יאאאאאאאאא!

TiNiErBeiL

New member
יאאאאאאאאא!

לפני שניה היה ב-MTV 2: "The rise&rise life of.." גרין דיי! וואו זה היה מהמם.. הראו אותם כשהם היו קטנים.. וד"א, כתבו פה בפורום שבילי "רצח" את המתופף הקודם של הלהקה.. זה ממש לא נכון! הם אמרו בתכנית שהוא עזב ת'להקה כי הוא רצה להשקיע בחיים שלו וללכת לקולג'.. אז אל תעלילו עלילות! בתאכלס.. התכנית מדהימה, לא יודעת מה איתכם אבל אני חושבת שאדריאן אישה מקסימה.. היא תומכת בבילי לאורך כל הדרך, מבינה אותו ועוזרת לו.. וזהו.. בקיצור: מי שלא ראה, הפסיד..

BlueBeIl

New member
חח

באמת האמנתם לזה? וכן התוכנית הייתה מגניבה
היה את זה כבר לפני כמה ימים

sapirush1

New member
../images/Emo6.gif הזכרת לי משהו..

ראיתי פעם סרט (ממש דפוק אם לציין) שיש איזו להקה שאחד מהחברים שלה "עזב" ועכשיו הם מחפשים זמר חדש.. ואז כשמגיע החדש הוא מגלה שהם למעשה רצחו את הקודם והם חייזרים או משהו בסגנון

ketas

New member
ראיתי אתמול חצי תוכנית

הדלקתי את הטלויזיה בערך בעשר וחצי וזיפזפתי למוזיקה לבדוק אם יש משהו מענין...עברתי על MTV2 והיה פרסומות והיה כתוב בתקציר למטה "העליה של...(או משהו כזה) ואני כזה אומרת לעצמי "אין סיכוי שזה גרין דיי" והמשכתי לזפזפ, ופתאום אני חושבת, ואם כן? אז חזרתי לבדוק וזה אכן היה גרין דיי. מוסר השכל: תמיד תבדקו דברים!

HadaSoledad

New member
לא ראיתי ../images/Emo4.gif

למה אין לי את הערוץ המציק הזה.
מה היה בדיוק לא הבנתי.. כאליו על כשהם היו ילדים ואיך הם התחילו וכל זה ??

noagdfan

New member
פחחחח

בילי רצח את המתופף הקודם שלהם?! חחחחחחחחחחחחחחחח, איזה דימיון מפותח. וכמובן שזה ממש ממש הגיוני (חה). אדריאן באמת מקסימה, היא גם ממש יפה

ADCMAN

New member
סתמי תפה יא כונפה

אמן תקבלי כאפה מצלצלת עם רינגטון דוריאן המציא!

EnglandHooligan

New member
בונא ילדים הזויים ..... וכו'.... וכ

תגידו לי שנייה מי הטמבל שחשב שהוא רצח את המתופף?!?! ?!?, תגידי לי את שפוייה??!?, ובוא נגיד והוא רצח את המתופף הקודם טוב .... את יודעת על זה!! מה שאומר שהמשטרה יודעת על זה!!! מה שאומר שבילי מסוכן לציבור!!! מה שאומר שהוא לא צריך להופיע אלה להיות כלוא בכלא ! ,איך לעזאזל חשבת שהוא רצח את המתופף הקודם??? ועוד משהו הזוי.... "אדריאן אשה ואמא מקסימה .." מאיפה את יודעת ??!? !,את גרה אצלה?!?,את אוכלת אצלה צהריים?!?! ?,את מכירה אותה אישית!? ?, חברה לפעמיים השתיקה היא לחכמים

למעלה