היתה לי הרגשה שאתה רומז שאני מעדיף משחקי עולם פתוח
רדודים על משחקים כמו האורדר גם אם לא אמרת את זה בצורה מפורשת, לא כל דבר צריך לומר במפורש יש סאבטקסט, כנראה טעיתי עם ההרגשה הזו נתפסת לעניין הזה קצת יותר מידי.
בגדול כוונתך היתה שהבעיה של משחקי העולם הפתוח היא בעיה בוערת יותר וזה היה ברור לי,
תראה, בגדול דור הקונסולות הקודם הביא משחקים סינימטיים ברמה שלא היתה קודם ושבדורות קודמים איש לא היה מחשיב אותם למשחקים. משחקים כמו הבי ריין, והמשחק השני של אותו יוצר. זה ז'אנר אחר אני יודע, אל תתפס לנקודה שזה ז'אנר אחר כי זה לא האישו. מבחינתי העניין הוא שהיום יש לגיטמציה למשחקים שמציעים בעיקר סינימטיות עם אנטרקטיביות מעטה/משחקיות בנאלית.
שפעם מגמה כזו לא יכלה להתקיים. ז'אנר השוטרים מגוף שלישי הוא הז'אנר שהכי מושפע מהמגמה הסינימטית שמשחקים כמו הבי ריין התחילה.
עם כמה שנהנהתי מטומב ריידר היתה בו כמות בלתי נסבלת של QTE בעיני, וזה שלא ראינו עדיין QTE בQB לא אומר שאין בו כאלה אלא רק שרמדי יודעים איזה גיימפלי להציג.
אני לא אומר שכל שוטר לינארי הולך בכיוון של האורדר של הצפה בQTE אבל יש עלייה בשימוש של QTE יותר ויותר במשחקים מהסוג הזה, והצלחה מסחרית של האורדר יכולה להביא מפתחות רבות וסוני בפרט להעצים את השימוש בהם עוד יותר
יש גיימרים רבים שנהנהים מהQTE ומצידם לשחק משחקים שמורכבים רק מהם, אני לא אומר לאף אחד ממה להנות ואני יודע שגם אתה לא מת על משחקים כאלה, אבל בעיני מפתחי משחקים לא עיוורים לגיימרים האלה ובשבילם זו ברכה, הצפה של QTE במקום להשקיע בגיימפלי איכותי זו ברכה, זה הרבה יותר קל. אני לא רוצה שזה יקרה.
שסוני באה ואומרת שאם האורדר יצליח הוא יהפך לסדרה אז לא מדובר במשהו ש"נכחד" מדובר בסדרה של נרצה או לא, תקח את המקום של משחקים
אחרים שסוני יכלה לפתח, זה לא זול לפתח את האורדר או את ההמשכים שלו וכסף שיכל ללכת למשחקים יותר אינטרקטיבים ילך על הסדרה הזו, ומפתחים אחרים בז'אנר יסתכלו מקרוב מה הולך עם האורדר ויתנהגו בהתאם.
אני חושב שבמקרה של האורדר קטעי הירי יהיו מעטים,מהכמות שאתה חושב, זה דבר שנוכל לדעת בחודש הבא. אני חושב שהמפתחים האלה מכוונים לסרטוני קישור ברמה שקוג'ימה מכניס לעלילה שלו רק בלי הכישרון שהבנתי שיש לקוג'מה.
בנוגע לQTE מקובל עלי שאתה לא חושב שתהיה הצפה בQTE אני לא חיושב שמדובר בהביי ריין עם קטעי ירי, אבל בעיני גם מי שמקווה לgears של סוני
צפוי להתאכזב.
אם הייתי מאמין שמדובר בשוטר שמרני חביב ומהנה עם גרפיקה יפה סביר להניח שהייתי קונה אותו בהנחה.
מה שאני צופה כאמור, הוא משחק עם המון סרטוני עלילה עם QTE משולבים גם בסרטונים וגם בגיימפלי קטעי ירי חסרי השראה וקטעי התגנבות
מתסכלים שמכשילים אותי במשימה על הרגע שאני מתגלה בלי אפשרות להתחבא, לא הכייף האידיאלי שלי, ואני לא רוצה לתת לסוני לגיטימציה
לשחרר את האורדר 2 עוד שנה וחצי ושהוא יהיה המשחק המרכזי הראשי שלהם גם ב2016/7.