טרנספר - זאת ציונות!

טוען רב

New member
הבנת הנקרא, רובי

הבהרתי שלדעתי הקשר בין הפועל לפלוש לפלישתים אינו מקרי, ולפיכך הקשר בין הפועל לפלוש אל השם פלשתין שנגזר מפלשת הוא עקיף, אבל קיים. באופן מבדר, ניתן לבסס מחדש את הקשר בין לפלוש לפלשתינאים עקב נסיבות הופעתם ב-א"י הדומות מאוד לאלו של הפלישתים (רמז: ´פ.ל.ש´). אבל אין זה יותר מקוריוז. באשר לחלק השני, אני מתקשה להבין: אתה עדיין מאלה החושבים כי ערפאת יהיה קצין הביטחון שלנו ביש"ע וינהל קרבות בלימה כנגד הצבא העיראקי בבקעת-הירדן??

Roobie

New member
לא

אני בעד להשאיר את בקעת-הירדן בשליטה ישראלית. זה דבר ראשון. בקשר לחלק עם המילה פלשת, מאוד משעשע לראות אותך עושה מעצמך צחוק. באמת. הרי הימין טוען שאין דמיון בין הפלשתינים לבין הפלישתים (האמת שגם השמאל לא טוען שיש, אבל אתה משתייך לימין).

טוען רב

New member
עם העלבות לא תגיע רחוק

אין לי מושג על איזה "ימין" אתה מדבר. לא טענתי שיש דמיון בין "הפלשתינאים" ל-"פלישתים", אלא רק בשמם ובנסיבות הופעתם, ומאחורי זאת אני עומד. מבחינתי זו עוד דרך להביע זלזול בכנופיית הערבים שונאי-ישראל המכנה עצמה "העם הפלשתינאי", ותו לא. מעניין אם אתה גם מתנדב להיות החייל הישראל הלכוד בין החזית העיראקית ממזרח לארטילריה הערבית מהרי השומרון, או ש-"חזית מכבים-רעות" תספק אותך?

Roobie

New member
לכוד?

אתה יודע טוב מאוד שזה לא להיות לכוד, אנחנו לא בימי הביניים והיום יש יתרון טכנולוגי שמנטרל את אמצעי השטח האלה, במיוחד כשמדובר על לוחמים פרימיטיביים כמו הפלשתינים. כמו-כן נשמור על חלק מגזרת ההר. חוץ מזה, החזית העיראקית לא תהיה מולנו. אתה יכול לשכוח מזה. יש את ירדן באמצע, וכמו שעד עכשיו העיראקים לא הגיע לתוכה, הם גם לא יגיעו. במיוחד אחרי המתקפה של ארה"ב.

טוען רב

New member
אמת מארץ-ישראל?

זה רק אני, או שבמלחמת הקוממיות, מלחמת ששת הימים ומלחמת יום הכיפורים הכוחות העיראקיים חצו את ירדן באין מפריע אל החזית המזרחית? על ארטילריה שמעת? לא צריך להיות מתקדם ובעל כושר תנועה בשביל לשתק מההר את כוחותינו בבקעה בעזרת ארטילריה, ולרכך את הגנותינו לקראת מתקפת המחץ הירדנית-עיראקית-סורית. הרעיון להקים מדינת אויב בלב ארץ-ישראל נשמע במקרה הטוב כמו משחק הזיות של גנרל מטורף שמעוניין לבחון את גבולות כוחו הצבאי. אני איני מהמר על ביטחון ישראל.

Roobie

New member
מאז אותן מלחמות קרה משהו

יש הסכם שלום. וכמה שתברבר שהוא לא קיים, הוא קיים. נכון שהיחסים הם לא חמימים ומשפחתיים, אבל הם ענייניים - השלום קיים, ואתה מוזמן לשאול גם את ראשי הליכוד בקשר לכך.

יש משהו אצל השמאל שלא נוכל להתחרות

בו לעולם: הפלצפנות!

Roobie

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיק מאוד שאתה אומר את זה באותו פורום בו כל כך הרבה טמבלים (דוגמת אברואד ואחרים) כותבים את השטויות שלהם... איפה ראית אצלי פלצפנות??

למר. Roobie

קראתי את הודעתך תחת הכותרת "חחחחחחחחחחחחח" שכתבת שם את המשפט "הרבה טמבלים (דוגמת אברואד ואחרים) סלח לי רובי אני זה אברואד, אני ממש רותח מזעם שאתה קורא לי טמבל, האם תרצה אולי שניפגש בארבע-עינים ואראה לך נימוסים, יהיה לך ממש לא נעים, כי כשקוראים לי טמבל אז אני חם מאוד ולא יהיה לך נעים, חתיכת איש-שמאל מקקלן חוצפן שכמוך
א.ג.ב. יש לך מזל שאני לא מכיר אותך אישית כי בגלל שקראת לי טמבל, היית מחר כבר בביה"ח

Roobie

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

שמע חבוב, אני לא הראשון שקורא לך ככה רבים מחברי מולדת קראו לך ככה שכחת?

מנדלסון

New member
לא מנדלסון יותר ימני מכולכם ביחד

אבל אני לא עיוור כמוכם אני רואה שמולדת נהפכת לאט לאט למפדל 2 יש לך 5 ילדים נכון אז איך את 24 שעות בפורם?

טוען רב

New member
מה עוללת??

הסיבה היחידה שיש הנקראים "ירדנים", "סורים", "עיראקים" וכו´ היא שקיימות המדינות ירדן, סוריה ועיראק. כאשר אתה מכיר ב-"פלשתינאים" אתה למעשה רומז שקיימת מדינת פלשתין, או גרוע מכך, שיש מקום להקמת מדינה שכזו. מה רע בערביי יש"ע (ואם תרצה להכליל גם את ערביי ישראל, ובצדק, ערביי א"י [המערבית]?).

ואני לא מכיר בזה שיש שמש!

יש ערבים ויש עם פלסטיני. תמשיך לחלום...
אבל העם הפלסטיני קיים, ולא תצליח לממש את חלומותיך הרטובים.

למעלה