טרור ישראלי.

לכל הרג של חף מפשע יש לכם תמיד את ההצדקה

שהוא היה בקרבת מקום, אבל זה עדיין נקרא טרור. אם הייתם מפסיקים עם הכיבוש, ופותרים את הסכסוך כמו שכבר כל העולם הערבי מציע (היוזמה הסעודית) גם לא היה קסאמים ולא תכנונים לפיגועים. אבל הכי חשוב זה הרי לא לפרק את ההתנחלויות ולא לתת לאף פליט לחזור לארץ.

fifanowftw

New member
יאללה, נחזיר ת'פליטים

אגב, אין פה הרבה במקום לפליטים..תהיה מוכן לארח איזה מליון או 2 מליון פלטים אצלך?

גידעון1

New member
החמאס לא מכבד את היוזמה הסעודית

לכל היותר הוא מסכים להפסקת אש של 10 שנים שלאחריה יתחדש הג'יהאד. לא דיל ממש מוצלח

גידעון1

New member
מה הניה אמר?

האמת לא משנה מה הוא אמר כי גם הוא לא המנהיג. חאלד משעל הוא המנהיג האמיתי של החמאס

עם הקמת ממשלת האחדות באביב שעבר,

הנייה אמר שהממשלה החדשה תשאף להקמת מדינה פלשתינית עצמאית "בשטחים שישראל כבשה ב-1967, כולל ירושלים כבירתה". בריאיון לעיתון הסעודי עוכאט הוא אמר גם "התוכנית הערבית [הסעודית] קבעה כיעד לאומי הקמת מדינה פלסטינית בגבולות 67 ובירתה ירושלים. זה גם היעד שלנו ונלך בכוון הזה. יש לנו הסתייגויות בעניין ההכרה בישראל, אך אני שב ואומר כי אם ישראל תכריז כי היא מקבלת את התוכנית הערבית, נדבר עם אחינו [הערבים] ולא תהיה בינינו לבינם שום בעיה." וח'אלד משעל אמר בריאיון לרויטרז: "מדינת ישראל היא עובדה ומציאות קיימת וחמאס תתמודד עם האתגר של תנאי מדינות המערב בעניין הכרה רשמית בישראל כאשר תהיה היענות לדרישה להקים מדינה פלסטינית... עמדת החמאס, העמדה הלאומית הפלסטינית הכללית והעמדה הערבית מאוחדות בצורך בהקמת מדינה פלסטינית בגבולות ה-4 ביוני 67 כולל ירושלים, זכות הפליטים ונסיגת ישראל לגבולות האלה. חמאס מאמינה בכך וחותרת לכך וזו הזדמנות. הבעיה אינה פלסטינית ערבית והעניין נמצא כעת במגרש הישראלי ובמגרש האמריקני. הקהילה הבין-לאומית צריכה לנצל את ההזדמנות הזאת. האם קיים רצון בין-לאומי לכפות על ישראל לכבד את הזכות הזאת? דבר זה יביא למעשה ליצירת שלום ויציבות באזור. הקמת מדינה זמנית לא תפתור את הבעיה אלא תהיה ניסיון לעקוף את הזכויות הפלסטיניות. זהו בזבוז זמן...אין בעיה בקיומה של ישות ושמה ישראל. הבעיה היא שהמדינה הפלסטינית אינה קיימת ויש מציאות קיימת שבה ישראל נמצאת על השטחים הפלסטיניים..." זה לא שהבעיות עם החמאס מייד נגמרות, אבל זה בהחלט אומר שאילו ברק ואולמרט היו סוף סוף מאמצים את היוזמה הסעודית, ופותחים במו"מ על בסיסה, היה סיכוי טוב שהיינו מגיעים לשקט ולשלום עם כל מדינות ערב.

גידעון1

New member
ואני יכול להביא לך אלף ואחד ציטוטים

מאז אותו אביב הקוראים להשמדתה של ישראל ושרק ההתנגדות תחזיר את האדמות. - אם אכן החמאס התכוון לדבריו אז מדוע כל כך חשוב לו להרוס את הוועדה בנובמבר? מדוע אתה מתעלם גם מהעובדה שהחמאס אמר המון פעמים שרק נסיגה לקווי 67 והחזרת כל הפליטים תגרום להפסקת אש של 10 שנים. בנוסף אם אתה רוצה להיות ראליסטי הרי אין מצב שנאשר לפליטים להכנס לישראל כי זה יהווה סיכון קיומי. זה נושא שאף יהודי וגם השמאלני ביותר שביהודים לא יסכים לכך ועדיין לא ענית לי על שאלת החיסולים, אני באמת רוצה שתענה לי עליה

כי אולמרט לא מוכן לנהל איתו מו"מ והוא לא

חלק מהוועידה הזאת. מה גם שוועידה שלא נערכים לפניה מו"מ מקדים שמביא לקרבה מספקת בין הצדדים לא שווה כלום, כמו שהיה בקמפ דייויד.

