אמג נקרעתי מצחוק
W West Doll New member 19/8/10 #15 אמג נקרעתי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif
אמג נקרעתי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif
Shiri from the block Active member 19/8/10 #1 קטלני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
W West Doll New member 20/8/10 #21 טוב ביום שני אני מזה קונה את הגליון הזה. בטוח בסנטר מוכרים אותו בעמדת עיתונים מחו"ל הזאת שיש שם, נכון? אני חייבת שזה יהיה אצלי
טוב ביום שני אני מזה קונה את הגליון הזה. בטוח בסנטר מוכרים אותו בעמדת עיתונים מחו"ל הזאת שיש שם, נכון? אני חייבת שזה יהיה אצלי
H hadasusha New member 22/8/10 #22 אני מניחה שזו הודעה טובה להצטרף לפורום... היי, הדס, 20 ומכורה נואשות ברמות מטורפות לסדרה... אני כרגע בארה"ב אז אני כבר בעונה השלישית. התמונה הזאת מדהימה... אריק פשוט כזה מדהים שזה מטורף. הלוואי שתזרוק כבר את ביל בסדרה... מקווה שיצא לי לכתוב פה...
אני מניחה שזו הודעה טובה להצטרף לפורום... היי, הדס, 20 ומכורה נואשות ברמות מטורפות לסדרה... אני כרגע בארה"ב אז אני כבר בעונה השלישית. התמונה הזאת מדהימה... אריק פשוט כזה מדהים שזה מטורף. הלוואי שתזרוק כבר את ביל בסדרה... מקווה שיצא לי לכתוב פה...
W West Doll New member 22/8/10 #24 ברוכה הבאה מותק../images/Emo24.gif גם אני מקווה שיצא לך לכתוב פה אני חן, בת 21
N NettlesRule New member 23/8/10 #25 ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהלו! היי הדס ברוכה הבאה לפורום הצנוע של דם אמיתי ואנו מקווים שיהיה לך כיף כאן ודרך אגב, היי אני אודיה נעים להכיר
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהלו! היי הדס ברוכה הבאה לפורום הצנוע של דם אמיתי ואנו מקווים שיהיה לך כיף כאן ודרך אגב, היי אני אודיה נעים להכיר
N NettlesRule New member 24/8/10 #29 כן אפשר ../images/Emo45.gif בתל אביב בדוחן עיתונים ומגזינים בתחנה המרכזית