טרמפיסטים נמאסתם!!!

חסד צריך לעשות...

אבל אותו נהג משלם הון תועפות כדי שיהיה לו את הכיף הזה..... אז בוא ונתחשב גם בו. אתה תתן למישהו לישון בביתך בגלל שקר בחוץ? (גילוי נאות: אשמח תמיד אם יצרפו אותי לטרמפ..)
 
יש הבדל גדול

בין לתת להולמלס לישון בביתך לבין להכניס ישיבועחרים או אברכים לטרמפ נו מה יקרה? הא? נכון השקעת הון תעופות ברכב אבל להכניס זוג לרכב או אברך שממהר לכולל זה שוה יותר מהרכב.. חשבת על זה?
 
ואיכא דאמרי...

יש הבדל גדול בין לתת להומלס לישון בביתך בחדר פנוי ומיותר, לבין להכניס ישיבועחרים או אברכים לטרמפ באמצע שאתה בשיחה אישית עם האשה/בוס, או באמצע הסנדוויץ וכדו'. נו מה יקרה? הא? נכון השקעת הון תועפות בדירה, אבל להכניס זוג לדירה או אברך שנתקע ללא מקום לינה,זה שוה יותר מהדירה... חשבת על זה? אין סוף לדיעות. כולם צודקים, וכולם לא צודקים. תלוי באיזה מצב אתה ברכב, ותלוי מיהו הטרמפיסט שמולך, והיכן בדיוק הוא מטופף לך על החלון? באמצע צומת? ברמזור?
 
טוב אז אני הטרמפיסט

שנראה אלגנטי האחרון שידחוף תאף לרכבים.. ובכז הברונים שמים עלינו קצוץ..או לחילופין לא שמים עלינו וכו..
 
אתה צודק במאה אחוז!

זה כבר נהיה מכת מדינה ! אני כבר הפסקתי להתיחס לטרדנים הללו שבצמתים
 
לא רחוק היום

בו תחוש על בשרך מהזה לעמוד בטרמפים בשיא הקור ולהיתקע ואז תתחיל לדבר ביידיש...
 
יש צדק מסוים בדבריך !

במיוחד שאני ובעלי יושבים ברכב ומדברים על דברים אישים זה קצת לא נעים לעלות מישהו זר. אבל שבעלי לבד הוא בדרך כלל עוצר כן לטרמפיסטים
 
לפעמים צודק הנהג ולפעמים הטרמפיסט

לדפוק על חלון (כמובן כשלא מדובר במקרה קריטי) זה מעשה עלוב ומבזה. מבזה את הדופק כמובן. אני לא רואה צורך לעצור למי שדופק על החלון. מאידך נהג שלא עסוק בשיחה או במשהו אישי ולא עוצר גם כשהוא רואה אדם, בפרט בחור ישיבה או שניים בצומת שכוחה בפרט בזמנים לא זמנים הוא מכוער. וכולם צריכים לדעת שגלגל חוזר בעולם. וכולם צריכים לדמיין עצמם במצב שהשני נמצא בו.
 
איך שאני לא אוהבת את זה

אתה מזכיר לי יש באחד הקומונות איזה אחד שכל פעם שמישהוא כותב משהוא הוא חייב להביא כתבה ולא משנה אם הכתבה מתאימה לנושא או שרק יש איזה מילה שדומה למילה שפותחת את הנושא כאילו שאם לא יראו אותו בכל הודעה הוא פשוט ימחק מהמפה!!!!!
 
למעלה