טריילרים
224

Tinty

New member
נצל"ש - שימו לב לגבריאל בDHW

כל כך נקרעתי בשני הפרקים הראשונים של DHW (Desperate Housewives/עקרות בית נואשות), ששודרו אתמול בערב בyes+, - גבריאל, עקרת הבית שמתלבשת על בעלה העשיר (מישהו אמר 'ג'ימי'/'כיילב'...?) ומנהלת במקביל רומן עם הגנן (מישהו אמר 'לוק'...?) פשוט מתלבשת על משבצת ה"ג'ולי קופר" בסדרה המצליחה! חוצמזה, הסדרה הזו פשוט טובה, למרות שיש בה עודף הומור יחסית לסדרת דרמה (כך המפיקים שיווקו אותה על מנת שABC תקבל אותה), אבל אני לא זוכר מישהו שמתלונן על אי ההתאמה של ההומור של סת' כהן בסדרת דרמה כמו The OC

LemonLimeLilach

New member
אתמול כשראיתי עבנ"נ סופסוף הבנתי

את מי אווה לונגוריה מזכירה לי. כריזמה קרפנטר!!! ואגב, סחטיין על ההשוואה בינה לבין ג'ולי
לא שמתי לב לזה כשראיתי את הפרקים. רק שג'ולי כלבה רשמית וגבריאל לא כל כך... לא?

Tinty

New member
ברור.. אבל ברגע שראיתי את הפרק

קפצה לי בראש המחשבה "וואלה, זו ג'ולי קופר..."

LemonLimeLilach

New member
אני אוהבת את ג'ימי והיילי ../images/Emo58.gif

כי הם חמודים
(לאו דווקא ביחד, כן? כל דמות בעצמה) וגם אהבתי את הרומן החוזר של ג'ימי וג'ולי בעונה ה 2, זה היה מתוק ביותר.

Tinty

New member
../images/Emo58.gifלי זה נראה די מרוח

ומגעיל. לא יודע מה אתכם, אבל אני מעדיף את ג'ימי כאב חד הורי עם מריסה ואת ג'ולי משתרללת עם כיילב/לוק/לאנס/etc.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

מה שהיא עשתה עם ג'ימי בפעם ה 2 היה השתרללות מקצועית. בגלל זה אהבתי את זה

גם אני ../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ג'ימי והיילי חמודים. וגם ג'ימי וג'ולי חמודים אבל אני ממש לא רוצה שג'ימי וג'ולי יחזרו אי פעם כי קראתי פעם ראיון עם ג'וש שוורץ שבו הוא אומר- שכל גבר שהיה עם ג'ולי סיים רע, ותכלס זה באמת נכון. לוק
עשה תאונה,איבד את כל החברים שלו ונאלץ לעבור לפורטלנד. ג'ימי
פשט את הרגל,התגרש,כמעט איבד את הילדים שלו ונאלץ לעבור להוואי. ואולי הכי גרוע זה קיילב
שבפרק האחרון קיבל את המכה הקשה מכולם והלך לעולמו.

Tinty

New member
ולחסרי כרטיס הקול הזמניים שבינינו

מה היא אמרה לו?

dht160

New member
../images/Emo58.gif היא אמרה

לו שהיא לא רוצה אותו בבית הזה.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif תודה

אין פלא שהיא אלכוהוליסטית כרגע. אחרת היא היתה לוקחת בחשבון שאם היא מעיפה אותו סת' ילך איתו (צפיה חוזרת בפרק 201, או לפחות קריאה של חלקים מהTranscript תבהיר לכם את זה)

זה לא מה שהיא אמרה ../images/Emo58.gif224

היא אמרה לו "אל תגיד שום מילה, אני הכנסתי אותך לבית הזה...." חוץ מזה הוספתי עוד טריילר- שבו רואים את רייאן מכסח את טריי

לאאא ! מה איתך ?? ../images/Emo58.gif224

היא לא אמרה: "אני לא רוצה אותך בבית הזה" היא אמרה: "אל תגיד שום מילה, אני הכנסתי אותך לבית הזה...."

../images/Emo58.gif224 בקשר למריסה...

טוב מצאתי את התמונה הבאה
מהטריילר של פוקס בו מריסה (כנראה) מספרת לסאמר על מה שטריי עשה לה. אם תסתכלו טוב תראו שלמריסה יש פלסטר בצד ימין במצח, אז אני מניחה שהיא לא נהרגה/נפצעה קשה או בתרדמת בעקבות היריות ב"בייטשופ" היא כנאה נפצעה קל ויש לה חתך במצח.

Tinty

New member
לכי תדעי...

זה פרק אחרון. מנסיון עם העונה הקודמת, הם ינסו לדחוף בפרק כמה שיותר מקרים

טריילר נוסף../images/Emo58.gif224

עוד טריילר לאוסי מהתוכנית הקנדית Etalk Daily כעקרון אין שם משהו שלא ראינו בטריילרים הקודמים אבל בסוף הטריילר רואים את ראיין מכניס לטריי מכות נראה דיי רציני... וטריי מעיף את ראיין על שולחן זכוכית. http://oc-t.org/vmw/224.05.etalk.zip

למעלה