טרמינל 4 - מישהו זוכר?

ronenec

New member
טרמינל 4 - מישהו זוכר?

מישהו שזוכר שבנו את טרמינל 4 הצהוב לקראת שנת 2000 ובסוף לא נעשה בו שימוש בכלל? אז בוא ואזכיר לכם: http://www.airliners.net/open.file/706756/L/ להלן התמונה.

ronenec

New member
כן, אני צילמתי...

למי שעוד לא מכיר אותי אז קוראים לי רונן אקשטיין ואני דייל אוויר בחברת ארקיע. את התמונות שלי ניתן לראות בקישורים המצורפים. לגבי טרמינל 4, לקראת שנת 2000 בא צפו שיגיעו מיליוני תיירים לארץ והיה ברור כי לא יוכלו לטפל בהם במסגרת הטרמינל הקיים, הוחלט לבנות טרמינל קטן נוסף על מנת לתגבר את טרמינל 1 הקיים. למרבה הצער עקב פריצת אינתיפאדאת אל אקצה, התיירים כמובן לא הגיעו ולכן לא נעשה בו שימוש כלל.

הי רונן

מה התנאים לעבודה כדייל אויר בארקיע? גיל? הגבלה לאנשים גבוהים במיוחד? וכו'... תודה - גידי

ronenec

New member
מה הגובה שלך?

שירות צבאי, אנגלית ברמה טובה, תעודת בגרות, מעבר מבחנים שונים ועוד...

נוב 00

New member
צריך גם...

נסיון בעבודה מול קהל לפחות שנה... ככה זה באל על לפחות..

master drums

New member
יופי של תמונות

תגיד מה עושים כדי להתקבל להיות דייל? יש דרישות מיוחדות?

YHS

New member
אז אם אתה צילמת...

למה אתה מטריח את האנשים לאתרים אחרים לראות אותה? שים את המקור במקום לדאוג לקרדיטים שלך.

ronenec

New member
תודה על העצה...

אבל אני אחליט איך לפרסם את התמונות שלי... ואם זו טירחה בשבילך אז ממש אין לי מילים...

hifly

New member
כן זו טירחה קשה../images/Emo6.gif.......לטרחנים

קשה לו ללחוץ על העכבר אחרי ששורצים בפורום 24 שעות.....

diftong

New member
שמחתי להטריח את עצמי בלחיצה על

קישור. הטרחה הייתה משתלמת. נהניתי מהצילומים שלך, ניכר כי אתה נהנה ממה שאתה עושה, וכמובן שאפשר להבין מדוע.

motish3

New member
דווקא כן השתמשו בו

כשפרצה מגיפת הסארס באסיה העבירו את כל הנוסעים מהטיסות של המזרח הרחוק לבדיקות וזריקות בטרמינל הזה- כמקום בידוד בלבד, ומי שנמצא בריא וחוסן הועבר לטרמינל 1 כמו כל נוסע שחוזר מחו"ל.

vitamin P

New member
יש מפת דרכי גישה אליו??

איך בדיוק מגיעים אליו?? כל אחד יכול להגיע אליו? כי הוא נמצא די באמצע כשכננו לפתוח אותו אז היו מסדירים דרך מסודרת ומגרש חניה? או שהכל עם אוטובוס פנימי תודה

למעלה