יאו איזה מדהימה השרית

omribrz

New member
שמתם לב למשהו בריח מנטה?

שעלו הכתוביות בסוף היה רשימת שירים ששרית שרה היה כתוב רק אהבה תביא אהבה ואור כניראה את השירים האלו הם הורידו מהשידור בטלויזיה מענין אם היא באמת שרה את שתי השירים האלו שהיו כתוב ולא שידרו אותם

omribrz

New member
כנסו שניונת

הגופיה ששרית לבשה הורודה זה גופיהה מזה יפה חבל"ז מי שזוכר היא לבשה אותה לחתונה של רון שובל אם אני לא טועה להופעה באוניה איריס בחודש מאי ולהופעה ביום העצמאות רמת גן אין הגופיה הורודה הזאת מזהההה יפה חבל"ז!!! כפרה עליה מצורפי שני לינקי כנסו התמונות מההופעה באוניה חודש מאי

כן גם אני חושב שזה הבגד בין היפים

שהיא לבשה בהופעות אי פעם והם מנאיקים שהם צינזרו אבל מה לעשות ערוץ 1 או לא ערוץ 1????

כן עמרי ראיתי

ולפי מה שהבנתי מרעות שהיא הייתה שם אז היא שרה אור ושוב קבע ולא שידרו את זה.

omribrz

New member
וג את רק אהבה תביא אהבה

אחרת למה ה כתבו בכתוביות בסוף ברשימת שירי את רק אהבה תביא אהבה?

חבל שהיה פלייבאק..

בחגיגה היה פלייבאק, בקמע שלי...בחום של תל אביב, וגם בעלם משגע.. נראה לי עוד משהו גם היה..

Music4Life

New member
כרגיל, היא נראתה מדהים ../images/Emo99.gif

לא יעזור, היא נראת נהדר, ומדהים, והיא בחורה שנראת פצצה תמיד תמיד.. אפילו בלי איפור היא מקסימה! והפנים שלה רק קורן על הבחוץ סליחה על הדביקות אבל זה עובדה.
אואו היא היתה כל כך מתוקה עם החיוך המתוק הזה, אני משתגעת ממנה!
היא גם כל הזמן עשתה שלום לרעות ולאה...מותק!

חן חמי

New member
זה היה פלייבאק רצחני

שי כנראה שאתה לא שם לב שרית לא יודעת לשקר... לא נורא היא מאמי

Music4Life

New member
נכון חן...באמת היה פלייבאק

וכמובן שאני יכולה לזהות, כמו כולם מתי היא שרה LIVE ומתי זה הקסטה מתנגנת.
והיא לא הכי יודעת איך לשיר עם שפתיים
איך הם בוחרים איזה שירים שהיא תשיר בלייב ואיזה לא?

חחח זה היה פלאיבק לא שמתי לב חחחח

וואלה לא שמתי לב חחחחחחחח חפיף מזה משנה פליבאק לא פליבאק העיקר זאת שרית כפרה עליהההההה

Music4Life

New member
מההמת מהממת...

וגם לשמוע מה לייב ומה לא...מה שאת שומעת שזה מהדיסק, אותו טון והכל זה פלייקבאק ומה שהיא שרה בלייב שומעים את זה כי זה קצת שונה. זה לא בעיה מבחינתי לזהות את זה. אבל מעניין למה חלק בפלייבאק וחלק לא...

חן חמי

New member
שמים פליבאק בשירים

שיש בהם שיתוף של מחשב או כל מיני דברים כאלו... בהופעות אני בטוחה שהיא תשיר אותם רגיל..

למעלה