תגידו מה את יותר אוהבים!!!!

Mery Kate

New member
אני ממש לא מבינה בקטנטנות

אבל זה מה שחברה שלי אמרה שהיא סרופה על קטנטנות

Mery Kate

New member
אז...

למה היא עושה סידרה חדשה ולא ממשיך עם קטנטנות היא עושה סידרה בשם אחר ולא קטנטנות חוץ מיזה מה אכפת לי בכלל אני לא סובלת את הסידרה הזאת

כריס מורנה היא מפיקה...

ולא ק שלא קטנטנות..כאילו...באמת למה לה להיתקע בסדרה הזאת שהיא יכולה לעשות עוד הרבה? נכון...אבל לא נימאס לה...כי זה לא אותו תסריט אובר אנד אובר! היא ממשיכה עם קטנטנות..ותיהיה לקטנטנות עונה 8 ו"המורדים" זה משהו אחר

Mery Kate

New member
לא נכון

אם יש לה בעיות תקציביות אז למה היא עשתה סידרה חדשה זה לא קשור לתקציב

*Ginny Weasley*

New member
זה מאוד קשור לתקציב....

תתפלאי.... אבל המצב בארגנטינה מאוד מאוד קשה.... ויש סדר עדיפויות.... ודרך המורדים זו חברת הפקה אחרת... אבל אל תדאגי... ממש עוד מעט כנראה ההפקה החדשה.. שדומה לקטנטנות תתחיל ;)) למרות שקודם ההפקה הוקפאה בגלל הסיבות הכלכליות.

Mery Kate

New member
הבנות לא בחרו את

הקריירה שלהן מילדות אלה מישהו אחר בחר הן בסך הכל 2 אחיות תאומות ותראו איך הן מצליחות ובקטנטנות יש הרבה יותר ילדים

הבנות לא בחרו...

אבל כוכבי קטנטנות בחרו..כך שהם עשו את ה"דרך" הארוכה והתאומות הביאו לסוכן שלהם לעשות הכל..

Mery Kate

New member
הסוכן שלהן

רק חושב על הכסףוהוא אפילו אמר שהבנות לא יכולות לפטר אותו כי הן עשו איתו עיסקה או משהו וגם הבנות הלכו לאודישן של צער גידול בנות ואז התחילה הקריירה שלהן כמו לכל השחקנים הם מתחילים ממשהו ואחר כך רוצים אותם בעוד כל מיני סרטים

לא נמאס מהתאומות כן נמאס מקטנטנות

אף פעם לא נמאס מהתאומות ולשמוע על קטנטנות כל הזמן זה כן נמאס זה שהתאומות משחקות מגיל קטן זה מוכיח שבמהלך השנים הן רכשו ניסיון רב שלא קמו קמילה ששיחקה רק בקצת דברים לא נראה לי שהייתי רואה את קמילה בארה"ב על המסך היא לא ביג דיל... ולא נראה לי שאנשים בני 100 ידעו מה זה קטנטנות והתאומות ואת לא חייבת לקלל את תירגעי אם את רוצה לדבר על קטנטנות לכי לפורום שלהם!!!

אושרת...לא קיללתי

חלילה!! תיראי....קמילה לא תופיעה על מסכי ארה"ב בגלל שהיא בכלל גרה בארגנטינה ולא ניראה לי שמישהו זקוק לה שם כרגע.. מרי קייט ואשלי הלכו לאודישן לצער גידול בנות...תגידי לי...מה הן בדיוק עשו שם? הן היו רק בנות9 חודשים!!!! טוב אני לא יריב איתך על קטנטנות.. אני פשוט אוהבת את קטנטנות יותר ממרי קייט..ובעצם אני לא אוהבת אותן...אני רק אוהבת את הסרטים שלהן ותודה על ההזמנה לפורום של קטנטנות...אני כבר שם

תיראו...אתם מעריצים את התאומות כנסו

אתם מעריצים אותם...ושאלתם את זה בפורום כאן..כמובן שכולם יגידו שהם אוהבים את התאומות! כי זה פורופ של מעריצי מרי קייט ואשלי! ואם נגיד נישאל את השאלה הזאת בפורום קטנטנות... כולם יעדיפו קטנטנות...כך ש.........

למעלה