|יאוי|, אמ, כלומר,
חדש.

J e i n

New member
היה כזה לפני כמה זמן...

וכתוב גם בשירשור היכרות למעלה דרכים ליצור קשר, אז למה עוד פעם. טוב, העיקר הכוונה...

התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

1)אייסיקו:344101759
2)מסנג'ר:אין

Fay Wood

New member
אוי אני מכירה את זה.... אח שלי משחק

בזה 24 שעות ביממה!!!!! רק מזה אני מכירה אינויאשה...! ועכשיו אני קולטת שתמיד אהבתי את סשומהשמו... חחחח.... ועוד יותר גרוע אהבתי את נאראקו כי הוא תמיד ניצח!!!!!! **מרביצה לעצמי**
ואת אינו בכלל לא סבלתי.... מה לעזעזל עבר עליי?!?!?!?!!?!?

harar8

New member
כן גם אני מכירה

ועוד לפני שראיתי אינויאשה ניצחתי במשחק בפעם הראשונה עם נאראקו. ומאוד שמחתי
אבל עכשיו שאני כבר יודעת מי זה אני לא שמחה כמו פעם.

חחח

אף פעם בכלל לא שמעתי על אינויאשה לפני שהוא הגיע לערוץ..
וניכנסתי למשחק ולא הבנתי איך משחקים.. מישהו יכול להסביר לי?

שלום ...

אני כבר הרבה זמן שומעת על הצ'אט המדהים שמדברים עליו, פה בפורום... ורציתי לדעת ... איפה זה? תענו מהר, זה מסכרן, תודה...

הפרק הראשון - לאלו שהפסידו את הפרק:

בפרק הראשון בסדרה אינויאשה גנב את תכשיט ה"שיקון-נו-טאמה", קיקיו ירתה בו חץ והרגה אותו. קיקיו מתה מהפצע שהיה לה בכתף, ובקשתה האחרונה מאחותה היא שישרפו את גופתה יחד עם תכשיט ה"שיקון-נו-טאמה" לאחר מותה. עוברים 500 שנה. נערה בת 15 בשם קאגומה, נופלת בטעות לבאר עתיקה בביתה ועוברת דרכה לעבר אשר שם היא פוגשת באינויאשה התקוע בעץ. קאגומה מובלת לכפר הסמוך על ידי תושביו שמוצאים אותה ליד אינויאשה המת. בכפר היא פוגשת בזקנת הכפר קאאדה, אחותה הקטנה של קיקיו. לפתע מגיעה לכפר מפלצת, ומתחילה לתקוף את אנשי הכפר. קאגומה בורחת משם ליער, לעבר אינויאשה, שחוזר לחיים בדרך מוזרה. קאגומה מגיעה אל אינויאשה הער, והמפלצת בעקבותיה. המפלצת פוצעת את קאגומה בבטן ומוציאה משם את ה"שיקון נו טאמה". קאגומה מצליחה לשחרר את אינויאשה מהחץ התקוע בו והוא בתמורה הורג את המפלצת.

פולי3

New member
נכון שיש שורה כחולה למעלה ? שכתוב

מאמרים וכאלה ? אז כתוב chattv זה שם.

דופיאשה

New member
כל מי שר להכנס לצאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דופיאשה

New member
שער סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה