יאאאאאאאאא!

GD ROCKS

New member
חחחחחחח

דוגרי צודק. יש אנשים יותר מדי תמימים בפורום.

noagdfan

New member
מה אתה דפוק??

אמרתי "למה שאני אאמין לזה?" !! זה אומר שאני לא מאמינה לזה. היא נראית מקסימה. חוץ מזה, מאיפה אתה יודע מה אני עושה בחיים שלי ומי אני מכירה ומי לא?! אתה לא, אז שקט.

TiNiErBeiL

New member
אממ..

דבר ראשון.. אני ממש לא האמנתי לבולשיט הזה שבילי רצח מישו.. רק רציתי להוכיח שזה לא נכון.. דבר שני.. לפי ההתרשמות שלי,היא מקסימה.. היא מגדלת את הילדים כמעט לבד שבילי כל היום בהופעות, היא תומכת בו.. ולא מזיז לה שהוא עושה דברים דפוקים בהופעות לדוגמא: עירום,לנשק כל דבר שזז.. ההודדה ששלחת הייתה ממש מעצבנת..

ketas

New member
טוב אל תקחי את זה כל כך קשה

ברור שבילי לא רצח את המתופף, צוחקים איתכם. ואולי אדריאן כו אמא מקסימה? ואולי היא כן מכירה אותה? ואולי זה בילי שלמד עברית וכותב בשם בדוי בפורום? אה? אה? אה? מאיפה את יודעת? אח, כל כך כיף לכתוב שטיות לפעמים

הלו הלו הלו

גם לי מגיע קרדיט לבולשיט. ותכלס יותר מחצי מהפורום הזה חשב שזה באמת קרה, ותכלס יותר משלושת רבעי הפורום הזה באמת חשבו שגרין דיי נאצים, אז זובי.

noagdfan

New member
טוב, מה אתה יודע,

אולי הם באמת נאצים? הם קראו לדי וי די החדש שלהם שיוצא בנובמבר "Bullet in A Bible" . זה לא ממש נשמע פרו-יהודי... אין לדעת. (למרות שלא נראה לי)

BlueBeIl

New member
כן חסה קצר את פירות התהילה של

הקונספירציה של כולנו!

ketas

New member
תאמת שבעקבות החתימה שלי

התחילו לשאול אותי אם גרין דיי נאצים גם בפורומים אחרים. אנחנו מפיצים את זה בתפוז! היום תפוז, מחר העולם!

sapirush1

New member
חח אני אהבתי את החתימה שלך

ומעניין לדעת למה הם קראו לדיוידי שלהם ככה

מותר לציין שלא האמנתי לכם לשניה?

+
טוב אולי כי אני מכירה אתכם קצת יותר טוב.. חיחיחי

למעלה