יאאאאא..הגעתי לכאן מהראשי!!!!!!!!

roaic

New member
יאאאאא..הגעתי לכאן מהראשי!!!!!!!!

לא ידעתי שיש בכלל פורום של תימנים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע. אני תימני
אני כבר בן 23,אבל הילדות שלי עברה בראש העין ובהתחלה בכרם התימנים..למי שמכיר. חחחח רציתי לשאול שאלה: אומרים שאלוהים חנן את התימונים ב ******** גדול. (לא כמו של הכושים.חחח.אבל זו עדה שמתברכת). עכשיו,כשאני מסתכל על עצמי...לצערי,אני לא רואה שאלוהים חנן אותי . :( השאלה היא אולי אני בכלל לא תימני אמיתי? או שבעצם זו סתם אגדה אורבנית ומיתוס שיש לנו ***** גדול? אשמח לשמוע דיעות ודברים פיקנטיים בנושא. (אם מנהלת הפורום הנכבדת תרשה כמובן. חחח תודה רבה

שושי 13

New member
ברוך הבא לפורום התימני roaic

ברצינות, אתם בוחרים ניקים שאין לי אפילו מושג איך לבטא אותם. חשבתי שיכנסו לך - עוזרי וסעדיה וגיבלי וזוהרה וסעדה וכאלו שמות ופה מה קורה?

שושי 13

New member
בקשר לשאלה שהצגת

לא הבנתי , מה זאת אומרת אלוהים חנן את התימנים ומה אומרים הכוכבים ששמתה ליד המילה?

שושי, נראה שאופינו הצנוע מונע מימך

להבין אותו. הוא שואל על "הרגל השלישית" של כל גבר. אז לדעתי אין כאן מישהי שתוכל להשיב כי אף אחת (סביר להניח) לא עברה מספר כה גדול של גברים מכל כך גברים מעדות שונות שתוכל לעשות מחקר סטטיסטי. אולי הגברים יוכלו להשיב לו על השאלה המשעשעת הזאת. אבל ראיתי במקום אחר כאן מישהו שכתב שהוא שמע שלנשות תימן יצא שם שלילי. אני את זה מעולם לא שמעתי, להיפך הן נחשבות לרעיות מבוקשות מאוד, גם בגלל אופין כמנהלות משק בית (כאן אני לא דוגמא חיובית
), גם בגלל איך שהן כאמהות ויש אומרים שגם בגלל איך שהן בחדר המיטות, ובעיקר (כנראה) בגלל שמחת החיים האדירה שלהן. אם למישהו בכל זאת יש בעיה אתנו, זה אולי עם העובדה שאנחנו (רובנו) מאוד עצמאיות ודעתניות וגברים רבים לא אוהבים את זה אצל אישה.

רסקול

New member
אני דווקא עניתי

אגדות, מלא אגדות. אני עברתי הרבה גברים, יותר מכל אחת מכן כאן. נשמה אתה תימני, אבל ה-XXX שלך קטנצ'יק. לא נורא, גם לאחרים בני עדתך אין במה להתגאות במיוחד.

roaic

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

שושי 13

New member
חחח חיידנית ואני הגבתי בשיא הרצינות

כן, קראאתי גם במקום אחר שמישהוא ציין עובדה זו. אין לי שמץ של מושג מה נכון. ובקשר לנשים מהעדה התימנית, לפחות מה ששומעים לרוב זה שהן נשים נקיות ונאמנות וכמובן בשלניות טובות מאד - מה שאני ממש לא למשל, נו טוב זה כנראה החצי הלא תימני. כן ולא לשכוח שרוב הנשים התימניות הן בעלות קול נהדר - גם כאן נפל עלי החצי השני
בקשר ל "עצמאיות" לא לגמרי מסכימה איתך, רוב הנשים התימניות, לא הצעירות של היום שכבר נולדו בארץ, אני מדברת על הימאניות האמיתיות, הן אינן עצמאיות ודעתניות, לפחות לא אלה שהכרתי בילדותי והכרתי הרבה תימנות, בשכונה, בחאפלות בחתנות וכו'.

רק הערה לגבי הנשים "התימניות"...

כאחד שנשוי לאחת כזו ("החידנית השעיבית") אני יכול להעיד שהרוב נכון... ולא רק אצל אישתי ובנות דורה אלא אף אצל בנות משפחתה ונשים אחרות "מהשכונה" שלה שהספקתי להכיר והן בהחלט עונות על ההגדרה שלך "ימאניות אסליות" ובאמת רובן דעתניות ועצמאיות וכל מה שאומרים על התימניות - נכון )לפחות לפי ההתרשמות שלי... אני בכל אופן לא מחליף את "התימניה" שלי באף אחת אחרת...

