יאווו, I dont belive !!! >>

TINKERBELL 15

New member
יאווו, I dont belive !!! >>

יש פורום לנגני mp3 !!! כנראה מישהו החליט לעזור לי היום מלמעלה
אממ, סלחו לי.. אבל זה פשוט נפל עליי משמיים, הפורום הזה. מחר אמא נוסעת, וכנראה תקנה לי נגן mp3. אבל, אני מבינה שיש סוגי חברות, זיכרון, בלה בלהה... אז אני אשמח אם מישהו/מישהו מכאן יוכל להגדיר לי את כמות הזכרון (256, 500 ומשהו, 1GIGA וכולי...) ואולי להמליץ לי על חברות. אני סך הכל רוצה, נגן mp3 באיכות שמיעה טובה, אני רוצה זכרון של 70 שירים בערך... ועם עברית, כאילו ששם השיר יופיע בעברית ולא בג'יבריש. איך מגדירים את זה? ותודה מראש!!

TINKERBELL 15

New member
ראיתי משהו שנראה לי מתאים,

כאן, של סאנדיסק. אבל בביקורת של ynet הם רשמו שזה מורכב מדי, אפילו להם. יש משוה בסגנון, אבל פשוט?

יאיר B

New member
זווקא הסנדיסק הוא מכשיר נחמד,

אולי הוא באמת קצת מסובך (אני לא חושב כך). 512MB זה סביר (יכנסו לך בערך 120 שירים). בתאגליין יש חישוב של כמה שירים נכנסים לפי קיבולת. עברית זה קצת בעיה. כמעט בכל הנגנים שיש בהם עברית, העברית הפוכה (כלומר: שלום יראה על המסך כ- םולש). הפתרון הוא להפוך את התגיות עם תוכנות יעודיות (כגון הפוך על הפוך). שאלה חשובה שלא נתת עליה תשובה היא כמה את מוכה להשקיע בנגן? לפי זה נוכל להתאים לך נגן.

TINKERBELL 15

New member
כמו שראיתי בהודעה למטה- בסוף

היא קנתה לי את הכחול של סאמסונג של 1giga ... ב600 ש"ח בערך... הנגן טוב, האיכות?

TINKERBELL 15

New member
אמאלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ אין לי מושג אין לי שמץ !!!! מה עושים כדי להעביר תשירים מהמחשב לאמפי !!! העלתי תמונה של המצב הנוכחי - הכנסתי את הדיסק הקטן למחשב... מישהו יכול לעזור ?!! פאק אני כל כך גרועה בזההה

TINKERBELL 15

New member
קבלו ביטול ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בשעה טובה - הצלחתי!!! וזה היה כל כך פשוט
לא הייתי צכה בכלל תדיסק הקטנצ'יק חחח... תודה בכל מקרה

BlockBusta

New member
"ועל ביטחון שדה שמעת, מר בחור?"

אח אח, הגששים ולעניינו - אייביד 512 מגה, יש גם של 1 גי'גה ב70 שקל יותר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40529 תמיכה מלאה בעברית נראה לי אופציה נחמדה בשבילך... תבדקי

TINKERBELL 15

New member
תודה לכולם! בסוף אמא קתנה לי של

סאמסונג...הכחול, של 1 giga ב600 ש"ח בערך... הוא טוב הסאמסונג הזה, לדעתכם?

למעלה