תגידו מה את יותר אוהבים!!!!

|ט../images/Emo86.gifתגידו מה את יותר אוהבים!!!!

קטנטנות או התאומות אני אישית מעדיף את התאומות!!!!!!!!!!!!!!!! פעם אהבתי מאוד את קטנטנות אבל עכשיו זה מאוד משעמם!!!!!!!!

AM16

New member
את התאומות

אף פעם לא היתה לי בעיה עם קטנטנות כאלה בכל מקרה אני בקושי רואה קטנטנות אז אני לא יכול להעדיף את זה.

omer wild

New member
אני מעדיפה ...

אני בעיקרון התחלתי לאהוב את התאומות יותר... ורק אז את קטנטנות ,למרות שראיתי את התטכנית מהעונה הראשונה ! אבל על קטנטנות יש הרבה חומר...והם מגיעים לארץ וזה מעניין ! ועל התאומות יש פחות חומר במיוחד כאן בארץ ! אבל אני פשוט חולה על התאומות ועל קטנטנות !!

omer wild

New member
איזה שאלה זאת ? ועוד בפורום הזה ?

אתם מצפים שאנשים יגידו בפורום של התאומות שהם אוהבים יותר את הקטנטנות ?! אולי הם יגידו את זה בפורום של קטנטנות... כי זה לא נשמע טוב להגיד שאתה מעריץ יותר את קטנטנות כשאתה נמצא פה !!!

Rotem Lisa

New member
אויש.. ../images/Emo107.gif

זה ממש לא משנה. ז"א שלי, להילה, למורן {סליחה אם טעיתי} ולכל מי שאוהב "קטנטנות" אסור להיות כאן כי אנחנו אוהבים יותר "קטנטנות"?

../images/Emo41.gifניצול שרשור../images/Emo41.gif + תשובה

תשובתי- ברור שאת התאומותתתת פי אין עד סוף מספרים איזה מין דבר כזה לשאול את זה בפורום של התאומות
חחחח

שכחתי לכתוב את הניצול שרשור !!!../images/Emo13.gif

אני לא יהיה פה מעכשיו עד מחר אז תבינו למה כל היום אני לא יכתוב...

KISHKOSHA

New member
אני מעדיפה...

את התאומות פי 1000!!!!!! כאילו, או קיי התלהבנו צ´יקיטיטאס, כל ילד מקפץ שמה כאילו לא יודעת מה, אני יותר אוהבת את התאומות, כאילו שיש כזאת שאלה....

ברור שאת התאומות אבל...

שנה שעברה שרק התחלתי להעריץ את התאומות ואז גם התחילה ההסטריה של קטנטנות ושקמילה ופליפה באו לארץ כל מה שרציתי זה לפגוש אותם ואני לא מבינה למה... לא כי הערצתי אותם אבל זה מה שחשבתי והתחלתי לאסוף על קטנטנות חומר אבל אחרי כמה ימים השיגעון עבר לעומת זאת ההערצה שלי לתאומות נשארה והיא תישאר לנצח בקישור מרי-קייט ואשלי שולטות!!! אה והיו כמה ילדים שאמרו שקטנטנות יותר מצליח פה בארץ אז זהו שלא עשיתי סקר בבה"ס ו96 אחוז העדיפו את התאומות 4 אחוז העדיפו את קטנטנות ובזמן האחרון אין מי שלא מכיר את התאומות כאילו המורה שלי ללשון שהיא בת 50 מכירה אותן ורואה סרטים שלהן חחח נשמע מטורף אבל נכון וששאלתי אותה על קטנטנות היא אמרה שהיא לא שמעה על זה מה שאני מנסה לומר התאומות בזמן האחרון תפסו בישראל הרבה פרסום וכל מי שאני שואלת כל אחד מכיר את התאומות ילדים צעירים מבוגרים זקנים כולם!!! מה שאני מנסה לומר מרי-קייט ואשלי עולות על קטנטנות וזה בגלל שהן רק בנות 16 ותראו איך הן מצליחות בארה"ב והסביבה עם ישאלו מישהו אם הוא מכיר את התאומות כולם יגידו שכן לעומת זאת עם ישאלו על קטנטנות אף אחד לא שמע על זה... והתאומות מצליחות מגיל קטן לעומת זאת קמילה או ווטאבר מצליחה רק מגיל 12 התאומות שולטות!!!

