איזה יופי!!! ממש ממש אהבתי את זה!!
Y your star New member 10/1/06 #16 נצל"ש../images/Emo70.gif פליז-מישהי יכולה לתת לי קישורים להורדת השירים של שיר נולד פשוט סוף סוףףף קנו לי MP3 ואני רוצה להכניס אליו שירים...חחח...עזבו אני מתלהבת ... טוף אז תודה למי שיעזור לי LOVE-OR
נצל"ש../images/Emo70.gif פליז-מישהי יכולה לתת לי קישורים להורדת השירים של שיר נולד פשוט סוף סוףףף קנו לי MP3 ואני רוצה להכניס אליו שירים...חחח...עזבו אני מתלהבת ... טוף אז תודה למי שיעזור לי LOVE-OR
ב ברוש הבובעע New member 10/1/06 #19 תורידי בקאזה או באימיול איך שקוראים לזה חח.. בקיצור התוכנת חמור הזאת אנא ערף איך קוראים לה.... הסתבכתי איתה חחח... מה קורה בנות יאפות שילי?! התגעגעתי אליכן!! לא נכנסתי כל היום כי אני חולה ואין לי כח לזוז מהמיטה.. תגיבו תגיבו...חולה עליכן!!
תורידי בקאזה או באימיול איך שקוראים לזה חח.. בקיצור התוכנת חמור הזאת אנא ערף איך קוראים לה.... הסתבכתי איתה חחח... מה קורה בנות יאפות שילי?! התגעגעתי אליכן!! לא נכנסתי כל היום כי אני חולה ואין לי כח לזוז מהמיטה.. תגיבו תגיבו...חולה עליכן!!
Y your star New member 10/1/06 #20 תודה רבה../images/Emo70.gif יש למישהו... כבר קישורים להורדה ישירה אני אודה לו מאוד