יאו!!! עם כל הרצון הטוב שלי להתנדב

the illusion

New member
יאו!!! עם כל הרצון הטוב שלי להתנדב

אני משתגעת ועצבנית על הצבא הזה!!!! ואני מבינה שאני אפילו לא בראיתש דרכי התקשרתי לחיל חינוך למיונים כי הבנתי שהם שבוע הבא וענתה לי איזה חיילת שאמרה שהפקס בכלל לא הגיע שבוע שעבר על אף העובדה שהתקשרתי לוודא שאכן הפקס הגיע. אחרי זה התקשרתי אליה לבדוק שהפקס הנוסף אכן עבר ומן הסתם הם לא עונים.... אז אמרתי ננסה להתקשר לאחראית מתדנבים אז היא אמרה שהיא לא יודעת מה לעשות במצב כזה ולשלוח שוב פקס!!! ארררר נמאס!!!!

לצערי זו דוגמא ליעילות הצבאית.

יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה. אל תדאגי. בסוף זה מסתדר.

the illusion

New member
אני מה זה מקווה אבל ככל הנראה כעת

לא נראה לי שבכלל יזמנו אותי למיונים הקרובים אולי למיונים שיהיו במרץ אבל אז כמומבן אצטרך שוב לעבור את טרור הפקסים האיום..... אני מפחדת שבסוף לא יהיה לי תפקיד ולא יתקעו אותי בתור סתם עוד פקידה

סיונתו

New member
איריתוש

אל תוותרי להם
תתקשרי אליהם כל יום, תנג'סי להם בנשמה עד שהם יתנו לך זימון למיונים האלה
אל תוותרי
תנג'סי
זו המהות של להיות מתנדב....
רק ככה תגיעי למקסימום

Dizen

New member
מעצבנים ../images/Emo4.gif

אבל כמו שדורון אמר (
) זו אכן דוגמה ליעילות הצבאית. פשוט תמשיכי להתעקש, זה מסתדר בסוף
איך הם אמרו שהפקס הגיע אם הוא לא הגיע?

the illusion

New member
אוף בעיה חדשה צצה לי ):

דיברתי עם נעמה והיטא אמרה שהתפקיד של משקי"ת חוי"ה זה תפקיד שדורש קורים , כלומר להיות בבסיס סגור וזה.... ואין למתנדבים אפשרות לכך, אבל האי ממש מפגרת כי מלא מתנדבים הם עושים קורסים לא? הם יכולים להיות בבסיס סגור גם לא? אוף היא ממש מפגרת!!!! ואז היא גם אמרה לי שאני לא אחראית על הקטע של המיונים והכל היא לא יוכלה לסדר לי זיומונים לכלום..... אוף אנשים מה אני עושה? ): אני ממש כבר התייאשית היום אם הצבא לא רוצה אותי אז לא צריך!!!! אוף זה ממש נמאס אני שולחת מלא פקסים לחיל חינוך וכלום אף אחד לא חוזר אלי): ותגידי יעל התקשרו אליך מהמודיעין אחרי ששלחת להם את הטופס של היחידה הטכנוגלוית?

Dizen

New member
תראי

על קורסים באמת צריך להתעקש. זה לא נכון שאי אפשר, אבל זה פשוט לא בא כל כך בקלות... וזה לא שהצבא לא רוצה אותך, להיפך. פשוט קצת יותר קשה לשכנע אותו לשלוח לך מיונים בדיוק לתפקיד שאת רוצה. כן, הם התקשרו. אבל אחרי המון זמן... פשוט באותה תקופה לא ממש ניסיתי לקדם את כל עניין ההתנדבות... אז לא ממש זירזתי אותם כמו שצריך.
בסוף התברר שגם ככה אני לא רוצה את התפקיד, אז זה לא משנה

המרחפת

New member
מי זו נעמה?

בכל מקרה, תגידי לה שיש מתנדבים שעשו את הקורס הספיציפי הזה (אני, ומכירה לפחות שלוש נוספות שגם היו מתנדבות בזמן שעשו את הקורס) ושגם את יכולה. אבל מה הבעיה הרפואית שלך? כי למשל חולי סכרת באמת לא יכולים להיות בקורס הזה. אי אפשר תמיד להבטיח רופא בסביבה. גם לחולי צליאק יהיה קשה להסתדר בקורס.

the illusion

New member
זה דבר הפוך לסוכרת...... זה סוכר

נמוך בדם כתוצאה מחוסר באנזים המפרק סוכר (לכל הביולוגים בינינו) אבל זה לא מחלה שדורשת רופא צמוד

המרחפת

New member
תראי

גם סכרת לא דורשת רופא צמוד אבל בתנאי בסיס סגור חובה שיהיה רופא בסביבה. למקרה של התקף. בבסיס שבו עושים את הקורס של חינוך, אי אפשר לספק את התנאי הזה, מה גם שזה קורס שמסתובב המון ברחבי הארץ ושורף המון שעות באוטובוסים. האם את זקוקה להשגחה באותה רמה כמו חולי סכרת? האם גם לך עלול להיות התקף שכולל התעלפות? אם כן קורסים באמת יהיו בעייתיים בשבילך.

the illusion

New member
לא מה שלי יש זה ממש פחות חמור

אין התעלפויות וכאלה.... הבעיה היחידה שבגללה לא מגיסים זה תוסף מזון לאוכל.....

lee_1

New member
ואם זו לא בעיה רפואית שמצריכה רופא

אז אין בעיה לצאת לקורס ולמלא תפקיד שדורש בסיס סגור?

the illusion

New member
זהו זאת הבעיה!

שמבחינתם כל עוד קיבלת פטור רפואי את לא יכולה לשרת בבסיס סגור אלא אם כן במקרים שמאשרים את אבך זה בלאגן.... אז רגע, מה אפשר לעשות אני לא יכולה לצאת לשום קורסים?! כלומר לא יהיה לי תפקיד?

Dizen

New member
מה פתאום ../images/Emo13.gif

יש המון תפקידים בלי קורסים, ולמרות הסטיגמה- אני בטוחה שחלק מהם אפילו טובים
ובלי קשר- אם תתאמצי מספיק, תוכלי להשיג גם קורס
אין דבר כזה "אני לא יכולה", יש "הם יעשו לי המון בעיות אבל אני אצא לקורס בכל זאת" בהצלחה
אחרי הראיון של היום, אני מרגישה שסוף סוף יש לי את הזכות להגיד את זה...

the illusion

New member
ואי אבל אני לא יודעת מה לעשות):

אני ממש מרגישה לבד בכל העסק הזה.... ואני ממש רוצה את התפקיד הזה של משקי"ת חוי"ה השאלה היא למי אני פונה בכל הדרישות שלי ? עם אני מתעמתת?

Dizen

New member
לבד../images/Emo35.gif

ומה אנחנו
עיזים
את מתעמתת עם כולם. מתחילה ממדור פרט, עוברת לרופאים במקרפ"ר, ממשיכה לאנשים שאחראים על התפקיד הזה (חיל חינוך?) וכו'. הסדר לא משנה, למרות שלדעתי הפניה הראשונית צריכה להיות לפרט. אבל זה נתון לשיקול דעתך. את לא לבד
לבד לבד, אני רוצה- לבד

סיונתו

New member
למה תמיד שאתם אומרים מקרפ"ר

אני נהיית רעבה...
מה יהיה הסוף... תגידו לי...

Dizen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זהו, הרגת אותי. סופית
לילה טוב

למעלה