טריוויה בקשר לפרק 10 בעונה 1 והירוז

darklighter

New member
לי לקח זמן לקשר שזה אותו אחד../images/Emo190.gif

בכל מקרה אני אוהבת את מיילו בתור פיטר
הדמות של ג'ס הייתה מעצבנת, זה נכון...אבל פיטר פטרלי שליטה

Alarma

New member
כי הוא היה המתוסבך, הBAD BOY, בדומה לדמותו

בתוכנית ההיא שכאילו מתארת משפחה בשנות השישים בארה"ב שכחתי את השם של זה...אמריקן פמילי אולי? שכחתי ל-ג-מ-ר-י הוא שיחק שם גם את החבר ה"רע" של הבת הבלונדה במשפחה, ממש דמות דומה למה שהוא שיחק בגילמור :) הו מילו, כן, הוא חמודי :)

HagarStar

New member
פיטר ../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

קלייר גם עושה לי את זה בטירוף, אין פה אחד שלא יסכים איתי

Alarma

New member
הוא אכן חמוד ולדעתי יהיה הייפ מטורף סביבו

אם ימשיך להיות בסדרה

Alarma

New member
מה? הוא לא טוב? ../images/Emo58.gif

אני בהלם חשבתי שכן :) איך הוא יכול להיות רע למה למה למה :) למרות שכן, זאק סבבה אבל הוא עכשיו בסדרה אחרת למיטב הבנתי.. נראה לי בשרה קונור כרוניקלז אבל לא בטוחה בזה

LeAnnDylan

Well-known member
אם כבר דמויות אורחות../images/Emo58.gif לפרק 8 עונה 2

בדיוק עכשיו סיימתי לראות את פרק 8 ואיך שהראו את ג'ולי (אשתו של אוון) מה זה התלהבתי. אני בדר"כ לא מזהה דמויות אורחות בסדרות שונות (הן תמיד נראות לי שונות
) אבל זאת אמילי מקייל XY, אני מה זה גאה בעצמי שתוך פחות מ-2 שניות זיהיתי שזו היא
טוב לא בדיוק זהיתי. הייתי די בטוחה שזאת היא ואז כדי להיות ממש ממש בטוחה נכנסתי לעמוד שלה ב-IMDB כדי לוודא. |גאהבעצמי| זהו, הייתי צריכה לחלוק

Alarma

New member
יש המון "קשרי סדרות" שם

בתפקידים המשניים של האורחים שמופיעים בפרק בודד יש מלא דמויות שהיו בסמולוויל/דארק אנג'ל וכדומה הזכרתי חלק באחת ההודעות הישנות שלי פה..לא זוכרת כבר בכל מקרה ה-ר-ב-ה :) סה"כ כולם באותה רשת של ה CW :) יש להם כנראה שחקנים קבועים ברשת שמשחקים כל פעם בכל מיני סדרות, בצורה קבועה :) פק"ל מה שנקרא. יאללה, לא רע :)

LeAnnDylan

Well-known member
כן אבל אני אף פעם לא מזהה אותן

או שאני לא רואה מספיק סדרות כדי לקשר. הפעם התלהבתי
נו מותר לי

darklighter

New member
אגב קשרי סדרות-../images/Emo58.gifסמולוויל 701../images/Emo190.gif

היה שם שחקן אפרו אמריקאי אחד ששיחק מישהו שדיבר אל קלארק וקרא לו קלאל- כנראה מהכוכב שלו עוד לא הבנתי בדיוק מיהו והייתי בטוחה שזה השחקן שמשחק בעונה 2 של קייל את ולנטיין...

darklighter

New member
מגניב../images/Emo13.gif למרות שאני שונאת אותה../images/Emo190.gif

ופרק 8 אמור להיות יום שני הזה ביס למי שמעוניין...

למעלה