יאאאאא..הגעתי לכאן מהראשי!!!!!!!!

שושי 13

New member
שלום וברכה מאיה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ולי נחמד לראות שהגעת עד הלום, עד הכפר התימני הזה

../images/Emo12.gifידעתי, פשוט, ידעתי../images/Emo2.gif../images/Emo66.gif

שלא יעברו יומיים עד שמישהו יפתח דיון לגבי כוח הגברא של הגברים התימנים
עכשיו - ואחרי שעשינו ספירת מלאי של זמרים תימנים, כבר אפשר לנחש מה הלאה... נכון - הנשים התימניות!
חבר'ה - אני פשוט מתה עליכם אפילו שאני כאן רק מאתמול... כמי שנשואה לפולני מזה 25 שנה, אשר עדיין לא התאושש מהלם התרבות - מה שלא מפריע לו "לטחון" ג'חנון, מלאווח וסבאיה (קובנה יבש לו מדי....) - אני שואלת: איפה הייתם עד עכשיו?!!! אז, לשאלתך, שושי - מה זאת אומרת "אני זוכרת את הטעם" - רק היום בבוקר "בלעתי" שני ג'חנונים בלי למצמץ... ואם היה אפשר כל יום ויותר - אבל, הקלוריות, הקלוריות.... אבל, ההעדפה הקולינרית שלי - קובנה מתוקה (חומה, חומה) כמו שרק סבתא שלי יודעת לעשות. אוכלים את זה עם ביצה קשה מרוסקת עם אבוקדו. ליד זה - מרק תימני קר + חילבה. אפשר גם רסק עגבניות עם סחוג (ירוק). בשביל מנה כזותי אני מוכנה לצאת למלחמה ואפילו לצום שבוע שלם... דרך אגב, בהמשך להערה קודמת שלי - אני דורשת לאלתר מהנהלת הפורומים אייקון של ג'חנון!!! למה של סושי
יותר טוב?... מה זה האפליות האלו - סתם פלצנות...

roaic

New member
לא יפה להיות שמנה!

רק הערת אגב. אפשר לאכול ג'חנון אם אוהבים,אבל אחרי זה 2-3 במכון כושר. זו דרך חיים

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifאני דווקא לא שמנה...

אז לפחות שיתנו לנו אייקו של ג'חנון! אני מציעה להחתים עצומה בפורום. מדובר בזכות יסוד שאסור לנו לוותר עליה!

למעלה