אושרת לכאן!!

אוקה אושרת אני חייבת להגיב על ההודעה הזאת! אוקה...קודם כל....מרי קייט ואשלי אכן מפורסמות מגיל קטנטנן ושכבר נימאס לאנשים לשמוע אותן!! כאילו לא נימאס...פשוט הן הרבה זמן בחיי היום יום שלנו שכבר את מי זה מעניין??? קטנטנות לעומת זאת....תפסו היטריה אדירה בשנה האחרונה ולא..לא נימאס לשמוע מזה! ואשלי ומרי קייט תפסו פירסום מצד המעריצים.. הכוונה שרק המעריצים שמעו על זה!! אני בעצמי לא ידעתי שיש את הסדרות האלו! הן מגיל 9 חודשים התחיחלו לשחק...אז??????????? כאילו...זה לא אומר שהן שחקניות יותר טובות! אני חושבת שקמילה יותר מוכשרת משתיהן!! כן כן זה מה שאני חושבת!! את לא יודעת ...שקמילה וכל כוכבי קטנטנות הם היסטריה מסתובבת בארגנטינה,ספרד,ברזיל... אם היו מביאים את כל הסדרות שבא כל כוכב קטנטנות משחק מגיל צעיר...לא היה לך על מה לדבר!! חוץ מזה.....ארגנטינה זה ממש לא כמו ארה"ב ששם יש לך הוליווד!! זה קשה!! זה כמו שבישראל אי אפשר לפתוח קריירת שחקן!! אלה רק בניו יורק!! תיראי....מגיל קטן הם ידעו שהם רוצים להיות שחקנים...הם ניסו,הופיעו בפרסומות אבל לא בתוכניות טלוויזיה...זה לא אומר שהם שחקנים על הפנים. אז לעזאזל עם כל השטויות שאמרת!! כל מה שאמרת זה שיט! חרא! או וואט איבר!! יש מלא שרואים קטנטנות אך לא מודים בגלל החבר´ה...אבל אפילו החבר´ה המזדיינים האלו רואים בעצמם קטנטנות!! ותאמיני לי....אם בני 50 לא יודעים מי אלו קטנטנות אז בני מאה כן!!! זה שיש אנשים שלא מודעים למצב של היום בארץ...זה הרי ברור שלא יכירו את קטנטנות!! כאילו אז אחרי מי היה השיגעון המטורף בארץ?????. אחרי סבתא יוכבת?! כאילו........גיב מי אה ברייק!!!! אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי. אולי קמילה לא משחקת מגיל צעיר אבל זה לא עושה לשקחנית חראית!! תאמיני לי..אם היא הייתה גרה בארה"ב שמה...הוליווד וזה...היית רואה אותה ממזמן על המסך!! ארגנטינה וארה"ב זה דבר שונה לחלוטין!!

*Ginny Weasley*

New member
לדעתי לא צריך לריב על זה...

זכותנו לאהוב קטנטנות ומרי קייט ואשלי, זה לא מנוגד או משהו כזה... זכותך מורן לחשוב מה שבא לך... ואת לא צריכה להסביר את עצמך לכל העולם... נכון שארגנטינה ממש לא דומה לארה"ב בכל מיני מובנים, אבל גם שם יש דברים להחשף- קטנטנות. גם מרי קייט ואשלי, וגם שאר כוכבי קטנטנות נחשפו.... ויש להם המון מעריצים בעולם... ובארץ שלהם. למה להשוות?! בשביל מה?! ועכשיו לריב על זה שנים?

Mery Kate

New member
גם על זה אני חייבת להגיד

שגם למפיקה של קטנטנות נמעס מקטנטנות כמה אפשר 7 או 6 עונות בגלל זה היא הפיקה סידרה חדשה בשם מורדים וחוץ מיזה יש את הפרום קטנטנות ושם את יכולה לדבר על קטנטנות

*Ginny Weasley*

New member
את לא ממש צודקת

לא נמאס לכריס מורנה מקטנטנות, היא התחילה לעשות סדרה חדשה על אותו עקרון של קטנטנות, אבל בגלל בעיות תקציביות היא הפסיקה... היא באמת התחילה את הסדרה מורדים, אבל לא בגלל שנמאס לה מקטנטנות, אלא בגלל שהיא נסתה לעשות בנוסף גם משהו אחר.

למעלה