גידעון1

New member
רק אתמול משעל והניה אמרו שהם מכירים

בסמכותו של של אבו מאזן אז מה הבעיה באמת לנהל את המו"מ עם אבו מאזן. -אם הפתח לא מוכן לשבת עם החמאס אז איך אנחנו כן יכולים? שיחה הכי קטנה שלנו עם החמאס ומיד כוחו של אבו מאזן יתרסק לגמרי. כלל הברזל של החמאס תמיד היה 10 שנים של שקט תמורת נסיגה ואל תגיד לי שאם אולמרט כן היה מדבר עם החמאס אז כן היו עושים שלום. וכלל הברזל שלנו שאין מצב שיעברו לישראל פליטים בגלל סכנת הקיום ולכן מראש הכל אבוד

רגע רגע

מה סכנת הקיום? ומאיזה מספרים זה מתחיל להיות עבורך סכנת הקיום? והיוזמה הסעודית אל מדברת על הפסקת אש ל-10 שנים אלא על שלום מלא. בכל אופן כל עוד לא מוכנים לדבר איתם על בסיס היוזמה ההיא, אי אפשר לדעת מה הם מוכנים סופית לתת תמורת זה.

אושרי 7

New member
הבעיה היחידה במדיניות החיסולים

היא שהם פשוט לא מתבצעים בתדירות גבוהה מספיק, יש לפגוע במחבלים ללא התחשבות בשאלה כמה אזרחים יפגעו תוך כדי. זהו עניין פשוט של הם או אנחנו. או שיהרגו אזרחים פלסטינים, או שיהרגו אזרחים ישראלים, אני מעדיף שיפגעו הפלסטינים, בכל יום, בכל זמן ובכל שעה.

הטעות שלך היא שאתה עושה מין חשבון מוזר

של משוואה פשוטה, מין משחק סכום אפס. אבל החיים והמציאות רחוקים מזה, כי אתה שוכח להכניס למשוואה שלך שככל שרבים החיסולים, נולדים לוחמים ומחבלים עתידיים.

גידעון1

New member
דיברתי על החמאס

החמאס אמר 10 שנות שקט תמורת נסיגה ל 67 ושיבת הפליטים. אני מוכן שיגיעו להסדר פיצויים עם הפליטים ולא יותר מזה. למה אתה לא מתייחס לכל מה שרשמתי? אל תתייחס רק למה שנוח להתייחס. כמו שזה נראה אפילו הסעודים כבר לא מאמינים ביוזמה

respecta1

New member
10 שנות של שקט ../images/Emo6.gif

זה בדיוק הבעיה, הם יותר מדי בורים בשביל להבין שהם היחידים שסובלים מזה שלא יהיה שקט, אזרח ישראל ממוצע לא ממש סובל מזה, רק תושבי עוטף עזה ולא רחוק הזמן שימצאו פתרון לקאסמים וקטיושות אם הם לא מבינים בשכל, צריך לגרום להם להבין בכוח, כל קאסם שלהם אומר שהם לא רוצים שקט, אז על כל קאסם שלהם לחסל חמישה מבוקשים כולל מהדרג המדיני, רק כך הם יבינו שהם אלה שסובלים שאין שלום, הארגוני טרור האלה מתנהגים אשכרה כמו ילדים בני 5

אושרי 7

New member
שיבת הפליטים לא באה בחשבון בשום אופן.

היא המפתח להפיכתה של ישראל לפלסטין - המדינה המוסלמית ה 66 במספר.

AdonAsda

New member
לא, 22 זהו מספר המדינות החברות בליגה

הערבית, אחת מהן היא "מדינת פלסטין", ויש עוד 3 מדינות שהן בכלל לא ערביות. אאל"ט.

ישראל לא יורה ירי מכוון על אזרחים - לכן זה לא

טרור. אירגוני הטרור לא רק יורים ירי מכוון על אזרחים אלא דואגים לעטוף עצמם באזרחים בתור מגן אנושי כדי שישראל לא תפגע בהם...טוב שהברנו להם שלא משנה מה - אף אחד לא חסין. ישראל לא מצדיקה הרג אזרחים - הרג אזרחים אינו דבר שניתן להצדיק אותו, ישראל גם ככה משתמשת בכלי הנשק הכי יקרים ומתקדמים בעולם כדי לחוס על חיי אזרחים, אבל מה, עזה היא המקום הכי צפוף בעולם ושום טכנולוגיה לא תעזור. זה פשוט מאד - המחבל יורה מאיפה שהוא יורה - ישראל יורה להיכן שהוא נמצא, זה הכל, כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר. המחבל מחליט היכן להתמקם, הוא יודע שמחפשים אחריו, הוא יודע שהוא מבוקש ועדיין הוא בוחר היכן לשהות ומהיכן לירות - אז זו התוצאה, היא לא "מוצדקת" ולא "לא מוצדקת", היא פשוט מה שהיא.

למעלה