רדאעי

New member
כוונתו כנראה....כנראה...למאטיל

הם עוד יעשו עין הרע ויקחו לנו גם את העסק הזה שעד כה עובד לא רע....מלח מים מלח מים... מה זה כל הקנאות הזו??? בזה העדה נמדדת? זו התרבות? לא זוכר כי בעת שנפתח פורום המביא לידי ביטוי ואת הפולקלור של עדות בישראל ששאלו שם שאלות בקשר לאורך הקובע...

רסקול

New member
שושי אני כבר מת עלייך לגמרי

חשבתי מחקת לי ת'הודעה ולא היא.לו היית בחור הייתי מתחיל לחזר אחרייך.

שושי 13

New member
מי מכם עדיין שומר על המסורת התימנית

ואוכל ג'חנון או קובאנה בשבת? בילדותי היה קבוע כל שבת, אחרי שאבי היה חוזר מבית הכנסת, היינו מתיישבים כולנו ליד השולחן, אבא עושה קידוש ואז הארוחה המסורתית - אצלנו היה קובאנה, אימי לא עשתה ג'חנון אף פעם. הארוחה כללה קובאנה, דגים ברוטב עגבניות ושום, ביצה קשה, סלט חסה עם עגבניות ועוד מיני סלטים כמו סלט חצילים וסלט כרוב עם גזר - כמה אני מתגעגעת לארוחה הזו.

שושי 13

New member
שכחתי לציין שכמובן היה תמיד

גם חילבה וזחוג על השולחן, כמה אהבתי את האוכל הזה.

היי לתימניות

בתור תימני אורגינל שגדל במושב (מעברה..) של תימנים אני מודיע לכם באופן הכי ברור- לגילאים שלי 27 להתחתן עם תימניה זה אסון,לשושי-יש פער עצום בין הכבוד שהאשה בגילה של אמא שלי (64) נותנת ומעניקה לגבר לבין התימניות היום...התימניות של היום מגיעות באיחור למה שנקרא תופעת ה"פמניזם"...ועקב כך הם מגבירות אינסטקטיבית מאמצים לסגור פערים עם אחיותיהן האשכנזיות המוצלחות (שמתגרשות כל שני חמישי..) ומשסות את חמתם על הגבר שלהן! זה ממש לא רגשי נחיתות אלא עובדות כתוצאה מ"מחקר" שערכתי כשיצאתי עם 2 תימניות...התופעה מוכרת מדוברת ונוראית...שמעו לי אחים תימנים-צאו למסע ומצאו לכם אשה טובה שתפנק אתכם ותגרום לכם להרגיש כמו גבר, ולא כמו סמרטוט שצריך להוכיח לו כל יום שהוא סמרטוט....לסיכום שושי-אין קשר בין הדור הקודם (שלך?) לבין דור התימניות כיום... וד"א- לרועי עם ה *** הקטן- זה באמת סתם סטיגמה. בדוק.

roaic

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif צחי!!

מה זה אומר?? שגם לך יש קטן??? כי אם זו סטיגמה,ולרוב התימנים יש ******קטן...אז זה מבאס! ומה זה קטן?? אני מדבר על 15 ס"מ. (ואעלק הד"ר פה בקישור אומר שהממוצע זה 12-17) נו באמת! על מי הוא בא לעבוד? או לעודד? חחחחחח אם הייתי רחוק 2 ס"מ באמת מהממוצע,אני מניח שהייתי הרבה יותר עם ביטחון. לאנשיפ שאני מכיר מדובר על מינימום 17 ס"מ ומעלה.

Oren G

New member
סטיגמות לא באות מהירח

אבל היי, אם יש אתיופים לבנים, למה שלא יהיו תימנים עם קטן?

חדש דנדש בפורום../images/Emo2.gif

טוב לראות שיש פורום לאחי הגחנונים
|גחנון| אני אליאור, בן 22 מעיר הקודש, בן לאבא זמר (כמה מפתיע), צנעני, דור עשירי למהריץ מהצד של אמא
אפשר להתנחל בתכניזה הראשונה בתפוז?
(בתימן היו תפוזים?) אחלה לילה

Bmaya

New member
שלום לכולם

הגעתי מהתפוז הראשי... נחמד לראות שגם לנו יש פורום

למעלה