לך להכיר את החומר. רבים שגו ושוגים כמוך באשליה שיש פתרון צבאי להתנגדות צבאית של עם כבוש, בין אם היא פיגועים ובין היא קטיושות או קסאמים. אז עושים עוד מבצע צבאי ועוד מבצע צבאי, ושוב חוזר הניגון, ותמיד יש איזה קצין שמתנצל ואומר "טוב, אין חסימה הרמטית"... את הפירות של האשליה הזאת שלכם כולנו אוכלים עשורים שלמים בעוד ועוד קורבנות חינם.

respecta1

New member
הגנה עצמית

זה לא טרור, אם הייתם מפסיקים לשלוח קאסמים, אם הייתם מפסיקים לתכנן פיגועים, לא הייו שום חיסולים ושום תקיפה של צהל..

למעלה