כנראה שכן שוב...
קוקו השמיעו קול... טוב אני אצא, אני מניחה שלא נתראה מחר כי בטח שוב כשאני איכנס כולם יעלמו. במה חטאתי שמגיע לי עונש כזה?
טוב נתחיל משחק...(רגע, זה קשה לחשוב...), טוב הגיע הזמן לדבר על דיג´ימון... תיאוריות- ניסיתי, אין התעניינות.(ראו ערך התיאוריה על המזלות...), שיחות על אהבה בדיג´ימון- גם ניסיתי, יצא שרק אני דיברתי על זה..., משחק- שמישהו יבקש נגיד תמונה של זוג נדיר ובאותו רגע כול מי שיש לו ישים, לא הגיבו בכלל..., מילון- נעצרנו באות א´(אבל אפשר כבר לעבור לב´..), דיג´ימון ישראלי- היו תגובות אבל זה נעצר... טוב אז יש שתי אפשרויות או שהרעיונות שלי גרועים(בסדר, אני רק בנאדם) או שפשוט אין חשק לעשות כלום שדורש מחשבה בגלל החום... אני מזכירה שתקופת הניסיון עוד לא נגמרה- אני לא רוצה שיסגרו את הפורום!... אני איאלץ לחשוב(אבל יש לי פטור ואני אצטרך להפר אותו!, אבוי!)על דברים אחרים... או שאולי אתם תחשבו ותשתפו אותי ואולי משהו ייצא לפועל כמו שצריך... אבל רגע... שבוע האהבה ותשעה באב(עצוב, אבל היה...)היו דיי הצלחה לא?אני הרגשתי שאנשים(בעיקר 4 מסויימות...)נהנו לשים תמונות בנושא מסויים, והפורום היה מלא כול יום ואפילו שכחו כמעט להגיב על הפרק היומי מרוב התעסקות בזה... אז בעצם הכול טוב, לא?
אין לי על מה לקטר(חוץ מהעובדה שכשאני נכנסת..)
אז סוף יום(או אצלנו שבוע...)
!