טריילר חדש למשחק שכרונו הכי מצפה לו...

evilplate

New member
אתה מצחיק

למה אתה אומר בולשיט? יכול להיות שאתה צודק אבל אין לך שום ביסוס, בדיוק כמו שאין לך ביסוס לעלילה הגרועה למרות שהסיכויים לטובתך בגלל שאנחנו מדברים פה על משחק וידאו ובאופן כללי הסיכויים לעלילה טובה נמוכים אבל ה BIAS שלך נגד המשחק כל כך בוטה שחבל בכלל על הויכוח.

זה שתקרא לדברים שלי בולשיט לא יהפוך אותם לבושליט.

אני חושב שמציניו את הדיון על האורדר.

חחחחחחחחחחחחח עכשיו הבנתי למה התכוונת.

לא כתבתי שאני אומר בולשיט כתבתי במקור "יכול להיות שתחשוב שאני אומר בולשיט אבל זו דעתי"
איכשהו השורה הזו נמחקה.
סורי על אי ההבנה.

עטלפוני

New member
אין הרבה מפיקי מיינסטרים שיקחו סיכון עם תקציבי ענק

גם אם המשחק יתקבל באהדה מטורפת על ידי 20 אחוז מהלקוחות, אם 80 אחוז לא יקנו הם לא יתנו אור ירוק למשחק כזה. בדיוק כמו סרטים ומוסיקה. כתבת פה כמה הודעות, בחלק מהן אתה מציין את חשיבות הגיימפלי, ובחלק את העלילה. ברור שאידאל זה ששני הפרמטרים מעולים אבל אם רק אחד, מה אתה מעדיף ? גיימפליי טוב עם עלילה סתמית, או גיימפליי סתמי עם עלילה טובה ? הכל סובייקטיבי, זה שאתה מזלזל באנשים, סיפורים או סגנונות משחק מסוימיים לא אומר שאין להם זכות קיום. תתרגל, אלה רעות הפופולריות וככל שהפס4 יהיה יותר פופולרי תראה שיפתחו לו פחות משחקים "שונים" וילכו על בטוח, לך זה תחביב שהוא יותר מסתם, אבל לרוב הלקוחות זה עוד מכשיר ששוכב בבית ונחמד להם לשחק עליו לפעמים. אתה רוצה יצירות ? תתרחק מבלוקבסטרים.

אני לא יכול לבחור באחת מהאפשרויות שהצבת.

אני גדלתי על משחקים שהוכיחו לי שהאידיאל בין גיימפלי טוב לעלילה טובה יכול להתקיים, ברור שגיימפלי הוא הכי חשוב אין ספק בזה, אם הוא לא היה וואנקויש לא היה יכול להיות אחד ממשחקי הדור הקודם אצלי, אבל מבחינתי להיאלץ לבחור בגיימפלי טוב זו הנמכה של סטנדרטים מפתחים צריכים לשאוף לשלמות בשני הפרמטרים.

אני לא נאיבי, אתה צודק שככל שמשחק הוא פופלארי יותר ככה הוא יהיה שגרתי יותר. שגרת בעלילה שלו וגם בגיימפלי שלו .חברות הפיתוח האלה לא יכולות
להתקיים, על זה שאיזה משתמש באיזה פורום יהלל את המשחקים שלהן הן צריכות למכור זה ברור לי. במקרה של האורדר, המצב מתסכל אותי במיוחד כי המפתחים שלו יצרו ציפיות וזו קונסולה חדשה מה שאמור להקל עליהם ליישם דברים חדשים, וגם מה לעשות, סוני הרגילה אותי בדור הזה
שיש להם רף גבוה, הם הציבו רף גבוה במשחקי הAAA שלהם ואני התרגלתי לאיכות ואני רוצה לראות אותה נשמרת זה הכול.

אני לא מתכוון לרדת פה על החיים של אף אחד שהולך להנות מהאורדר, אני באמת מאחל לכל מי שיקנה את המשחק הזה או מתכנן לקנות אותו בהנחה
שיהנה מהמשחק (לא מאמין שזה יקרה אבל זה עניין אחר)

כמו שלכל אחד יש זכות להביע את ההייפ שלו מהאורדר, או את דעתו שזה יהיה משחק סביר, ככה לכל אחד שחושב שהמשחק הזה יהיה איום ונורא יש זכות להביע את זה.

evilplate

New member
הטריילר ממש טוב

פעם ראשונה שאני רואה מהם טריילר נורמלי למשחק, עד עכשיו כל המדיה ששחררו היתה רעה למדי.
בתכל'ס אחד הטריילרים היותר טובים שראיתי לאחרונה, בלי קשר לאיך המשחק יצא.

למעלה