טרמינל 4 - מישהו זוכר?

ארזS

New member
זה טרמינל פנימי

לפי מה שהצלחתי לראות כשצילמתי את התמונה שבהמשך.

vitamin P

New member
כן רואים שהוא פנימי.....

רציתי לראות איפה הוא ממקום... המטוס עמד אז ממש לידו אם הוא היה נפתח כרגיל איך מגיעים אליו?? תודה

thepoper

New member
היה לו עוד שימוש

התקיים בו הטקס של החזרת גופות 3 החיילים החטופים מבלבנון. אלו היו 2 השימושים היחידים שלו. הוא כ"כ מיותר שאפילו רשות שדות התעופה הציעה לבח"א 27 הצמוד לקבל אותו בחינם! והם סרבו כי אין לו שימוש וסתם יעלה להם כסף לתחזק אותו. כן, כולנו אוהבים את חוש העיסקי של רשות שדות התעופה :)

mem99

New member
דייל בארקיע מצלם ישראייר?

איפה ממוקם טרמינל 4?

ronenec

New member
אני מפרגן למתחרים...

הוא ממוקם בצומת של ה U ו 03 למי שמכיר...

ronenec

New member
ודרך אגב...

אני מצלם מטוסים ללא הבדל דת גזע מין ונטייה מינית...

vitamin P

New member
זוכר../images/Emo13.gif

בטיסה ליון אז הודיעו על תקלה במטוס ושנחזור כרגע לעמדה לתיקון שיארך שעה!! אז בהתחלה הוא עמד 5 דקות ליד הטרמינל הזה אם אני לא טועה כשעליתי למטוס שמתי לב להמון המון מים על הקרקע מתחת למטוס... דליפה מהצינור שהיה מחוברת אליו- נראה לי שזאת הייתה חלק מהבעיה או משהו וכן תתרגלו- זה יהיה אולי משעמם אבל אני אדבר רק על 3 יעדים יוון, אילת, ארהב

ארזS

New member
טרמינל 4

צילום מקרוב של שלט הכניסה לטרמינל 4. לפי מה שזכור לי הוא הוקם במיוחד לקראת בואו של האפיפיור לארץ וכשחשבו שלקראת חגידות המילניום בשנת 2000 יבוא לארץ תיירים רבים, אבל מוחמד עטא והחבר'ה של אוסאמה בן לאדן, וגם שכנינו שפתחו באינטיפאדה לא בדיוק אהבו כנראה את הרעיון הזה וההמשך ידוע. אם טעיתי באי-אלו פרטים אשמח לקבל תיקון.

למעלה