אני לא יכול לבחור באחת מהאפשרויות שהצבת.
אני גדלתי על משחקים שהוכיחו לי שהאידיאל בין גיימפלי טוב לעלילה טובה יכול להתקיים, ברור שגיימפלי הוא הכי חשוב אין ספק בזה, אם הוא לא היה וואנקויש לא היה יכול להיות אחד ממשחקי הדור הקודם אצלי, אבל מבחינתי להיאלץ לבחור בגיימפלי טוב זו הנמכה של סטנדרטים מפתחים צריכים לשאוף לשלמות בשני הפרמטרים.
אני לא נאיבי, אתה צודק שככל שמשחק הוא פופלארי יותר ככה הוא יהיה שגרתי יותר. שגרת בעלילה שלו וגם בגיימפלי שלו .חברות הפיתוח האלה לא יכולות
להתקיים, על זה שאיזה משתמש באיזה פורום יהלל את המשחקים שלהן הן צריכות למכור זה ברור לי. במקרה של האורדר, המצב מתסכל אותי במיוחד כי המפתחים שלו יצרו ציפיות וזו קונסולה חדשה מה שאמור להקל עליהם ליישם דברים חדשים, וגם מה לעשות, סוני הרגילה אותי בדור הזה
שיש להם רף גבוה, הם הציבו רף גבוה במשחקי הAAA שלהם ואני התרגלתי לאיכות ואני רוצה לראות אותה נשמרת זה הכול.
אני לא מתכוון לרדת פה על החיים של אף אחד שהולך להנות מהאורדר, אני באמת מאחל לכל מי שיקנה את המשחק הזה או מתכנן לקנות אותו בהנחה
שיהנה מהמשחק (לא מאמין שזה יקרה אבל זה עניין אחר)
כמו שלכל אחד יש זכות להביע את ההייפ שלו מהאורדר, או את דעתו שזה יהיה משחק סביר, ככה לכל אחד שחושב שהמשחק הזה יהיה איום ונורא יש זכות להביע את זה.